Wil jij beginnen met hardlopen?

Dan ben je op de juiste plek!Want in dit e-book behandelen we alles wat met hardlopen te maken heeft.

Hoe doe je een goede warming-up?Conditie opbouwenBlessure preventieWelke hardloopschoenen zijn voor jou geschikt? De juiste kledingHardlopen tijdens de verschillende seizoenenWat kun je het beste eten voor en na het hardlopenHet belang van een goede cooling downMotivatie en praktische tips

+ GRATIS Hardloopschema 0-5 Kilometer

Dit is het boek wat je nodig hebt om een goede start te maken, fitter te worden, blessures te voorkomen en ervoor te zorgen dat je lekker kunt gaan genieten van een blokje om (want dat is waar het uiteindelijk om gaat!). 

We begeleiden jou om 5 kilometer (zonder onderbrekingen) te hardlopen in 6 weken!

Van 19,95 nu voor 7 euro!!

En dat is nog niet alles!

Want je kunt alle informatie hebben om een vliegende start te maken maar waar het ons echt om gaat is dat jij het ritme te pakken krijgt als hardloper.

Dat je niet meer denkt, shit ik MOET vanavond weer gaan hardlopen maar dat je langzaam een shift maakt waarin je zelfs uit kijkt naar dat ene moment om een ontspannen rondje te gaan hardlopen (en ondertussen te werken aan een betere conditie en een gezond lichaam).

ONS DOEL: We gaan ervoor zorgen dat je weer tot rust komt, dat je weer even lekker kunt ontspannen en genieten van de mooie en eenvoudige dingen die het leven te bieden heeft.

En.. er is meer!

Want daarnaast werk je ook nog eens aan een betere fysieke en mentale conditie! Dit voelt niet alleen lekker aan maar brengt ook nog eens tal van gezondheidsvoordelen met zich mee!

Binnen 6 weken van 0 naar 5 kilometer hardlopen!

We hebben voor jou een stappenplan ontwikkeld zodat jij binnen 6 weken 5 kilometer kunt hardlopen zonder onderbrekingen.

Het enige wat je moet doen is het schema volgen.

Let op: Dit is een hardloopschema voor beginners, we bouwen het rustig op!

Ben je al enthousiast geworden?

Heb je het gevoel gekregen om eens lekker aan jezelf te gaan werken en daarvan te genieten?

Join the club!

Want met meer dan 300.000 bezoekers op hardloopzone.nl weten wij waar we het over hebben!

Je maakt de juiste keuze om te beginnen met hardlopen. Miljoenen mensen beoefenen al deze sport en ervaren de velen voordelen.

Hardlopen is er voor iedereen!

WinnaarWinnaar

In 111 pagina’s vertellen we je alles!

 • Hoe je vervelende blessures kunt voorkomen
 • Snel cursus hardlopen zodat je snel van start te gaan
 • Leer hoe je het beste vet kunt verbranden met hardlopen
 • Leer alles over de juiste hardloopschoenen en voorkom een miskoop
 • Alles over hardlopen in verschillende weersomstandigheden
 • Ontdek wat jij het beste kan eten voor maximaal resultaat
 • Blijf gemotiveerd met onze motivatietips en behaal je doelen
 • Op een prettige laagdrempelige manier je conditie verbeteren
 • Voel je energiek d.m.v. de juiste voeding
 • Wat kun je het beste eten voor een goed herstel?
 • BONUS: hardloopschema – van 0 – 5 kilometer in 6 weken

Goede voornemens actie

Wil jij een fitter lichaam? Je conditie verbeteren en blessure vrij hardlopen?

Bestel vandaag nog met  MEGA korting

Wat krijg je?

1. Hardlopen voor Beginners E-book (111 pagina’s) – t.w.v €19.95

3. Hardloopschema 0-5 kilometer – t.w.v. €9.95

2. Fitchef receptenboek – t.w.v €4.95

van: €34.85

nu voor maar: €7

Wat zeggen anderen

Ik wilde altijd al een betere conditie, maar ik wist niet hoe ik dit op een effectieve manier moest aanpakken. Elke keer helemaal tot het gaatje gaan heeft (schijnbaar) niet zoveel zin… 

Het boek heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn huidige conditie en hoe ik dit kan verbeteren. De praktische toepassingen spraken mij heel erg aan! Dat was een echte eye-opener voor mij! 

Daarnaast geeft het mij ook de handvatten die ik nodig had om mijn progressie bij te houden en op constante basis te hardlopen.

Keep up the good work!

Peter van der Heijden

Ik zag er altijd enorm tegenop om mijn hardloopschoenen weer aan te trekken. Dit boek heeft mijn gedachtegang veranderd, naast een betere conditie voel ik mij mentaal ook veel sterker!

Ik ervaar meer rust tijdens mijn dagelijkse bezigheden, ben minder prikkelbaar en ik merk dat ik snachts ook veel beter slaap!

Monique Hoekstra

Wat krijg je?

111 pagina’s bomvol informatie, motivatie, tips en praktische ondersteuning! Vele e-bookjes staan vol met afbeeldingen en weinig content. Wij doen het andersom! Wij bieden jou alle informatie die je nodig hebt om een vliegende start te maken. No bullshit! Maar echte waardevolle content waar jij iets aan hebt!

We hebben het e-book opgedeeld in de volgende hoofdstukken:

1. De voordelen van hardlopen

Weet jij eigenlijk wel welke fysieke en mentale voordelen te behalen zijn met hardlopen? Dat zijn er meer dan je verwacht..

2. Beginnen met hardlopen

Hardlopen is toch helemaal niet moeilijk? Je begint gewoon met hardlopen en that’s it! NEE! Heb jij wel een goede looptechniek? Hoe doe je een goede warming up? Hoe bereid jij je voor op inspanning? De juiste mindset en hoe zorg je voor sterkere spieren? Ontdek het in dit hoofstuk.

3. Conditie 

Wat is conditie, hoe kun je dit meten en verbeteren? Wil je vet verbranden? Wat je doel ook is, in dit hoofdstuk kom je erachter hoe je dit in de praktijk kunt toepassen.

4. Hardloopschoenen

Elke voet is anders en elke hardloper heeft z’n eigen loopje. Goede hardloopschoenen zijn dus van essentieel belang!! We leggen je haarfijn uit waar je op moet letten en hoe je ervoor zorgt dat je geen miskoop begaat! Dit hoofdstuk alleen kan je vele euro’s besparen.

5. Zo overleef je de verschillende hardloopseizoenen

In Nederland hebben we te maken met koude winters, regenachtige dagen maar ook warme dagen en benauwd weer. Trotseer de verschillende seizoenen en ervaar de vele voordelen die de seizoenen met zich meebrengen. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten op een regenachtige dag trotseer elk type weersomstandigheden en leer ervan te genieten.

6. Blessures

Het liefste zouden we dit hoofdstuk willen vermijden omdat het nogal een negatieve impact heeft op de sport, elke sport! Maar het hoort erbij, in dit hoofdstuk behandelen we allerlei verschillende blessures waar de hardloper mee te maken kan krijgen. Daarnaast geven we aan hoe je ervoor kunt zorgen dat je deze blessures kunt voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen!

7. Voeding

Niet geheel onbelangrijk, voeding! Sterker nog, goede voeding vormt de basis voor een energiek leven. Moet je nu veel koolhydraten eten? Eiwitten? Of een mix hiervan? We leggen het je haarfijn uit. En dat is niet alles, weet jij wat je moet eten voordat je gaat hardlopen? En wat eet jij na het hardlopen? Een antwoord op deze vragen vindt je in dit hoofdstuk!

8. Motivatie

Te hard van stapel lopen, na 2-3 weken stoppen en je dure hardloopschoenen links laten liggen. Is dat niet zonde? Wij vinden van wel! Voor een groot deel van de beginnende hardlopers is dit de realiteit.

Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jij niet bij deze groep hoort. En dat is niet eens zo moeilijk. Zodra jij leert om van hardlopen te genieten en je eenmaal de mentale en fysieke voordelen ervaart denk je er niet eens aan om te stoppen.

JOIN THE CLUB!

Hardloopschema: van 0 naar 5 kilometer in 6 weken (t.w.v.€9.95)

Hardloopschema 0-5 kilometer 6 wekenHardloopschema 0-5 kilometer 6 weken

We begeleiden jou stap voor stapom van 0 kilometer naar 5 kilometer onafgebroken te kunnen hardlopen binnen 6 weken!

Het perfecte hardloopschema voor beginners!

Fitchef Recptenboek bonus: (t.w.v €4.95)

Fitchef Family boekFitchef preview

Bij elke bestelling geven wij het Fitchef receptenboek gratis weg!

Dit boekje de beste eiwitrijke recepten om fit te worden en te blijven!

Tijdelijke actie

Wil jij een fitter lichaam? Je conditie verbeteren en blessure vrij hardlopen?

Bestel vandaag nog met  MEGA korting

Wat krijg je?

1. Hardlopen voor Beginners E-book (111 pagina’s) – t.w.v €19.95

3. Hardloopschema 0-5 kilometer – t.w.v. €9.95

2. Fitchef receptenboek – t.w.v €4.95

van: €34.85

nu voor maar: €7

NIET GOED? GELD TERUG!

Het ‘Hardlopen voor beginners’ e-book komt met een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dat betekent dat je dus niets te verliezen hebt.

Je kunt het e-book voor 30 dagen uitproberen, en vind je het niets, stuur ons een mailtje en wij storten het aankoopbedrag direct terug op jouw rekening!

Je kunt direct het e-book lezen na aankoop.