Black Friday Smartwatch deals 2024 – kortingen tot wel 72%

Zaterdag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Vrijdag 24 november 2023 is Black Friday. HÉT moment om die smartwatch aan te schaffen die jij al tijden op het oog hebt.

Tijdens deze dag lopen de kortingen namelijk wel op tot 90%. Waarom? Sinterklaas en kerst komen eraan en volgens Amerikaans gebruik vraagt dat om een dag die helemaal in het teken staat van de aanschaf van cadeaus. Voor anderen of voor jezelf!

Samsung Galaxy Watch 6

Apple Watch 9

Garmin Vivoactive 5

Google Pixel Watch

Garmin Venu 3

Polar Vantage V3

Fitbit Sense 2

Fitbit Versa 4

Samsung Galaxy Watch 5

70 euro korting

Apple Watch Series 8

30 euro korting

Apple Watch Series 7

30 euro korting

Garmin Venu 2

129 euro korting

Apple Watch SE

50 euro korting

Samsung Galaxy Watch 4

38 euro korting

Fitbit Versa 3

81 euro korting

Fitbit Sense 2

51 euro korting

Apple Watch Ultra

Polar Ignite 2

50 euro korting

Apple Watch Series 6

Fitbit Sense

10 euro korting


1. Samsung Galaxy Watch 6

Samsung galaxy watch 6

De Galaxy Watch 6 is de nieuwe standaard voor Android smartwatches.

Het display is groter en helderder geworden (1,3 en 1,5 inch en 2000 nits aan helderheid), je hoeft hem iets minder snel op te laden dan de Watch 5 en hij heeft zijn vertrouwde indrukwekkende collectie aan apps en functies.

De Watch 6 gooit hoge ogen op het gebied van health functies. Zo wordt je slaapkwaliteit uitgebreid bijgehouden en krijg je handige meldingen en zelfs een persoonlijk slaapdier.

Hartfilmpjes kun je gewoon rechtstreeks maken, maar het horloge kan ook je lichaamssamenstelling bepalen.

Helemaal goed nieuws is dat de roterende bezel weer terug is van weggeweest. Dan moet je wel kiezen voor de Galaxy Watch Classic, waarmee je ook meteen profiteert van een stijlvolle, klassiek ogende horlogekast.

Tel daar de vele sportprofielen bij op en de mogelijkheid om te bellen, stemassistenten te gebruiken en te betalen via Google Pay, en je hebt gewoon een smartphone om je pols…. die je nooit meer af wilt doen.

Samsung Galaxy Watch 6 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Samsung Galaxy Watch 6 review

2. Apple Watch 9

Apple Watch Series 9

De Apple Watch Series 9 is, niet heel verrassend, weer een van de beste smartwatches van het moment.

Het inmiddels vrijwel ‘bezelloze’ 1,9 inch scherm is een genot om naar te kijken en de bediening en het navigeren door de menu’s gaat heerlijk soepel, nu helemaal met de snellere S9-chip.

Die chip moet goed aan het werk, want de helderheid van het scherm is flink toegenomen en je kunt genieten van een nieuwe functionaliteit genaamd Double Tap – of Tik Dubbel – waarbij je acties kunt uitvoeren door twee keer met je wijsvinger tegen je duim te tikken.

De Apple Watch is ook voor een gezonde lifestyle geschikt, met bijvoorbeeld een ECG-functie, temperatuurmeter en een valdetectie voor je veiligheid.

Sporters worden ook goed bediend: hardlopers kunnen hardloopvermogen aan de pols meten en fietsers kunnen sinds de Watch OS10-update hun horloge koppelen aan (fiets)powermeters.

En neem maar aan dat er hiernaast nog heel veel moois op de Apple Watch 9 zit. En dat elke deal die je kunt vinden er een is om meteen gebruik van te maken.

Apple Watch 9 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch 9 review

3. Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5

De Garmin Vivoactive 5 is de nieuwste telg uit Garmins smartwatch-collectie, die verrassend uit de hoek komt met niet alleen met een lading nieuwe, opwindende functies maar ook een prachtig AMOLED display.

Nee, je kunt er niet mee bellen of stemassistenten gebruiken, maar verder kun je zo’n beetje alles doen wat je je kunt bedenken.

Uiteraard krijg je de binnenkomende berichten van je telefoon te zien op je horloge en kun je hier (kort) op antwoorden, maar het is nu ook mogelijk om volledige afbeeldingen te bekijken op je horloge die in die berichten verstuurd worden.

Verder kan de Vivoactive 5 natuurlijk vele activiteiten bijhouden, waarbij de routemetingen ook nog eens heel nauwkeurig zijn vanwege de All Systems GPS-functie.

Daarnaast meet de Vivoactive 5 je bloedzuurstof (SpO2), je slaapkwaliteit (inclusief dutjes), je hartslagvariabiliteit en geeft het horloge aan wat je hersteltijd en effect van/na je workout is.

Oh en je kunt ook nog muziek opslaan en beluisteren en betalen via Garmin Pay. En op de accuduur is niets aan te merken. Er is bijna teveel om op te noemen.

En dat voor een uitstekende prijs.

Garmin Vivoactive 5 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Vivoactive 5 review

4. Google Pixel Watch

De Pixel Watch is een mooi sierraad voor om je pols waarmee je profiteert van vele nuttige Google apps zoals Google Maps, Pay en Assistant, mét daarbij de solide sportfuncties van Fitbit.

De horlogekast is tegelijkertijd herkenbaar – ‘gewoon’ traditioneel rond – en uniek, vanwege zijn elegante, gladde afwerking waarbij de glazen voorkant (bijna) naadloos overloopt in de roestvrijstalen achterkant.

Het voelt ook nog eens heel aangenaam om over dit gebogen glas heen te vegen met je vinger(s). Of om door de menu’s heen te scrollen via de Apple Watch-achtige crown-knop.

Ga je sporten, dan houdt je Pixel Watch van alles bij: tijd in actieve zones, je algehele fitheid en je hartslag. Daarnaast kun je een hartfilmpje maken met je horloge en video-workouts doen.

Natuurlijk is het horloge ook heel smart: zo kun je bellen, stemassistenten gebruiken, muziek opslaan en beluisteren en betalingen doen met je watch.

Alleen de batterij zou beter kunnen, maar verder is de Pixel Watch een absoluut tophorloge.

Google Pixel Watch black friday deals:

5. Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 smartwatch

Ben je sportief ingesteld en wil je optimaal je gezondheid bijhouden, maar wil je ook een aantrekkelijke smartwatch hebben die zich heerlijk laat bedienen en van de grootste (smart) gemakken voorzien is?

Dan is de Garmin Venu 3 heel interessant.

De bezels zijn kleiner geworden ten opzichte van de Venu 2, het display is groter, de helderheid is omhooggegaan en de batterij houdt het nu nog langer vol: tot 14 dagen in smartwatch-modus.

Als je tenminste zo lang zonder GPS kan, wat niet waarschijnlijk is, want de Venu 3 is een geweldige watch om een van de vele activiteiten mee te verrichten waar het horloge profielen voor heeft.

Waarbij die GPS-metingen nog nauwkeuriger zijn geworden, vanwege de All Systems-mogelijkheid.

Natuurlijk zijn de microfoon en speaker van de Venu 2 Plus terug te vinden op deze Venu 3, wat betekent dat je stemassistenten (zoals Google Assistant en Siri) kunt gebruiken en via je horloge kunt bellen.

Garmin Venu 3 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Venu 3 review

6. Polar Vantage V3

Polar Vantage v3

Een van de beste, meest complete horloges van Polar heeft een update gekregen in de vorm van de Polar Vantage V3! En er zijn hele mooie stappen gezet.

De Vantage V2 was al een tophorloge, met multisportmogelijkheid, analysefuncties als Training Looad Pro, Recovery Pro en Hardloopvermogen, die je perfect ondersteunen bij je trainen, maar ook met turn-by-turn navigatie via Komoot-integratie.

Dit heeft de Vantage V3 uiteraard ook allemaal, maar heeft een aantal waardevolle upgrades gehad. Zoals een AMOLED display, dat ook nog eens groter is geworden (bijna 1,4 inch), multiband GPS dat voor nauwkeurigere routemeting zorgt, én een ECG-functie.

Maar er is meer om blij van te worden: want wat dacht je van de aanwezigheid van gedetailleerde  topografische kaarten? Hier kun je weliswaar nog niet spontaan een route op uitstippelen (en volgen) maar dit is een erg fijne stap daarnaartoe.

Daarnaast zit er een SpO2-sensor op het horloge en kan ook je huidtemperatuur gemeten en bijgehouden worden. Tenslotte is de Vantage (V3) nu sneller dan ooit en gaat de batterij ook nog eens langer mee.

Nice!

Polar Vantage V3 black friday deals:

7. Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 main image

De Fitbit Sense 2 kun je zien als het laatste saluut van Fitbit, voor het werd overgenomen door Google.

De Sense 2 is een ideale sport, fitness en health watch, met meer dan genoeg smart functies, een ECG-scanner, slaapmeting, huidtemperatuurmeter en wellness functies. Om maar wat te noemen.

Als je tot rust komen, leg je je handpalm op de zogenaamde EDA-scanner en kun je rustgevende ademhalingsoefeningen doen. Hiervoor biedt Fitbit – deels via Fitbit Premium – ook een aantal ondersteunende meditatie-video’s.

Je in het zweet werken kun je ook heel goed doen met de Sense 2, via de vele aanwezige sportprofielen en de grote collectie aan workoutvideo’s die je op je telefoon – of via streamen op tv – kunt kijken, terwijl je hartslag en andere data in beeld staan.

Verder kun je bellen, stemassistenten gebruiken, Google Maps gebruiken en betalen met Google Pay.

Het is alleen jammer dat je geen third party apps kunt installeren, maar wat je wél krijgt is al heel erg fijn. Helemaal als je het horloge voor een mooie prijs kunt scoren.

Fitbit Sense 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Sense 2 review

8. Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4

Ben je erg gecharmeerd van de Fitbit Sense 2 maar wil (of kun) je iets minder uitgeven én denk je dat je weinig zal doen met de ECG-scanner, huidtemperatuurmeter en stress-tracking van dat horloge: dan is het verstandig om voor de goedkopere maar verder identieke Versa 4 te gaan!

Dat betekent onder meer dat je dezelfde fijne squircle-vorm van de kast heeft (lees: zowel rond als vierkant), dat je een brede collectie aan fitness- en sportfuncties hebt, ondersteund wordt met vele instructievideo’s, kunt bellen, notificaties krijgt en stemassistenten kunt gebruiken.

Daarnaast is contactloos betalen een eitje via Google Pay en kun je heel fijn navigeren via Google Maps door alleen maar naar het scherm van je Versa 4 te kijken voor de instructies.

Oh en de accuduur is met een maximum van ongeveer 6 dagen ook helemaal niet verkeerd.

Fitbit Versa 4 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Versa 4 review

9. Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

De Watch 5 biedt knap design rond je pols. Je koppelt hem eenvoudig aan je telefoon of navigeert zelfstandig met GPS. Val je in slaap, dan wordt jouw slaapbeeld nauwkeurig gemeten.

De accu in dit horloge is ten opzichte van de voorgangers verder gegroeid. Na een half uurtje laden zit hij alweer voor de helft vol.

Je spiermassa, vetmassa en lichaamsvocht worden heel precies gemeten. Net als je bloeddruk, je hartslag en het zuurstofniveau in je bloed.

Gebruik je dit horloge heel zuinig, dan stopt de accu er pas na 80 uur mee. De Watch 5 is uitgerust met saffierglas. Dat is ultra krasbestendig. Zo houd je het horloge jarenlang mooi.

Samsung Galaxy Watch 5 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Samsung Galaxy Watch 5 review

10. Apple Watch Series 8

Apple Watch 8

Apple Watch Series 8 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 8 review

11. Apple Watch Series 7

apple-watch-series-7

Met de Watch 7 krijgt je iPhone 6s of nieuwer een sportieve uitbreiding. Het Retina scherm is always-on en ook in helder buitenlicht goed af te lezen.

De prachtig vormgegeven horlogekast meet 38 bij 45 millimeter. Dit betekent dat hij prima om een pols van 130 tot 200 millimeter past.

De Watch 7 kan zelfstandig navigeren met GPS. Voor de andere functies koppel je hem eenvoudig aan je iPhone. Op elk moment dat het jou schikt kun je een ECG maken.

Ook de zuurstofwaardes in je bloed worden nauwkeurig vastgesteld. Work-outs voor fietsen, dansen, hardlopen, yoga, sprints en push-ups zijn allemaal voorbereid in dit horloge.

Apple Watch Series 7 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 7 review

12. Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

Met de Venu 2 om je pols beschik je over een handig AMOLED aanraakscherm. Wil je ergens betalen, dan heb je daarvoor Garmin Pay aan boord.

Dit sporthorloge wordt gevoed door een sterke batterij. Die kan 264 uur gebruiksduur halen. Kies uit meer dan 25 vooraf geïnstalleerde work-out apps voor binnen en voor buiten.

Je gezondheid wordt aan alle kanten gemonitord. Maar je kunt ook lekker naar muziek luisteren, zonder telefoon. Bovendien kun je Spotify, Amazon Music of Deezer afspeellijsten downloaden.

Navigeren doe je op GPS. Gekoppeld aan je telefoon ontvang je social media meldingen. Bij een ongeval stuurt het horloge direct een melding naar jouw contactpersoon.

Garmin Venu 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Venu 2 review

13. Apple Watch SE

Apple watch SE

Kies je de Watch SE in 40 of 44 millimeter? In beide gevallen is de functionaliteit uitstekend. Gekoppeld aan je iPhone (8 of nieuwer) komen alle berichten erop binnen.

Kies je voor de versie met 4G, dan ben je zelfs bereikbaar zonder telefoon. Met dit horloge beschik je over valdetectie. Overkomt je iets, dan wordt er automatisch een hulpdienst gebeld.

Work-outs worden voor je in kaart gebracht, terwijl in rust je slaappatroon wordt gemeten. Met de Apple Pay betaalfunctie heb je gelijk een portemonnee bij je.

Het beeld van de Apple Watch SE staat strak op een OLED-scherm dat ook in de zon goed is af te lezen.

Apple Watch SE black friday deals:

14. Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

Wil je deze Galaxy in 40 millimeter doorsnee hebben of in 44? Bij de Watch 4 kan het allebei. Dit prachtig vormgegeven horloge met ronde wijzerplaat houdt tal van lichaamsfuncties in de gaten.

Bovendien kun je zelf het leukste bandje kiezen en er een face bij downloaden die jouw horloge uniek maakt. Vet, spieren en lichaamsvocht worden getoond in een mooi overzicht.

Kies de work-out die je wenst en ga aan de slag. Het kleurrijke display meet 1,4 inch. Communiceren doe je via wifi, NFC en bluetooth 5.0. Je kunt audio en video afspelen en je navigeert op GPS.

Samsung Galaxy Watch 4 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Samsung Galaxy Watch 4 review

15. Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 tracker

Je work-out doen zonder horloge? Geen probleem want de Versa 3 navigeert zelf op GPS en GLONASS. Betalen voor een drankje doe je contactloos met gebruik van Fitbit Pay.

Koppel hem aan je telefoon en je ontvangt berichten. Bovendien praat je tegen je horloge als je zelf belt. De rondjes die je loopt worden vastgelegd in je telefoon.

De horlogekast is van aluminium en mooi vierkant van vorm. Je beschikt over 4GB opslagruimte en kunt met de Versa 3 ook duiken. Stevig  Gorilla Glass beschermt jouw heldere AMOLED scherm.

De Fitbit Versa 3 is geschikt voor Android en iOS telefoons.

Fitbit Versa 3 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Versa 3 review

16. Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 main image

Stijl en comfort zijn begrippen waarmee je de Sense 2 beschrijft. Bedien hem met je stem via Alexa en ontvang berichten via je telefoon.

Dit horloge houdt je gezondheid statistisch bij gedurende meer dan 6 dagen, zonder dat je de accu hoeft te laden. Je personaliseert de Sense 2 door een wijzerplaat te kiezen uit honderden faces.

Betalen doe je ook met je horloge. Gewoon draadloos, dus zonder bankpas. Je menstruatie goed in kaart brengen? De Sense 2 doet het voor je.

Hartslag, ECG, slaappatroon en nog veel meer wordt voor je bijgehouden. Ga je op pad, dan navigeer je veilig met GPS.

Fitbit Sense 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Sense 2 review

18. Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

Die is mooi en lekker dun! De Ignite 2 is een stijlvol horloge dat veel functies meet. Je work-outs worden opgeslagen en je slaap wordt gemonitord.

Op basis van die info krijg je een gefundeerd trainingsvoorstel. Zo is je conditie steeds in beeld en worden er nieuwe sportdoelen gesteld.

Zit je polsomvang tussen de 13 en 21 centimeter, dan past de Polar Ignite 2 goed. De ronde kast meet 43 millimeter en is gemaakt van aluminium.

Je duikt er zo het water mee in en de accu haalt soms wel 100 uur. Geschikt vanaf Android 6.0 of iOS 13. De Ignite 2 heeft een ingebouwde GPS.

Polar Ignite 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Ignite 2 review

19. Apple Watch Series 6

Smartwatch Apple watch Series 6

De Series 6 van Apple is er in groot en klein. Je kunt kiezen uit de maten 44 x 38 millimeter en 40 x 34 millimeter. Het vierkante design met afgeronde hoeken versiert je pols.

Het zeer heldere Retina display staat altijd aan. Met dit horloge maak je eenvoudig een hartfilmpje en meet je de zuurstofverzadiging van je bloed.

De horlogekast is gemaakt van hergebruikt aluminium. De Series 6 helpt je bij jouw work-outs en je koppelt hem heel gemakkelijk aan je iPhone (6s of hoger).

Navigeren doe je met GPS en een ingebouwd kompas. Ben je bergklimmer, benut dan de hoogte-informatie die het horloge je geeft.

Apple Watch Series 6 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 6 review

20. Fitbit Sense

Fitbit Sense

De Fitbit Sense is geavanceerd en prachtig vormgegeven. Koppel je hem aan je telefoon (Android / iOS), dan ontvang je berichten en voer je jouw gesprekken via het horloge.

De ingebouwde EDA-scanner meet jouw stressniveau en helpt om het te verlagen. Onderweg een aankoop doen? Met Fitbit Pay betaal je eenvoudig.

Zuurstofgehalte in het bloed en huidtemperatuur worden gemeten. Een ECG is zo gemaakt. De Sense beschikt over een eigen GPS-functie, zodat je ook zonder telefoon thuiskomt.

De horlogekast is van roestvrijstaal. De Sense past om een pols van 15 tot 17 centimeter. Het AMOLED scherm bedien je met aanraking of met de knop.

Fitbit Sense black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Sense review

Black friday smartwatch

Een smartwatch is een fantastisch cadeau. Daarmee communiceer je, reken je, maak je foto’s of volg je een route. En het geven van zo’n cadeau wordt door de hoge kortingen die Black Friday biedt nu eindelijk mogelijk.

Ben je hardloper en wil je vooral jezelf verwennen? Dat is geen punt. Smartwatches kunnen je tijdens het hardlopen vaak geweldig ondersteunen omdat ze meestal sport gerelateerde functies hebben zoals een snelheidsmeter, hartslagmeter en hoogtemeter. Sporten wordt nog leuker met een smartwatch.

Wacht niet tot na Black Friday met je aankoop want dan betaal je weer gewoon de hoofdprijs. Surf direct naar een van bovenstaande webwinkels!

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

70 euro korting

Apple Watch Series 8

Apple Watch 8

30 euro korting

Apple Watch Series 7

apple-watch-series-7

30 euro korting

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

129 euro korting

Apple Watch SE

Apple watch SE

50 euro korting

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

38 euro korting

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 tracker

81 euro korting

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 main image

51 euro korting

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

50 euro korting

Apple Watch Series 6

Smartwatch Apple watch Series 6

Fitbit Sense

Fitbit Sense

10 euro korting