Black Friday activity tracker deals 2022 – kortingen tot wel 70%

Woensdag deals: Kortingen tot wel 90%! -

Hey koopjesjager. Ben jij op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand voor Sinterklaas of voor de kerstdagen? Black Friday is sinds enkele jaren HÉT moment om voordelig cadeaus te kopen. Met kortingen die soms oplopen tot wel 90%.

Er wordt wel eens gezegd dat je gezondheid het belangrijkste bezit is dat je in het leven kunt hebben. Wat is er dan mooier om iemand een activty tracker cadeau te doen waarmee hij of zij zijn gezondheid dagelijks kan monitoren?

Heb je genoeg bewogen? Hoeveel calorieën heb je verbrand? Hoeveel stappen heb je gezet? Een activity tracker meet het allemaal!

foto product black friday deals
Fitbit Charge 5 Fitbit Charge 5
  • 10 euro korting
bekijk prijs
Fitbit Charge 4 Fitbit Charge 4
  • 60 euro korting
bekijk prijs
Huawei Watch fit Huawei Watch Fit New
  • 34 euro korting
bekijk prijs
Fitbit luxe thumb Fitbit Luxe
  • 15 euro korting
bekijk prijs
Fitbit Inspire 2 Fitbit Inspire 2
  • 30 euro korting
bekijk prijs
Mi band 6 activity tracker Xiaomi Mi Band 6
  • 10 euro korting
bekijk prijs

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

De Fitbit Charge 5 is ongetwijfeld een kickstart voor goede voornemens. Met het kleurendisplay, dat sinds deze versie op de activity tracker zit, is hij helemaal af.

Je leest daarmee nog eenvoudiger alle informatie af die de tracker dankzij de brede mogelijkheden toont. Van hartslag tot locatie en van calorieverbranding tot je stressniveau.

Het wordt allemaal kraakhelder weergegeven op jouw Fitbit Charge 5. Dat is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die schuilgaan achter deze subtiele activity tracker. Klein van soort, groots in mogelijkheden.

Fitbit Luxe

Fitbit luxe

De Fitbit Luxe is een echte luxe krachtpatser. Want deze activity tracker doet zijn naam absoluut eer aan. De naam heeft deze activity tracker te danken aan de horlogekast.

De Fitbit Luxe is namelijk uitgerust met een rvs-horlogekast en een kleurendisplay, die gezamenlijke die luxe uitstraling bieden waar deze Fitbit zijn naam aan te danken heeft.

De connectie met je smartphone verloopt vlekkeloos. Bovendien maken de uitgebreide functionaliteiten dat niet alleen de uitstraling, maar ook het de mogelijkheden bijzonder luxe zijn. Zowel qua uitstraling en mogelijkheden een absolute luxe krachtpatser.

Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2

De Fitbit Inspire 2 inspireert – de naam zegt het al – motiveert en doet gewoon wat hij moet doen. Zoek je een activity tracker zonder poespas? Eentje die precies vertelt wat jij wil weten en tegelijkertijd zo comfortabel zit dat je niet door hebt dat je hem draagt?

Dan is de Fitbit Inspire een uitstekende keuze. Dit lichtgewicht zit bomvol met functionaliteiten, maar Fitbit focust hierbij op wat jij écht nodig hebt.

Denk hierbij aan de hartslagmeting, meldingen van je smartphone en meting van afstand, calorieverbranding, conditie, slaap en meer. Kortom, niets meer en niets minder dan wat jij écht nodig hebt.

Xiaomi Mi Band 6

Mi band 6

De Xiaomi Mi Band 6 lijkt te mooi om waar te zijn! Een complete activity tracker. Inclusief activiteitenmeting van atletiek tot golf en ondersteuning van Runkeeper, Spotify en Strava.

Dat alles voor een waanzinnig lage prijs. Die unieke prijs-kwaliteitverhouding maakt deze activity tracker uitzonderlijk. Voor wie een Xiaomi heeft zou er niet eens twijfel moeten bestaan.

Maar ook voor andere smartphone gebruikers is deze prijsvriendelijke activity tracker probleemloos te gebruiken. Groots in mogelijkheden, vriendelijk in prijs!

Black friday activity tracker deals 2022

Activity tracker

Speel je niet voor Sinterklaas, gun jezelf dan een van de fantastische activity trackers hieronder. Ze ondersteunen je als hardloper ook bij je sportprestaties. Maar wacht niet te lang want de prijzen gaan na Black Friday weer stijgen.

Top 10 activitytrackers van juni 2022

We zijn voor je aan het zoeken...
Fitbit Charge 5
1. Fitbit Charge 5
Fitbit Charge 4
2. Fitbit Charge 4
Fitbit Inspire 2
3. Fitbit Inspire 2
Fitbit sense
4. Fitbit Sense
Fitbit luxe thumb
5. Fitbit Luxe
Huawei watch fit
6. Huawei Watch Fit
Huawei Band 4 Pro review
7. Huawei Band 4 Pro
Garmin Vivosmart 4
8. Garmin Vivosmart 4
Samsung Galaxy fit 2
9. Samsung Galaxy Fit 2
Fitbit versa 2
10. Fitbit Versa 2
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]