Filters openensluiten

Merk

Prijs

Categorieën

Natuurlijk, iedere hardloper wil tijdens zijn run naar muziek luisteren. Maar heb je schoon genoeg van het gerotzooi met de draadjes van je oordopjes tijdens het hardlopen?

Schaf dan een draadloos paar oordopjes aan. Zulke oordopjes communiceren gewoon via bluetooth met je sporthorloge of met je mobiele telefoon. Muziek in stereokwaliteit tijdens het hardlopen, dat geeft pas een boost!


Apple AirPods Pro met draadloze oplaadcase

Airpods pro

Met de Apple AirPods Pro luister je tijdens je runs ongestoord muziek of bel je naar hartelust, zonder gestoord te worden door ruis van buitenaf.

Deze oordopjes zijn voorzien van noise cancelling. Die zet je aan en uit met de drukgevoelige sensor aan het uiteinde van de AirPods.

Ideaal is de H1 chip waarover de AirPods Pro beschikken. Die chip zet al je iCloud-apparaten in zijn geheugen.

Als je de Apple AirPods Pro bestelt, krijg je ze in 3 maten geleverd.

Daar moeten we wel bij zeggen dat het draagcomfort nogal persoonlijk is.

De draadloze oplaadbare oplaadcase is natuurlijk een echte plus.

Let op: voor optimaal gebruik moet je in het bezit zijn van een iPhone, iPad of Macbook.

Bekijk prijs

Apple AirPods 3 met oplaadcase

Apple airpods 3

Wil je wél Apple AirPods, maar heb je wat minder te besteden? De Apple AirPods 3 zijn precies wat je zoekt.

Het belangrijkste verschil met de AirPods Pro: de AirPods 3 beschikken niet over noise cancelling. De oplaadcase is echter wel draadloos op te laden.

De kwaliteit van het geluid is ook bij de AirPods 3 is uitstekend. En ook het verbinden met andere Apple producten gaat moeiteloos.

De AirPods 3 hebben geen in ear ontwerp, waardoor ze iets gemakkelijker uit je oren kunnen vallen dan de AirPods Pro.

Let op: voor optimaal gebruik moet je in het bezit zijn van een iPhone, iPad of Macbook.

Bekijk prijs

Samsung Galaxy Buds+

Samsung Galaxy buds plus

De Samsung Galaxy Buds+ en een Samsung Galaxy smartphone zijn een match made in heaven.

Deze oordopjes vallen in een aanzienlijk lagere prijsklasse dan de Apple AirPods.

En het mooie is, de batterijduur van de Galaxy Buds+ is er flink op vooruitgegaan! Met deze variant heb je maar liefst 11 uur muziekplezier, terwijl de originele Galaxy Buds op 6 uur bleven steken.

De verbinding met je Galaxy smartwatch wordt automatisch gemaakt als je de oplaadcase opent.

Binnenshuis is de geluidskwaliteit van deze oordopjes prima te noemen. Dat wordt anders als je ermee naar buiten gaat. Noise cancelling ontbreekt en dat is te merken.

Bekijk prijs

Aftershokz Aeropex

Aftershokz Aeropex

Als hardcore sporter ga je natuurlijk het liefst voor comfort en veiligheid. Bij de draadloze earphones die tot nu toe besproken zijn, loop je het risico dat ze tijdens je run uit je oren vallen.

Dat is zeker niet het geval met de Aftershokz Aeropex. Deze earphones zijn achterop je hoofd aan elkaar verbonden en plaats je niet in je oren, maar op je jukbeenderen.

De Bone Conduction Technology zorgt ervoor dat de muziek toch via je botten naar je oren wordt gecommuniceerd. Het grote voordeel? Je blijft je, naast muziek, ook bewust van omgevingsgeluiden. Wel zo veilig.

De geluidskwaliteit die jij waarneemt is bovendien erg goed.

Let op: De Aftershokz Aeropex zijn niet geschikt voor mensen met een bril.

Bekijk prijs

JBL Tune 225TWS

Jbl tune 225tws

In de basisklasse zijn we zeer te spreken over de JBL Tune 225TWS. Deze oordopjes zijn, net als de AirPods en de Samsung Galaxy Buds+, volledig draadloos en op te laden met een oplaadcase.

Deze oordopjes van JBL komen maar in 1 maat, dus je moet een beetje geluk hebben met de pasvorm. Maar als ze goed zitten, vallen ze ook niet zomaar uit.

Het geluid is over het algemeen goed, maar op deze ear pods zit geen noise cancelling. Je zult dus altijd ruis van buitenaf blijven houden.

Ze gaan zo’n 5 uur mee. Daarnaast bevat de oplaadcase nog eens 20 uur aan muziekplezier.

Bekijk prijs

Black friday sportoordopjes deals

Sportoordopjes

Wacht even, je vindt draadloze oordopjes te duur? Maar dan biedt Black Friday jou de mogelijkheid om die oordopjes eindelijk tegen een voor jou acceptabele prijs aan te schaffen.

Want tijdens deze vrijdag voordat de Sint langs komt en in de prille aanloop naar kerst, lopen de kortingen soms wel op tot 90%. Daarmee wordt dit hardloopaccessoire ook voor jou eindelijk betaalbaar.

Ben je geen hardloper maar wel op zoek naar een fantastisch cadeau voor de feestdagen, ook dan zijn sportoordopjes een geweldig idee. Maak een ander blij.

Met sommige sportoordopjes kan men zelfs de hartslag meten. Gewoon aan het oor. Hoe handig is dat? Blijer kun jij je hardloopvriend of -vriendin niet maken. Maar laat de kansen die Black Friday biedt niet liggen. Na 29 november is het prijzencircus weer voorbij!