Filters openensluiten

Merk

Prijs

Categorieën

Elke dag zijn we voor jou op zoek naar de beste aanbiedingen. Als we er eentje vinden zetten we die gelijk op onze site. Dit levert een prachtig overzicht op van oordopjes die je met forse kortingen kunt kopen.

Oordopjes aanbiedingen van merken als Samsung, Apple en JBL

Ze zijn niet meer weg te denken. Oortjes om mee te sporten of gewoon thuis mee op de bank te zitten. Bij Hardloopzone verzamelen we de beste aanbiedingen voor jou. Zo worden zelfs kostbare earbuds en in ear oordopjes van JBL, Samsung en Apple goedkope oordopjes.

Verschil tussen in ear oordopjes en earbuds

Ken je eigenlijk het verschil tussen deze woorden? In ear oordopjes zijn kleine knopje die je helemaal in je gehoorgang drukt. Samsung en Sony bieden vaak mooie modellen aan, die soms in de aanbieding gaan. In ear oordopjes blijven stevig op hun plek zitten en zijn heel geschikt om mee te sporten.

Earbuds zie je de hele dag om je heen. Dat komt doordat ze een stukje uit je oor steken. Je ziet dan het staafje dat naar beneden staat. Earbuds rusten vooral op de binnenkant van je oorschelp. Ze sluiten de gehooringang dus iets minder af. Heel bekend zijn de earbuds van Apple. Maar JBL en Huawei brengen ook hoogwaardige earbuds op de markt. Je ziet ze vaak in ons overzicht met aanbiedingen staan.

Tenslotte kun je ook nog kiezen voor bone conduction en open-ear oordopjes. Die sluiten je oor niet af en zijn dus heel geschikt voor in het verkeer. Je ziet ze iets minder vaak dan in ear oordopjes en earbuds, maar als wij een aanbieding weten op te sporen nemen we hem direct in ons overzicht op.

Voorbeelden van korting op JBL, Belkin, Sony en Sennheiser oordopjes

In dat overzicht rekenen we compleet af met de hoge prijzen. Als je geluk hebt vind je er earbuds van JBL. In plaats van een prijs richting de 180 euro, gaat er bij zo’n aanbieding ineens 49% van af. Of neem een set van Belkin, compleet met draadloze lader, die over de 200 euro heeft gekost. Plotseling staat hij in ons overzicht met 42% korting op die hoge prijs.

Ook aanbiedingen met 25% korting leveren je al een boel voordeel op. Sony Linkbuds en earbuds van Sennheiser verschijnen vaak met zo’n kortingspercentage op onze aanbiedingenpagina.

Bespaar geld dankzij de beste oordopjes aanbiedingen

De modellen van fabrikanten volgen elkaar in zo’n hoog tempo op, dat winkels hun voorraden graag zo snel mogelijk willen kwijtraken. Ze moeten immers weer plaats maken voor nieuwe modellen. Daar kun jij als handige consument je voordeel mee doen. Bovendien houd je zo geld in je zak om nog wat anders te kopen.

Een leuk sporthorloge bijvoorbeeld of een coole draagbare speaker. Met een beetje geluk beschikken die allebei over een functie om je in ear oordopjes of ear buds mee te combineren. Zo bespaar je een hoop geld, terwijl je toch allerlei nieuwe gadgets aan je vrienden kunt laten zien.