Black Friday oordopjes deals 2024 – kortingen tot wel 70%

Donderdag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Iedere hardloper wil tijdens zijn run naar muziek luisteren. En het liefst zonder gedoe met snoertjes.

Draadloze oordopjes zijn de oplossing.

Muziek in stereokwaliteit tijdens het hardlopen, met oordopjes die ook nog eens goed blijven zitten… dat geeft pas een boost!

Check hier de beste Black Friday deals…

Apple Airpods Pro 2

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Sony WF-1000XM5

Bose QuietComfort Earbuds II

Beats Fit Pro

Sony LinkBuds S

Shokz OpenRun oordopjes

JBL Tune Flex

Apple Airpods Pro

Apple Airpods 3


1. Apple Airpods Pro 2

Airpods 2 pro

De AirPods Pro 2 hebben de eerste AirPods Pro naar de ‘next level’ gebracht, met niet alleen aardige nice to have functies en verbeteringen – onder andere mogelijk gemaakt door de nieuwe H2-chip – maar ook wijzigingen waar iedereen op zat te wachten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een volledige bediening via de oortjes zelf? Inderdaad, dat betekent dat je nu ook – in tegenstelling tot de Apple AirPods Pro – het volume kunt aanpassen met de oortjes. Gewoon door eroverheen te vegen.

Verder is de noise cancelling verbeterd, waarvan je nu ook het niveau kunt instellen; en is, niet onbelangrijk, de geluidskwaliteit stukken beter geworden.

Je kunt genieten van een krachtiger en transparanter geluid dat behoorlijk dicht in de buurt komt van concurrenten van Sony en Bose.

Ook nog fijn: de accuduur in combinatie met de laadcase is omhooggegaan naar een maximum van 30 uur.

Apple Airpods Pro 2 black friday deals:

2. Samsung Galaxy Buds 2 Pro

De Samsung Galaxy Buds 2 Pro zijn de beste oortjes die Samsung te bieden heeft.

De geluidskwaliteit is mooi gebalanceerd, met een accurate reproductie van lage, midden en hoge tonen, zonder vervormingen of extra nadruk. ‘Gewoon’ een fijne, open en realistische soundstage.

De form factor van zowel de buds als de charging case is lekker klein. De oortjes passen goed in je oor, zonder dat er iets (of veel) uitsteekt en het oplaaddoosje is weer een stukje kleiner dan de cases van concurrenten.

De actieve noise cancelling (ANC) is verder verbeterd. Je kunt niet zelf een bepaald niveau instellen maar de ANC past zich zelf automatisch aan je omgevingsgeluid aan.

Een nieuwe functie is Conversation Mode, die inhoudt dat de buds detecteren wanneer je aan het praten bent en dan meteen het volume verlagen.

Ook prettig: de Buds 2 Pro ondersteunen bluetooth 5.3, wat voor een veel snellere verbinding zorgt.

Kortom, de Galaxy Buds 2 Pro doen weer helemaal mee met de concurrentie; en dat voor een lage(re) prijs.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro black friday deals:

3. Sony WF-1000XM5

De Sony WF-1000XM5 zijn de nieuwe standaard voor oordopjes; of op zijn minst horen ze op iedere shortlist thuis, samen met de QuietComfort Earbuds II van Bose.

Net als zijn hoofdtelefoon-equivalent de WH-1000XM5 kenmerken deze earbuds zich door uitmuntende geluidskwaliteit en comfort.

De WF-10000XM4 oortjes waren al zeer hoogwaardig, maar deze XM5’s doen het nog een stukje beter. Ze bieden een prachtige helder en uitgebalanceerd geluid, nog betere noise cancelling en zowel interessante als praktische nieuwe functies.

Zo kun je een telefoongesprek aannemen of afwijzen door alleen maar met je hoofd te knikken of te schudden.

Nog fijner: je kunt nu alle controls uitvoeren via je earbuds en hoeft hierbij geen keuzes meer te maken. Afspelen, volume, geluidmodus: alles gaat via het aanraken van de buds. Ook kun je de earbuds nu met meerdere apparaten tegelijk verbinden (via bluetooth).

Tenslotte zijn de WF-1000XM5 earbuds een stukje slanker en comfortabeler geworden zodat je de hele dag zonder klachten heerlijk van muziek (of podcasts) kunt genieten.

Sony WF-1000XM5 black friday deals:

4. Bose QuietComfort Earbuds II

Wil je genieten van de vrijheid van draadloze oordopjes maar zo min mogelijk inleveren op geluidskwaliteit en comfort? Dan is er eigenlijk geen betere keus dan de Bose QuietComfort Earbuds 2.

Deze active noise cancelling oortjes presteren op elk gebied uitmuntend.

De noise cancelling is zo effectief dat je praktisch geen enkel omgevingsgeluid meer hoort, ze blijven erg goed in je oren zitten vanwege de stabiliteitsbanden, en het geluid door de oortjes klinkt heerlijk vol en dynamisch.

Je kunt ze niet met meerdere apparaten tegelijk verbinden (via bluetooth) maar verder is er nauwelijks iets af te dingen op de QuietComfort Earbuds II.

De oortjes bieden toegang tot stemassistenten van Alexa en Google Assistant en in combinatie met het oplaad- en opbergdoosje is de accuduur 24 uur.

Als je een goede deal vindt voor de Bose QuietComfort Earbuds II, dan is ons advies in ieder geval duidelijk.

Bose QuietComfort Earbuds II black friday deals:

5. Beats Fit Pro

Wil je de functies en “Apple-vriendelijkheid” van de AirPods (Pro) maar heb je behoefte aan een wat sportiever sausje en betere fit voor tijdens je workouts? Kijk dan niet verder dan de Beats Fit Pro.

Deze active noise cancelling oordopjes maken gebruik van de H1-chip van Apple, waarmee je bijvoorbeeld hands-free toegang hebt tot Siri en ondersteuning voor ruimtelijke audio (spatial audio) hebt via Apple Music, Apple TV en FaceTime.

De oortjes zelf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn lekker lichtgewicht en hebben zogenaamde ‘wingtips’ – een soort flexibele vleugeltjes – waarmee ze stevig in je oor blijven zitten.

Wat je ook voor activiteit doet, de oortjes zullen er vrijwel nooit uitvallen. Wat met de AirPods Pro geen zekerheid is.

Een bijzondere ervaring is het als je een Dolby Atmos track beluistert via Apple Music. Een nummer dat op deze manier gemixt is zorgt ervoor dat de zangpartijen je hoofdbewegingen volgen. Als je naar links kijkt, gaan ze naar je rechteroor en vice versa.

Allemaal leuke extra’s, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze goed zitten en goed klinken: en dat doen de Beats Fit Pro oortjes absoluut!

Beats Fit Pro black friday deals:

6. Sony LinkBuds S

Niet lang nadat Sony met de vernieuwende LinkBuds op de markt kwam, werd een ANC-variant geïntroduceerd: de LinkBuds S.

De LinkBuds S hebben in de basis hetzelfde principe: een verbinding verschaffen met niet alleen de muziek (of andere audio) van je apparaat, maar ook met je omgeving.

Dat houdt hier in dat je een hoge mate van transparantie hebt – of kunt instellen, met 20 verschillende niveaus – zodat je nog voldoende bewustzijn hebt van omgevingsgeluiden.

Maar ook de functie Speak-to-Chat, die direct de audio dempt op het moment dat je aan het praten bent, zorgt hiervoor.

Het ontwerp is wat traditioneler, met buds die je ‘gewoon’ in je gehoorgang stopt, wat voor een betere ‘seal’ en dus een warmere klank zorgt.

De actieve noise cancelling functioneert prima, waarbij omgevingsgeluid – indien gewenst – voldoende weggefilterd wordt.

Volgens Sony zijn de LinkBuds S de kleinste earbuds met noise cancelling en dat zou goed kunnen. Ze zijn 41% kleiner en 33% lichter dan de Sony WF-1000XM buds en wegen slechts 4,8 gram per oortje.

Sony LinkBuds S black friday deals:

7. Shokz OpenRun oordopjes

Shokz OpenRun sportoordopjes

De Shokz OpenRun heeft een revolutionair concept. Deze hoofdtelefoon geeft geluid door via de botten voor je oor. Het systeem heet dan ook ‘bone conduction’ of botconductie.

Dat is even wennen – zowel wat de betreft de geluidservaring als de manier waarop je hem aan je oren haakt – maar het werkt verrassend genoeg behoorlijk goed.

Nee, je krijgt niet het volledige geluidsveld dat je zou ervaren met in-ear of over ear headphones – met name de power van de lage tonen blijft achter – maar de kwaliteit is meer dan acceptabel.

Een groot voordeel van de Shokz OpenRun is dat je goed in contact blijft met je omgeving. Je hoort wat er om je heen gebeurt en dat is wel zo veilig. Zeker als je er een stuk mee gaat hardlopen.

Over sporten gesproken, de Shokz OpenRun blijft uitstekend zitten als je actief bent tijdens het dragen ervan. Een groot pluspunt.

Nog een groot voordeel is dat je niets in je oren hoeft te stoppen en daarom dus ook niet bang hoeft te zijn voor oorontstekingen (als gevolg van het gebruik van oordopjes).

Tenslotte valt de prijs ook enorm mee.

Dus? Ook eens proberen?

Shokz OpenRun oordopjes black friday deals:

8. JBL Tune Flex

Kun je niet kiezen tussen earbuds die je in je gehoorgang stopt en buds die je in je oorschelp hangt?

Dan zijn de JBL Tune Flex oordopjes wat voor jou.

Dit zijn oortjes die je op twee verschillende manieren kunt dragen.

Om te beginnen kun je ze in je oorschelp hangen, zoals ouderwetse (bedrade) oortjes die je bij apparaten kreeg, of de recente LinkBuds van Sony. Dit kan fijner aanvoelen én meer veiligheid en contact met je omgeving bieden.

Een nadeel is dat de geluidskwaliteit wel wat minder is omdat je gehoorgang niet wordt afgesloten. Ook is de pasvorm minder stevig, wat ze minder goed geschikt maakt voor sporten.

Dit los je op door de speciale opzetstukjes erop te zetten, waarmee ze veel beter blijven zitten tijdens workouts én voor een voller uitgebalanceerder geluid zorgen.

Als bonus hebben de JBL Tune Flex oortjes ook nog eens noise cancelling. Heel erg stil wordt het er niet mee, maar het heeft zeker enig effect.

Zeker als je bedenkt dat ze nog geen 100 euro kosten, heb je met de JBL Tune Flex erg fijne en absoluut veelzijdige oortjes in handen.

JBL Tune Flex black friday deals:

9. Apple Airpods Pro

Apple airpods pro met reguliere opbergcase

Met de Apple AirPods Pro luister je tijdens je runs ongestoord muziek of bel je naar hartelust, zonder gestoord te worden door ruis van buitenaf.

Deze oordopjes zijn namelijk voorzien van noise cancelling. Die zet je aan en uit met de drukgevoelige sensor aan het uiteinde van de AirPods.

Ideaal is de H1 chip waarover de AirPods Pro beschikken. Die chip zet al je iCloud-apparaten in zijn geheugen.

Daarmaast is de draadloze oplaadbare oplaadcase natuurlijk een echte plus. Hiermee kun je altijd en overal van je muziek of podcast genieten.

Let op: voor optimaal gebruik moet je in het bezit zijn van een iPhone, iPad of Macbook.

Apple Airpods Pro black friday deals:

10. Apple Airpods 3

Apple Airpods 3 met eguliere oplaadcase

Wil je wél Apple AirPods, maar heb je wat minder te besteden? De Apple AirPods 3 zijn precies wat je zoekt.

Het belangrijkste verschil met de AirPods Pro: de AirPods 3 beschikken niet over noise cancelling. De oplaadcase is echter wel draadloos op te laden.

De kwaliteit van het geluid is ook bij de AirPods 3 is uitstekend. En ook het verbinden met andere Apple producten gaat moeiteloos.

De AirPods 3 hebben alleen geen in ear-ontwerp, waardoor ze iets gemakkelijker uit je oren kunnen vallen dan de AirPods Pro.

Let op: voor optimaal gebruik moet je in het bezit zijn van een iPhone, iPad of Macbook.

Apple Airpods 3 black friday deals:

Vind je draadloze oordopjes te duur? Dan biedt Black Friday jou de mogelijkheid om die oordopjes eindelijk tegen een voor jou acceptabele prijs aan te schaffen.

Want op deze vrijdag – en zelfs tijdens de hele Black Friday-weken hiervoor – lopen de kortingen soms wel op tot 90%. Daarmee wordt dit hardloopaccessoire voor iedereen betaalbaar.

Ben je geen hardloper maar wel op zoek naar een fantastisch cadeau voor de feestdagen, ook dan zijn sportoordopjes een geweldig idee.

Laat de kansen die Black Friday biedt niet liggen. Na 29 november is het prijzencircus weer voorbij!