Filters openensluiten

Merk

Prijs

Categorieën

Het wereldberoemde merk met drie strepen in de aanbieding? Jazeker! Het team van Hardloopzone doet er alles aan om te zorgen dat jij elke aanbieding van Adidas hardloopschoenen op je scherm krijgt. Zelfs de mooiste modellen raken op een gegeven moment in de sale. Er komen immers steeds weer nieuwe Adidas hardloopschoenen uit die nog mooier zijn.

Adidas hardloopschoenen: maximale performance, hoge kortingen

Over de performance en pasvorm van Adidas bestaat geen discussie. Het merk behoort tot de absolute top en wordt door iedereen gedragen. Er zijn super professionele Adidas hardloopschoenen voor dames en voor heren. De prijzen stijgen daarbij soms tot voorbij de 225 euro.

Wil jij ook wandelen of hardlopen op zo’n paar superschoenen, dan is een beetje korting wel gewenst. Bij Hardloopzone speuren wij doorlopend alle websites af om te kijken of er weer nieuwe hardloopschoenen in de aanbieding zijn gegaan.

Het kan daarbij ook zo zijn dat een bestaande aanbieding weer een stukje beter is geworden. Werd er eerst 19 procent korting gegeven, dan is die korting nu misschien al opgelopen tot 25%, 33%, 45% of misschien wel 50% of 72%. Wij houden het voor je bij en zorgen dat de nieuwe aanbieding direct op onze sale-pagina wordt doorgevoerd.

Nieuwe technologie en recyclen van materiaal

Hardloopschoenen worden steeds weer voorzien van nieuwe technologie. Dit geldt voor alle types en dus ook voor de neutrale hardloopschoenen. De stijfheid van die schoenen wordt volledig afgestemd op het soort gebruik dat jij ervan wilt maken.

De zool volgt de anatomie van de voorvoet en zorgt daarmee voor minder energieverlies bij het afzetten met de tenen. Bovendien heeft ook bij Adidas het recyclen van materiaal haar intrede gedaan. Een aanwezig Primegreenlabel wijst bij Adidas hardloopschoenen op het gebruik van gerecycled materiaal.

Unisex Adidas hardloopschoenen

Voordat je nu denkt dat alle Adidas hardloopschoenen zijn onderverdeeld in hardloopschoenen voor dames en voor heren, helpen we je graag even uit de droom.

Bij Adidas tref je ook prachtige unisex hardloopschoenen aan. Ze staan op een super dikke zool, waarbij nog net de kleuren zichtbaar zijn van de delen die de ondergrond raken. De kleine gaatjes aan de voorkant en de drie strepen met reliëf, geven elke man en elke vrouw een absoluut sportieve look.

Adidas Ultraboost hielconstructie

Maak jij dagelijks je trainingsronde en besteed je graag extra aandacht aan je achillespees? Kijk dan of er Adidas hardloopschoenen in de aanbieding zijn waar de Ultraboost-hielconstructie onder zit. Deze schoenen staan op een super comfortabele zool, terwijl het deel dat om de voet zit naadloos sluit. Deze zool geeft een ultieme demping, zowel bij warm weer als bij koud weer. Het topmerk Adidas werkt bij dit type zool samen met andere wereldmerken. Bijvoorbeeld met Continental. Het beroemde bandenmerk dat de rubberen laag onderop deze zool maakt, waardoor jij een optimale grip op de ondergrond krijgt.

Laat je verrassen door nieuwe Adidas aanbiedingen

Shoppen voor Adidas hardloopschoenen via onze Aanbieding & Sale pagina, zit vol verrassingen. Ineens vallen ze je op: dat paar hardloopschoenen waar jij helemaal weg van bent, nu voor de helft van de prijs!