Black Friday oordopjes deals 2020 – kortingen tot wel 70%

Sportoordopjes

Donderdag deals: Kortingen tot wel 90%! -


Natuurlijk, iedere hardloper wil tijdens zijn run naar muziek luisteren. Maar heb je schoon genoeg van het gerotzooi met de draadjes van je oordopjes tijdens het hardlopen? Schaf dan een draadloos paar oordopjes aan. Zulke oordopjes communiceren gewoon via bluetooth met je sporthorloge of met je mobiele telefoon. Muziek in stereokwaliteit tijdens het hardlopen, dat geeft pas een boost!

Wacht even, je vindt draadloze oordopjes te duur? Maar dan biedt Black Friday jou de mogelijkheid om die oordopjes eindelijk tegen een voor jou acceptabele prijs aan te schaffen. Want tijdens deze vrijdag voordat de Sint langs komt en in de prille aanloop naar kerst, lopen de kortingen soms wel op tot 90%. Daarmee wordt dit hardloopaccessoire ook voor jou eindelijk betaalbaar.

Ben je geen hardloper maar wel op zoek naar een fantastisch cadeau voor de feestdagen, ook dan zijn sportoordopjes een geweldig idee. Maak een ander blij. Met sommige sportoordopjes kan men zelfs de hartslag meten. Gewoon aan het oor. Hoe handig is dat? Blijer kun jij je hardloopvriend of -vriendin niet maken. Maar laat de kansen die Black Friday biedt niet liggen. Na 29 november is het prijzencircus weer voorbij!