Black Friday Sporthorloge deals 2020 – kortingen tot wel 70%

Black Firday sporthorloge

Vrijdag deals: Kortingen tot wel 90%! -


We hebben de beste deals alvast voor je klaar gezet. Zo bespaar je niet alleen een flink aantal euro’s maar ook een boel tijd! De kortingen kunnen oplopen tot maarliefst 80%! Wacht daarom niet langer en sla je slag vandaag nog!

Sinds 2015 wordt Black Friday ook in Nederland op grote schaal geïntroduceerd. Dankzij de campagnes van grote retailers zoals Decathlon, CoolBlue en natuurlijk Bol.com, heeft deze dag in Nederland steeds meer bekendheid gekregen als DÉ kortingsdag van het jaar. Ook als hardloper kun je hier geweldig van profiteren.

Hik jij er al een tijd lang tegenaan om dat fantastische sporthorloge aan te schaffen maar waren je financiën tot dusverre ontoereikend? Surf dan nu direct naar een van bovenstaande webwinkels. Dit is DÉ kans om jouw sporthorloge eindelijk aan te kunnen schaffen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Garmin Forerunner 245 Music? Nooit meer je telefoon meezeulen tijdens het hardlopen om naar muziek te luisteren. Die luister je voortaan namelijk gewoon met draadloze oordopjes in via je sporthorloge. En je hartslag meet je met dit sporthorloge niet meer via een hartslagband. Dat doet dit horloge gewoon voor je aan de pols.

Ben je geen hardloper maar zoek je een mooi cadeau voor iemand voor Sinterklaas of Kerst? Laat ook dan de onvoorstelbare kortingkansen die Black Friday voor de aanschaf van sporthorloges biedt niet liggen! Hieronder hebben we de top-10 van beste sporthorloges al even voor je op een rijtje gezet.

Top 10 sporthorloges van juni 2020

We zijn voor je aan het zoeken...
1. Garmin Forerunner 245
Garmin Forerunner 945
2. Garmin Forerunner 945
Garmin Vivoactive 4
3. Garmin Vivoactive 4/4S
Garmin Forerunner 45 sporthorloge
4. Garmin Forerunner 45 Budget
Garmin Fenix 6
5. Garmin Fenix 6
6. Polar M430
Garmin vivoactive 3
7. Garmin Vivoactive 3
Suunto Traverse Sporthorloge
8. Suunto Traverse
9. Garmin Forerunner 735XT
Garmin instinct sporthorloge
10. Garmin Instinct