Black Friday activity tracker deals 2020 – kortingen tot wel 70%

Activity tracker

Donderdag deals: Kortingen tot wel 90%! -


Hey koopjesjager. Ben jij op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand voor Sinterklaas of voor de kerstdagen? Black Friday is sinds enkele jaren HÉT moment om voordelig cadeaus te kopen. Met kortingen die soms oplopen tot wel 90%.

Er wordt wel eens gezegd dat je gezondheid het belangrijkste bezit is dat je in het leven kunt hebben. Wat is er dan mooier om iemand een activty tracker cadeau te doen waarmee hij of zij zijn gezondheid dagelijks kan monitoren? Heb je genoeg bewogen? Hoeveel calorieën heb je verbrand? Hoeveel stappen heb je gezet? Een activity tracker meet het allemaal!

Wat dacht je van een fraaie activity tracker van Fitbit? Dat zijn pareltjes die je qua design ook nog eens kunt ciustomizen met een fraai bandje. Met een rosé gouden bandje wordt dit ‘wonderscherpmpje’ een accessoire dat een dame draagt naar een chique gelegenheid. Maar hetzelfde horloge wordt met een zwarte metalen band net zo goed een stoer herensierraad.

Speel je niet voor Sinterklaas, gun jezelf dan een van de fantastische activity trackers hieronder. Ze ondersteunen je als hardloper ook bij je sportprestaties. Maar wacht niet te lang want de prijzen gaan na Black Friday weer stijgen.

Top 10 activitytrackers van juni 2020

We zijn voor je aan het zoeken...
1. Xiaomi Amazfit Bip
Fitbit Charge 4
2. Fitbit Charge 4
3. Fitbit Charge 3
Xiaomi Mi Band 4
4. Xiaomi Mi Band 4
5. Fitbit Versa
Samsung Galaxy Fit Review
6. Samsung Galaxy Fit
Huawei band 3 pro
7. Huawei Band 3 Pro 2019
Fitbit versa 2
8. Fitbit Versa 2
9. Fitbit Alta
Fitbit Inspire HR
10. Fitbit Inspire HR