FitChef Family review: Op weg naar een gezonde levensstijl!

Een gezonde levensstijl is belangrijk, maar ook moeilijk aan te nemen en vol te houden.

Met het naslagwerk van FitChef Family maak jij dit een stukje makkelijker.

Het leuke? Je doet het niet alleen!

Geef kinderen de juiste levenslessen mee, blijf als ouder gezond eten en stimuleer elkaar om gezond te eten. Ontdek het in onze FitChef Family review.

Update januari 2023: Klik hier voor korting

Review: Wat is FitChef Family?

Fitchef Family boek

Natuurlijk weten wij ook, dat het aannemen en vasthouden van een gezonde levensstijl niet eenvoudig is. Echter is het zowel in het dagelijks leven, als bij het hardlopen wel essentieel.

Op weg naar die gezonde levensstijl zal jij tegen de nodige problemen aanlopen. Dat is precies waar FitChef Family uitkomst biedt. FitChef Family biedt namelijk een oplossing voor deze problemen!

Uitgelichte hoofdstukken

Te weinig tijd

Fitchef family hoofdstuk1 weinig tijd

Want zeg nou zelf, hoe vaak komt het voor dat jij geen tijd hebt om te eten?

Even snel een rondje lopen; de snelle hap is dan de gemakkelijke keuze. Maar het komt vast ook wel eens voor dat jij je maaltijd overslaat. Foute keuze!

Geen stress, met FitChef Family maak je wel de goede keuze. In FitChef Family wordt namelijk een heel hoofdstuk besteed aan snelle en makkelijke recepten.

Gezellig weekend koken

Fitchef family hoofdstuk4 weekend koken

Een gebrek aan tijd is echter niet het enige probleem waar jij tegenaan zal lopen.

Want eten is ook een feestje toch? Wat dacht je van het weekend, het momentje met het bord op schoot of het moment na een lekkere hardloopsessie. Jij zal jezelf dan geregeld op iets lekkers trakteren.

Is dat nu allemaal voorbij?

Geen denken aan!

FitChef Family laat jou juist zien hoe jij in het weekend een feestmaal bereidt dat ook nog eens gezond is. En het bord op schoot of dat momentje na die hardloopsessie? Ook dat kan blijkbaar gezond!

Fitchef Family recept lasagne

Gezond snacken

Maar dat is nog niet alles. Zelfs de grootste misvatting rond gezond eten wordt door FitChef Family vakkundig ontkracht.

Ja het is waar, gezond snacken kan echt!

Geloof je het niet? Bekijk dan eens het hele hoofdstuk dat hierover is geschreven. Geen frikadellen en kroketten, maar broccolinuggets met lekkere kruidendip. Wij kunnen vast verklappen, dat is geen straf.

Naast deze situaties biedt FitChef Family ondersteuning in tal van andere situaties die jij tegenkomt in jouw dagelijks leven. Situaties die normaal gesproken een gezonde levensstijl wellicht bemoeilijken.

Denk specifiek aan de voeding voor jou als sporter, koken voor de familie of het ontbijt.

FitChef Family biedt ondersteuning in iedere situatie tijdens jouw dagelijkse routine.

Bekijk prijs

Voor wie is FitChef Family?

Fitchef Family recept mangocake

De naam van het boek spreekt voor zich. De sporter, de moeilijke eter en de drukke vader; FitChef Family is er echt voor het hele gezin. Diëten en voedingsschema’s zijn er in overvloed, maar op de lange termijn stranden deze vaak.

De reden? Vaak sluit het dieet niet aan bij het hele gezin of is het dieet niet leuk en lekker genoeg om het vol te houden. De volledigheid, herkenbare situaties en de lekkere recepten, maken FitChef Family een perfect naslagwerk voor het gehele gezin.

Voor jou als hardloper zijn alle herkenbare situaties ondervangen zoals de snelle hap, de snack tussendoor en de basisrecepten. Daarbij zijn al die recepten zo lekker en gezond dat er voor iedereen wel iets lekkers bij zit; zelfs voor de moeilijke eter!

Fitchef Family: de bijbel van gezonde voeding – 99 recepten(!)

Fitchef Family recept plaatpizza

De bijbel van de gezonde voeding bestaat uit maar liefst 99 lekkere, gezonde en gemakkelijke recepten. Bij deze recepten is aan werkelijk iedere situatie gedacht in jouw dagelijkse routine. Al deze recepten zijn gebundeld in een strakke hardcover met een kaft die sprekend is voor de inhoud.

Zo sprekend als de kaft is, zo compleet zijn de recepten. De recepten zijn namelijk naast lekker en gezond, ook nog eens bijzonder uitgebreid. Ieder recept is op dezelfde overzichtelijke, complete wijze weergegeven. Immers, er zijn slechts een paar dingen die jij gemakkelijk en snel wil weten.

Welke voedingsstoffen bevat het recept, wat heb ik ervoor nodig en hoe moet ik het bereiden.

Met sprekende afbeeldingen wordt weergegeven hoeveel calorieën, eiwitten, koolhydraten, vet en voedingsvezels het gerecht bevat per persoon. Aan de linkerzijde vind je in één oogopslag wat je nodig hebt en met een heldere tekst wordt verteld hoe jij het gerecht moet bereiden.

Wat wil je nog meer?

Een tipje van de sluier:

 • Broccolinuggets met lekkere kruidendip
 • Gegrilde rundvleeswrap
 • Pannekoekenspies met banaan
 • Spaghetti carbonara met groente
 • Samosa’s met kip en zoete aardappel
 • Knapperige tortillabakjes met roerei en zalm

Start vandaag nog met gezond eten

Waarom moet jij FitChef Family kiezen?

Dat is vrij eenvoudig! Met FitChef Family speelt Mark van Oosterwijck precies in op de wens van de lezer. Er zijn recepten voor iedereen en voor iedere situatie. De recepten zijn lekker, snel, gemakkelijk en betaalbaar. En tot slot worden deze recepten overzichtelijk weergegeven.

Naast deze basis, staat er echter nog een schat aan interessante informatie in het boek. Tussen de recepten door vind je namelijk informatie over voeding. Wat is nou gezond en wat is ongezond? Hoe herken je gezonde voeding en hoe herken jij ongezonde voeding?

FitChef Family is dus meer dan alleen een receptenboek! Hoe tof is dat?

 • Alle situaties uit jouw dagelijks leven
 • Lekkere, snelle, gezonde recepten
 • Een duidelijke weergave van de voedingswaarde per gerecht
 • Recepten op basis van betaalbare ingrediënten
 • Informatie over gezonde en ongezonde voeding
 • De bijbel van gezonde voeding

Van Oosterwijck doet het opnieuw

Fitchef Turbo vs Fitchef Family

Dat FitChef Family een succes is, dat is geen wonder. Schrijver Mark van Oosterwijck weet namelijk precies hoe hij een bestseller moet schrijven. Dit bewees hij al met de boeken FitChef en FitChef Turbo. Van die laatste werden maar liefst 50.000 exemplaren verkocht!

Van Oosterwijck kampte zelf met overgewicht en weet dus als ervaringsdeskundige hoe het is om hiermee om te gaan en wat er allemaal bij komt kijken. Hij deelt deze kennis en ervaring nu onder andere via zijn boeken en dat doet hij dus niet onverdienstelijk.

Bekijk de lovende reviews

FitChef Family, top of nop?

Fitchef Family boek koken met het hele gezin

Wat ons betreft is FitChef Family top. Een boek over het aannemen van een gezonde levensstijl moet volgens ons een aantal dingen bevatten. De recepten zijn makkelijk, lekker en leuk. De recepten sluiten bij iedereen aan. Tot slot zie je bij de recepten in één oogopslag de belangrijke informatie; daarmee verslaat FitChef Family de concurrentie.

Dus, geef jij FitChef Family cadeau aan je familie of koop jij het voor jezelf?

Klik hier en bestel met korting

Bronnen:

Belangrijk: deze site geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt raden wij je te alle tijde aan contact op te nemen met je huisarts of fysiotherapeut.

Wat vond je van dit artikel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Er zijn nog geen reviews!