Black Friday activity tracker deals 2023 – kortingen tot wel 70%

Woensdag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Hey koopjesjager. Ben jij op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand voor Sinterklaas of voor de kerstdagen? Black Friday is sinds enkele jaren HÉT moment om voordelig cadeaus te kopen. Met kortingen die soms oplopen tot wel 90%.

Garmin Vivosmart 5

Garmin Vivosmart 5

25 euro korting

Samsung Galaxy Fit 2

Samsung Galaxy Fit 2

32.2% korting

Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2 Activity Tracker

30.3% korting

Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire HR review

29% korting

Fitbit Luxe

Fitbit luxe

50 euro korting

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

70 euro korting

1. Garmin Vivosmart 5

Garmin Vivosmart 5

Van het langgerekte OLED-scherm lees je allerlei waardes af. De Vivosmart 5 past altijd om je pols, want Garmin verkoopt hem met bandjes in 2 lengtematen.

Koppel je hem aan je telefoon, dan ontvang je berichten. Ook de GPS-info die je nodig hebt komt zo je horloge binnen. Je stressniveau wordt getoond, zodat je dit kunt verlagen.

In de nacht meet de Vivosmart 5 je slaap en geeft jou hierover advies. Kies uit één van de ingebouwde sportprofielen voor je oefeningen. De incidentenmelder waarschuwt noodcontacten met een bericht.

Deze activity tracker kan een week blijven werken en is met 24,5 gram licht van gewicht.

Garmin Vivosmart 5 black friday deals:

2. Samsung Galaxy Fit 2

Samsung Galaxy Fit 2

Het mooi vormgegeven AMOLED kleurenscherm van 1,1 inch geeft je allerlei informatie. Je bedient het als een touchscreen. De Fit 2 wordt bestuurd door Wear OS.

Breng jezelf in contact met de wereld via wifi of koppel de Galaxy Fit 2 via bluetooth aan je telefoon (Android / iOS). Je kunt berichten ontvangen en beantwoorden en je muziek bedienen.

Een volle accu gaat lang mee. Je haalt zomaar 15 tot 21 dagen. De Samsung Galaxy Fit 2 begeleidt automatisch jouw work-outs. Dragen van dit sportieve horloge is hygiënisch, want het bandje reguleert de afvoer van zweet.

Lig je in bed, dan meet de Fit 2 jouw slaap.

Samsung Galaxy Fit 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Samsung Galaxy Fit 2 review

3. Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2 Activity Tracker

De Watch Fit laat met zijn rechthoekige vorm een verfijnd design zien. Het kleurenscherm van het type AMOLED toont jou allerlei lichaamsfuncties wanneer je erom vraagt.

Hartslag en stressniveau worden bijgehouden, evenals de zuurstofwaardes in je bloed. Ga je sporten, kies dan uit 96 beschikbare sportprofielen.

Verdwalen doe je niet zo gauw, want in het horloge is een GPS-ontvanger ingebouwd. Val je in slaap, dan wordt je slaapkwaliteit nauwkeurig bijgehouden.

De schermdiagonaal bedraagt 1,64 inch en je polsomtrek ligt bij voorkeur tussen de 13 en 21 centimeter. Dit kunststof horloge weegt maar 21 gram en kan bestuurd worden met spraak.

Huawei Watch Fit 2 black friday deals:

4. Xiaomi Mi Band 7

Xiaomi Mi band 7

Met het kleurrijke 1,62 inch AMOLED-scherm kom je hip voor de dag. Je kunt deze activity tracker helemaal personaliseren met meer dan 100 wijzerplaten.

De Mi Band 7 biedt ondersteuning met ruim 110 sportprofielen. De zuurstofwaardes in je bloed worden bijgehouden en natuurlijk ook je hartslag. Ga je slapen, dan monitort de Mi dat ook.

Deel je trainingsschema’s met anderen en breng je ademhaling onder controle met de oefeningen van de Mi Band 7. De maximale batterijduur bedraagt maar liefst 9 tot 14 dagen.

Deze kunststof Xiaomi weegt maar 13,5 gram. Hij is waterdicht en te koppelen met Android en iOS telefoons.

Xiaomi Mi Band 7 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Xiaomi Mi Band 7 review

5. Fitbit Inspire 3

Fitbit Inspire 3

Voel jij deze Fibit al om je pols zitten? Het design is oogstrelend en de batterijduur met 10 dagen lekker lang. Koppel hem aan je telefoon en navigeer met GPS. Het always-on display toont ook je meldingen.

Elke dag biedt de Inspire 3 jouw dagelijkse herstelscore (met Premium abonnement). Gemeten uit een combinatie van slaap, activiteit en stress vertelt deze activity tracker wat je die dag aankan.

Dit kunststof horloge weegt maar 9,1 gram. Je koppelt het aan je telefoon met bluetooth 5.0.

Kies uit 20 trainingsmodi en bekijk statistieken realtime. Bewaak je hartslag en registreer je menstruatiecyclus en geniet van een beter slaappatroon.

Fitbit Inspire 3 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Inspire 3 review

6. Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire HR review

De Fitbit Inspire 2 inspireert – de naam zegt het al – motiveert en doet gewoon wat hij moet doen. Zoek je een activity tracker zonder poespas? Eentje die precies vertelt wat jij wil weten en tegelijkertijd zo comfortabel zit dat je niet door hebt dat je hem draagt?

Dan is de Fitbit Inspire een uitstekende keuze. Dit lichtgewicht zit bomvol met functionaliteiten, maar Fitbit focust hierbij op wat jij écht nodig hebt.

Denk hierbij aan de hartslagmeting, meldingen van je smartphone en meting van afstand, calorieverbranding, conditie, slaap en meer. Kortom, niets meer en niets minder dan wat jij écht nodig hebt.

Fitbit Inspire 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Inspire 2 review

7. Fitbit Luxe

Fitbit luxe

De Fitbit Luxe is een echte luxe krachtpatser. Want deze activity tracker doet zijn naam absoluut eer aan. De naam heeft deze activity tracker te danken aan de horlogekast.

De Fitbit Luxe is namelijk uitgerust met een rvs-horlogekast en een kleurendisplay, die gezamenlijke die luxe uitstraling bieden waar deze Fitbit zijn naam aan te danken heeft.

De connectie met je smartphone verloopt vlekkeloos. Bovendien maken de uitgebreide functionaliteiten dat niet alleen de uitstraling, maar ook het de mogelijkheden bijzonder luxe zijn. Zowel qua uitstraling en mogelijkheden een absolute luxe krachtpatser.

Fitbit Luxe black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Luxe review

8. Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

De Fitbit Charge 5 is ongetwijfeld een kickstart voor goede voornemens. Met het kleurendisplay, dat sinds deze versie op de activity tracker zit, is hij helemaal af.

Je leest daarmee nog eenvoudiger alle informatie af die de tracker dankzij de brede mogelijkheden toont. Van hartslag tot locatie en van calorieverbranding tot je stressniveau.

Het wordt allemaal kraakhelder weergegeven op jouw Fitbit Charge 5. Dat is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die schuilgaan achter deze subtiele activity tracker. Klein van soort, groots in mogelijkheden.

Fitbit Charge 5 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Charge 5 review

Er wordt wel eens gezegd dat je gezondheid het belangrijkste bezit is dat je in het leven kunt hebben. Wat is er dan mooier om iemand een activty tracker cadeau te doen waarmee hij of zij zijn gezondheid dagelijks kan monitoren?

Heb je genoeg bewogen? Hoeveel calorieën heb je verbrand? Hoeveel stappen heb je gezet? Een activity tracker meet het allemaal!

Black friday activity tracker deals 2023

Activity tracker

Speel je niet voor Sinterklaas, gun jezelf dan een van de fantastische activity trackers hieronder. Ze ondersteunen je als hardloper ook bij je sportprestaties. Maar wacht niet te lang want de prijzen gaan na Black Friday weer stijgen.

Garmin Vivosmart 5

Garmin Vivosmart 5

25 euro korting

Samsung Galaxy Fit 2

Samsung Galaxy Fit 2

32.2% korting

Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2 Activity Tracker

30.3% korting

Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire HR review

29% korting

Fitbit Luxe

Fitbit luxe

50 euro korting

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

70 euro korting