Black Friday Smartwatch deals 2023 – kortingen tot wel 72%

Woensdag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Vrijdag 24 november 2023 is Black Friday. HÉT moment om die smartwatch aan te schaffen die jij al tijden op het oog hebt.

Tijdens deze dag lopen de kortingen namelijk wel op tot 90%. Waarom? Sinterklaas en kerst komen eraan en volgens Amerikaans gebruik vraagt dat om een dag die helemaal in het teken staat van de aanschaf van cadeaus. Voor anderen of voor jezelf!

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

70 euro korting

Apple Watch Series 8

Apple Watch 8

30 euro korting

Apple Watch Series 7

apple-watch-series-7

30 euro korting

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

129 euro korting

Apple Watch SE

Apple watch SE

50 euro korting

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

38 euro korting

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 tracker

81 euro korting

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2

51 euro korting

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

50 euro korting

Apple Watch Series 6

Smartwatch Apple watch Series 6

Fitbit Sense

Fitbit Sense

10 euro korting


1. Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

De Watch 5 biedt knap design rond je pols. Je koppelt hem eenvoudig aan je telefoon of navigeert zelfstandig met GPS. Val je in slaap, dan wordt jouw slaapbeeld nauwkeurig gemeten.

De accu in dit horloge is ten opzichte van de voorgangers verder gegroeid. Na een half uurtje laden zit hij alweer voor de helft vol.

Je spiermassa, vetmassa en lichaamsvocht worden heel precies gemeten. Net als je bloeddruk, je hartslag en het zuurstofniveau in je bloed.

Gebruik je dit horloge heel zuinig, dan stopt de accu er pas na 80 uur mee. De Watch 5 is uitgerust met saffierglas. Dat is ultra krasbestendig. Zo houd je het horloge jarenlang mooi.

Samsung Galaxy Watch 5 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Samsung Galaxy Watch 5 review

3. Apple Watch Series 7

apple-watch-series-7

Met de Watch 7 krijgt je iPhone 6s of nieuwer een sportieve uitbreiding. Het Retina scherm is always-on en ook in helder buitenlicht goed af te lezen.

De prachtig vormgegeven horlogekast meet 38 bij 45 millimeter. Dit betekent dat hij prima om een pols van 130 tot 200 millimeter past.

De Watch 7 kan zelfstandig navigeren met GPS. Voor de andere functies koppel je hem eenvoudig aan je iPhone. Op elk moment dat het jou schikt kun je een ECG maken.

Ook de zuurstofwaardes in je bloed worden nauwkeurig vastgesteld. Work-outs voor fietsen, dansen, hardlopen, yoga, sprints en push-ups zijn allemaal voorbereid in dit horloge.

Apple Watch Series 7 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 7 review

4. Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

Met de Venu 2 om je pols beschik je over een handig AMOLED aanraakscherm. Wil je ergens betalen, dan heb je daarvoor Garmin Pay aan boord.

Dit sporthorloge wordt gevoed door een sterke batterij. Die kan 264 uur gebruiksduur halen. Kies uit meer dan 25 vooraf geïnstalleerde work-out apps voor binnen en voor buiten.

Je gezondheid wordt aan alle kanten gemonitord. Maar je kunt ook lekker naar muziek luisteren, zonder telefoon. Bovendien kun je Spotify, Amazon Music of Deezer afspeellijsten downloaden.

Navigeren doe je op GPS. Gekoppeld aan je telefoon ontvang je social media meldingen. Bij een ongeval stuurt het horloge direct een melding naar jouw contactpersoon.

Garmin Venu 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Venu 2 review

5. Apple Watch SE

Apple watch SE

Kies je de Watch SE in 40 of 44 millimeter? In beide gevallen is de functionaliteit uitstekend. Gekoppeld aan je iPhone (8 of nieuwer) komen alle berichten erop binnen.

Kies je voor de versie met 4G, dan ben je zelfs bereikbaar zonder telefoon. Met dit horloge beschik je over valdetectie. Overkomt je iets, dan wordt er automatisch een hulpdienst gebeld.

Work-outs worden voor je in kaart gebracht, terwijl in rust je slaappatroon wordt gemeten. Met de Apple Pay betaalfunctie heb je gelijk een portemonnee bij je.

Het beeld van de Apple Watch SE staat strak op een OLED-scherm dat ook in de zon goed is af te lezen.

Apple Watch SE black friday deals:

6. Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

Wil je deze Galaxy in 40 millimeter doorsnee hebben of in 44? Bij de Watch 4 kan het allebei. Dit prachtig vormgegeven horloge met ronde wijzerplaat houdt tal van lichaamsfuncties in de gaten.

Bovendien kun je zelf het leukste bandje kiezen en er een face bij downloaden die jouw horloge uniek maakt. Vet, spieren en lichaamsvocht worden getoond in een mooi overzicht.

Kies de work-out die je wenst en ga aan de slag. Het kleurrijke display meet 1,4 inch. Communiceren doe je via wifi, NFC en bluetooth 5.0. Je kunt audio en video afspelen en je navigeert op GPS.

Samsung Galaxy Watch 4 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Samsung Galaxy Watch 4 review

7. Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 tracker

Je work-out doen zonder horloge? Geen probleem want de Versa 3 navigeert zelf op GPS en GLONASS. Betalen voor een drankje doe je contactloos met gebruik van Fitbit Pay.

Koppel hem aan je telefoon en je ontvangt berichten. Bovendien praat je tegen je horloge als je zelf belt. De rondjes die je loopt worden vastgelegd in je telefoon.

De horlogekast is van aluminium en mooi vierkant van vorm. Je beschikt over 4GB opslagruimte en kunt met de Versa 3 ook duiken. Stevig  Gorilla Glass beschermt jouw heldere AMOLED scherm.

De Fitbit Versa 3 is geschikt voor Android en iOS telefoons.

Fitbit Versa 3 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Versa 3 review

8. Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2

Stijl en comfort zijn begrippen waarmee je de Sense 2 beschrijft. Bedien hem met je stem via Alexa en ontvang berichten via je telefoon.

Dit horloge houdt je gezondheid statistisch bij gedurende meer dan 6 dagen, zonder dat je de accu hoeft te laden. Je personaliseert de Sense 2 door een wijzerplaat te kiezen uit honderden faces.

Betalen doe je ook met je horloge. Gewoon draadloos, dus zonder bankpas. Je menstruatie goed in kaart brengen? De Sense 2 doet het voor je.

Hartslag, ECG, slaappatroon en nog veel meer wordt voor je bijgehouden. Ga je op pad, dan navigeer je veilig met GPS.

Fitbit Sense 2 black friday deals:

10. Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

Die is mooi en lekker dun! De Ignite 2 is een stijlvol horloge dat veel functies meet. Je work-outs worden opgeslagen en je slaap wordt gemonitord.

Op basis van die info krijg je een gefundeerd trainingsvoorstel. Zo is je conditie steeds in beeld en worden er nieuwe sportdoelen gesteld.

Zit je polsomvang tussen de 13 en 21 centimeter, dan past de Polar Ignite 2 goed. De ronde kast meet 43 millimeter en is gemaakt van aluminium.

Je duikt er zo het water mee in en de accu haalt soms wel 100 uur. Geschikt vanaf Android 6.0 of iOS 13. De Ignite 2 heeft een ingebouwde GPS.

Polar Ignite 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Ignite 2 review

11. Apple Watch Series 6

Smartwatch Apple watch Series 6

De Series 6 van Apple is er in groot en klein. Je kunt kiezen uit de maten 44 x 38 millimeter en 40 x 34 millimeter. Het vierkante design met afgeronde hoeken versiert je pols.

Het zeer heldere Retina display staat altijd aan. Met dit horloge maak je eenvoudig een hartfilmpje en meet je de zuurstofverzadiging van je bloed.

De horlogekast is gemaakt van hergebruikt aluminium. De Series 6 helpt je bij jouw work-outs en je koppelt hem heel gemakkelijk aan je iPhone (6s of hoger).

Navigeren doe je met GPS en een ingebouwd kompas. Ben je bergklimmer, benut dan de hoogte-informatie die het horloge je geeft.

Apple Watch Series 6 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 6 review

12. Fitbit Sense

Fitbit Sense

De Fitbit Sense is geavanceerd en prachtig vormgegeven. Koppel je hem aan je telefoon (Android / iOS), dan ontvang je berichten en voer je jouw gesprekken via het horloge.

De ingebouwde EDA-scanner meet jouw stressniveau en helpt om het te verlagen. Onderweg een aankoop doen? Met Fitbit Pay betaal je eenvoudig.

Zuurstofgehalte in het bloed en huidtemperatuur worden gemeten. Een ECG is zo gemaakt. De Sense beschikt over een eigen GPS-functie, zodat je ook zonder telefoon thuiskomt.

De horlogekast is van roestvrijstaal. De Sense past om een pols van 15 tot 17 centimeter. Het AMOLED scherm bedien je met aanraking of met de knop.

Fitbit Sense black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Sense review

Black friday smartwatch

Een smartwatch is een fantastisch cadeau. Daarmee communiceer je, reken je, maak je foto’s of volg je een route. En het geven van zo’n cadeau wordt door de hoge kortingen die Black Friday biedt nu eindelijk mogelijk.

Ben je hardloper en wil je vooral jezelf verwennen? Dat is geen punt. Smartwatches kunnen je tijdens het hardlopen vaak geweldig ondersteunen omdat ze meestal sport gerelateerde functies hebben zoals een snelheidsmeter, hartslagmeter en hoogtemeter. Sporten wordt nog leuker met een smartwatch.

Wacht niet tot na Black Friday met je aankoop want dan betaal je weer gewoon de hoofdprijs. Surf direct naar een van bovenstaande webwinkels!

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

70 euro korting

Apple Watch Series 8

Apple Watch 8

30 euro korting

Apple Watch Series 7

apple-watch-series-7

30 euro korting

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

129 euro korting

Apple Watch SE

Apple watch SE

50 euro korting

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

38 euro korting

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 tracker

81 euro korting

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2

51 euro korting

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

50 euro korting

Apple Watch Series 6

Smartwatch Apple watch Series 6

Fitbit Sense

Fitbit Sense

10 euro korting