Fitbit Black Friday deals 2023

Woensdag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Zeg je sporthorloges, dan zeg je Fitbit. Ondanks de hevige concurrentie zal Fitbit namelijk nog steeds veruit het meeste genoemd worden wanneer je op straat vraagt waar men aan denkt bij een sporthorloge. Bekijk de beste Fitbit Black Friday deals.

Fitbit Charge 6

Fitbit Versa 4

Fitbit Charge 5

70 euro korting

Fitbit Versa 3

80 euro korting

Fitbit Inspire 3

20.2% korting

Fitbit Sense 2

70 euro korting

Fitbit Luxe

20 euro korting


1. Fitbit Charge 6

Fitbit Charge 6

De Charge 5 is een van de grootste succesnummers van Fitbit en de Fitbit Charge 6 is alleen nog maar beter geworden!

Om te beginnen is er weer een fysieke knop aan de zijkant aanwezig, om het bedieningsgemak te vergroten. Wat altijd fijn is.

Verder zijn er 20 soorten activiteiten bijgekomen die je kunt bijhouden én is het nu zo dat je alle activiteiten kunt bereiken en opslaan op je horloge en dat je niet langer beperkt bent tot 6 stuks.

De Charge 6 is de eerste Charge die is geproduceerd onder leiding van Google – dat Fitbit inmiddels helemaal ingelijfd heeft – en dat betekent onder meer dat gebruikers toegang hebben tot Google Maps en Google Wallet (voor betalingen).

Zo hoef je niet (per se) je telefoon meer tevoorschijn halen als je een route volgt maar kun je voor de turn-by-turn routeaanwijzingen gewoon naar het scherm van je horloge kijken.

Andere interessante toevoegingen zijn de mogelijkheid om je hartslag naar andere apparaten en platforms te sturen via Bluetooth en het bedienen van YouTube Music via je horloge.

De accuduur van maximaal 7 dagen is hetzelfde gebleven, wat absoluut geen schande is.

Fitbit Charge 6 black friday deals:

2. Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4

Wil je (bijna) alle goodies van de Fitbit Sense 2, zoals het heerlijke bedienbare squircle scherm, uitgebreide fitness ondersteuning en een speaker en microfoon om telefoongesprekken gewoon via je telefoon te kunnen voeren… maar voor een betere prijs?

De Fitbit Versa 4 is het antwoord.

Natuurlijk ontbreken er een paar dingen die op de Sense 2 zitten, voornamelijk de ECG-scanner en de huidtemperatuurmeter, maar verder is de Versa 4 vrijwel identiek aan de Sense 2.

Dat betekent dat je 40 activiteiten kunt bijhouden (en opslaan), ingebouwde GPS hebt voor nauwkeurige routemetingen, Google Assistent kunt gebruiken én Google Maps op je horlogescherm kunt krijgen, inclusief turn-by-turn-navigatie.

Met de Versa 4 krijg je veel informatie over je slaapkwaliteit en op health & fitness-gebied zijn er veel mogelijkheden.

Zo kun je ademhalings- en meditatie-oefeningen doen en zijn er vele (video-)workouts die op je telefoon (of via streamen op je tv) te bekijken zijn, vooral als je een Fitbit Premium abonnement neemt.

Voor ruim minder dan 200 euro is dit een behoorlijk onweerstaanbaar aanbod.

Fitbit Versa 4 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Versa 4 review

3. Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

De nieuwste Fitbit Charge 5 wil je absoluut om je pols hebben.

Dit is de eerste Fitbit Charge met AMOLED kleurenscherm én verschillende wijzerplaten en bandjes.

De Charge 5 houdt niet alleen je dagelijkse activiteiten bij, maar geeft je met de EDA sensor ook volledig inzicht in je stress- en slaapniveau.

Ademhalingsoefeningen, hartfilmpjes, snurkdetectie, een ingebouwde GPS-sensor en Fitbit Pay zijn termen die deze multifunctionele activity tracker samenvatten.

Verder mag je een half jaar gratis gebruik maken van Fitbit Premium.

Klein minpuntje t.o.v. de Charge 4: het is op de Charge 5 niet meer mogelijk je afspeellijsten te bedienen.

Houd verder in je achterhoofd dat deze tracker niet compatibel is met de Huawei P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6.

Fitbit Charge 5 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Charge 5 review

4. Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 tracker

Het model dat een grote rol speelt in de transformatie naar een volwaardige gezondheidsaccessoire is de Fitbit Versa.

In 2018 verscheen het eerste model in deze wereldberoemde serie en dit jaar bracht Fitbit alweer de 3e versie in deze reeks uit.

Wat er is gebeurd in de tussentijd? Heel veel!

Ten eerste beschikt de Fitbit Versa over alle basis functionaliteiten, maar er is meer.

De Fitbit Versa beschikt namelijk ook over een ingebouwde GPS, maakt NFC betalingen mogelijk en laat jou je favoriete nummers afspelen vanaf je pols. Wat wil je nog meer?

Fitbit Versa 3 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Versa 3 review

5. Fitbit Inspire 3

Fitbit Inspire 3

De slanke vorm van een Fitbit herken je uit duizenden. De gladde siliconenband siert je pols. Of kies jij liever voor stainless steel?

Onregelmatige hartslag wordt geregistreerd. Ook de menstruatiecyclus kan worden bijgehouden. Natuurlijk wordt je slaap gemonitord en de Inspire 3 helpt ook met stressmanagement.

Koppel hem aan je telefoon en je ontvangt telefoontjes en kunt tekstberichten lezen. Natuurlijk houdt deze activity tracker je stappen bij, evenals je calorie verbranding en je hartslag.

De Fitbit Inspire 3 is gemaakt van kunststof en past uitstekend bij een polsomtrek van 14 tot 22 centimeter. De accu houdt het soms wel 10 dagen vol.

Fitbit Inspire 3 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Inspire 3 review

6. Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 main image

De Sense 2 biedt je een batterijduur van meer dan 6 dagen en een stressbeheersingsscore. De prachtige vierkante wijzerplaat met ronde hoeken straalt echt topdesign uit.

Je slaap wordt gemeten en natuurlijk het kloppen van je hart. Deze fitness tracker biedt je zelfs een compleet overzicht van je gezondheidstoestand.

Je kunt de Sense 2 besturen met stemcommando’s. Je kunt er bovendien spraakantwoorden mee versturen. Natuurlijk koppel je de Sense 2 eenvoudig aan je telefoon.

In de store kun je uit meer dan 100 faces kiezen. De 5 mooiste designs voor je wijzerplaat sla je eenvoudig op in je horloge. De Sense 2 is volledig voorbereid voor Google Maps.

Fitbit Sense 2 black friday deals:

7. Fitbit Luxe

Fitbit luxe

De Fitbit Luxe heeft het beste van 2 werelden: hij heeft het uiterlijk van een activity tracker, maar de mogelijkheden van een sporthorloge. En dat voor slechts 150 euro!

Met de rvs horlogekast en het AMOLED kleurenscherm doet de Fitbit Luxe zijn naam eer aan.

In de tracker zitten 20 sportprofielen opgeslagen. Je work-outs worden automatisch herkend.

Als je werkt met de Fitbit Premium app, kun je je voedingspatroon aanpakken, de intensiteitszones van je work-outs zien en informatie krijgen over hartslag, slaapkwaliteit en stressniveau.

Echt diepgaande analyses doet de Fitbit Luxe niet. Je zult dus zelf je conclusies moeten trekken uit de beschikbare meetgegevens.

Fitbit Luxe black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Fitbit Luxe review

Deels ten onrechte, want Fitbit is veel meer dan een sporthorloge. In de laatste jaren heeft Fitbit namelijk een ware transformatie doorgemaakt van eenvoudig sporthorloge naar een volwaardig gezondheidsaccessoire.

Bovendien kun jij er nu voordelig eentje bemachtigen dankzij de dikke black friday deals!

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

70 euro korting

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 tracker

80 euro korting

Fitbit Inspire 3

Fitbit Inspire 3

20.2% korting

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 main image

70 euro korting

Fitbit Luxe

Fitbit luxe

20 euro korting