Black Friday Smartwatch deals 2020 – kortingen tot wel 70%

Black friday smartwatch

Donderdag deals: Kortingen tot wel 90%! -


Wil jij lekker hardlopen maar geen telefoontje of appje missen terwijl je dat doet? Dan ben je toe aan een smartwatch. Bekijk via je horloge welke berichten er bij je binnenkomen en neem je telefoon aan wanneer die over gaat. Let wel op je tempo want als je buiten adem bent kun je niet meer praten.

Vrijdag 29 november 2019 is Black Friday. HÉT moment om die smartwatch aan te schaffen die jij al tijden op het oog hebt. Tijdens deze dag lopen de kortingen namelijk wel op tot 90%. Waarom? Sinterklaas en kerst komen eraan en volgens Amerikaans gebruik vraagt dat om een dag die helemaal in het teken staat van de aanschaf van cadeaus. Voor anderen of voor jezelf!

Een smartwatch is een fantastisch cadeau. Daarmee communiceer je, reken je, maak je foto’s of volg je een route. En het geven van zo’n cadeau wordt door de hoge kortingen die Black Friday biedt nu eindelijk mogelijk.

Ben je hardloper en wil je vooral jezelf verwennen? Dat is geen punt. Smartwatches kunnen je tijdens het hardlopen vaak geweldig ondersteunen omdat ze meestal sport gerelateerde functies hebben zoals een snelheidsmeter, hartslagmeter en hoogtemeter. Sporten wordt nog leuker met een smartwatch.

Wacht niet tot na Black Friday met je aankoop want dan betaal je weer gewoon de hoofdprijs. Surf direct naar een van bovenstaande webwinkels!