Beste Polar sporthorloge Black Friday Deals 2024

Vrijdag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Koop nu een Polar smartwatch en profiteer van torenhoge Black Friday kortingen!

Polar Ignite 3

Polar Vantage V3

Polar Pacer Pro

Polar Vantage M2

Polar Vantage V2

Polar Grit X Pro

Polar Grit X

Polar Ignite 2

Polar H10

Polar Verity Sense


1. Polar Ignite 3

Polar Ignite 3

De Polar Ignite 3 is een nog aantrekkelijker uurwerk dan de Ignite 2. Het AMOLED display is 20% groter dan dat van de Ignite 2 en de Ignite 3 heeft een stijlvol uitziende horlogekast met groeven.

Er is nu ook een Always On-optie bijgekomen, zodat je niet voortdurend naar een zwart scherm hoeft te kijken.

Verder krijg je handige workoutsuggesties via de functie FitSpark en verwerkt SleepWise je slaapdata in voorspellingen over je energieniveau gedurende de dag en suggesties over een geschikte tijd om naar bed te gaan.

De nieuwe functie RacePace laat je effectief werken aan het verbeteren van je snelheid.

Natuurlijk wordt je hartslag ook bijgehouden en heeft de Ignite 3 ingebouwde GPS voor het tracken van je routes. Voor dit laatste heb je nu zelfs de beschikking over multiband GPS, wat voor nauwkeuriger metingen zorgt.

De batterij zou langer mee kunnen, maar met een maximum van 5 dagen doet de Ignite 3 het beter dan de Apple Watches van deze wereld.

Als je een goede deal vindt, is dit in ieder geval geen horloge om te laten liggen.

Polar Ignite 3 black friday deals:

2. Polar Vantage V3

Polar Vantage v3

De Vantage V2 was lange tijd het beste horloge van Polar, tenminste als het aankomt op sportieve functies. Maar nu is er de Vantage V3 die hier nog een schepje bovenop doet.

Wat dacht je van een kleurrijk AMOLED display van maar lieftst (bijna) 1,4 inch? Of multiband GPS, dat de tracking van je runs (of fietstochten) nóg nauwkeuriger maakt?

Tijdens die sportieve sessies kun je bovendien profiteren van de toegevoegde topografische kaarten. In plaats van een simpel lijntje van A naar B dat je route aangeeft, kun je nu veel meer wegen en andere details in de omgeving zien.

Ook op het gebied van Health (functies) doet de V3 het erg goed, met de mogelijkheid om een hartfilmpje (of ECG) te maken én een aparte pulsoximeter zodat je je bloedzuurstof (of SpO2) kunt meten.

Oh en dit komt natuurlijk bovenop al het moois dat de Vantage V2 ook al te bieden heeft, zoals Training Load Pro, Hardloopvermogen en routeaanwijzingen via Komoot.

Met zo’n mooi scherm en extra functies zou je denken dat je wel op zijn minst vaker moet opladen. Maar het tegendeel is waar: de batterij gaat zelfs lánger meer dan voorheen.

Polar Vantage V3 black friday deals:

3. Polar Pacer Pro

Pacer Pro gps watch

Met de Pacer Pro om je pols kies je voor een coole look. Heel geschikt voor hardlopers, wandelaars en mensen die graag zwemmen. Het MIP-scherm van 30,48 millimeter is altijd goed afleesbaar.

Koppel je de Polar aan je telefoon (Android / iOS), dan toont hij jouw berichten. Koppelen doe je met bluetooth. Je kunt trouwens met het horloge ook op wifi.

Stel jezelf op de hoogte van jouw maximale zuurstofopnamevermogen (VO2 max). Naast je lichaamsprestaties tijdens inspanning, meet de Pacer Pro ook het lichaamsherstel tijdens je slaap.

De Pro kun je koppelen met Strava. Je routebegeleiding kun je overdragen aan Komoot.

Polar Pacer Pro black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Pacer Pro review

4. Polar Vantage M2

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2, de droom van iedere sporter. In tegenstelling tot de meeste smartwatches, mist deze écht niets. Voor je work-out werk je nog even je meldingen bij en zoek je jouw favoriete muziek vast op.

Tijdens de work-out meet jij in een handomdraai afstand, calorieverbranding, hartslag en snelheid.

Na afloop zie je overzichtelijk je resultaten en kun je jouw slaap meten tijdens je welverdiende nachtrust. Kortom, een echte all-rounder! Wat wil je nog meer?

Polar Vantage M2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Vantage M2 review

5. Polar Vantage V2

Polar Vantage v2

Met dit luxe sporthorloge heb je echt iets om je pols. De Vantage 2 meet 47 millimeter, is rond en heeft een kast van roestvrijstaal. Het stevige Gorilla glass kan goed tegen een stootje.

Het scherm is van het type LCD en de achtergrond is zwart. Dit sporthorloge is compatible met telefoons die op Android en iOS draaien.

Je kunt de Vantage V2 koppelen aan wifi en je navigeert met de ingebouwde GPS-ontvanger. Het horloge slaat al jouw trainingsgegevens op en meet ook het herstel tijdens je slaap.

Op de Polar Vantage 2 kun je zelf ook apps installeren.

Polar Vantage V2 black friday deals:

6. Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro main

Met de Grit X Pro kies je voor een stootvast sporthorloge. Je scherm wordt namelijk afgedekt door onvoorstelbaar sterk saffierglas.

Het horloge is ATM-100 gecertificeerd, dus geschikt voor diepzeeduiken. Deze Polar Grit zit zo goed in elkaar, dat het aan de militaire standaard voldoet.

De Git X Pro gebruikt 10 ledlampjes voor een nauwkeurige hartslagmeting. Je beschikt over een trackback-functie, zodat je altijd weer thuiskomt.

Laat jouw sportprestaties meten en ga op outdoor avontuur. Het touchscreen kleurenscherm laat zich gemakkelijk bedienen. Het always-on-display is ook in het zonlicht goed afleesbaar.

Is geschikt voor Android en iOS telefoons en beschikt over een ingebouwde GPS-ontvanger.

Polar Grit X Pro black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Grit X Pro review

7. Polar Grit X

Sporthorloge Polar Grit x

De Polar Grit X biedt militaire precisie. Letterlijk, want hij voldoet in alles aan de militaire standaard. Deze watch beschikt over een bovengemiddelde polshartslagmeter, zoals een ware Polar betaamt. Daarnaast zijn gebruikers bovengemiddeld tevreden over de batterijduur en de uiteenlopende sportfuncties.

Polar Grit X black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Grit X review

8. Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

De ultieme combinatie tussen een complete smartwatch en een waanzinnig stijlvolle accessoire, dat is de Polar Ignite 2. Qua functies doet hij namelijk niets onder voor andere smartwatches.

Integendeel. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Polar Ignite kan het meten. Afstand, calorieverbranding, conditie, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress.

Ga zo maar door. Het unieke is dat al deze functionaliteiten verwerkt zijn in een waanzinnig stijlvol modeaccessoire, want dat is het.

Polar Ignite 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Ignite 2 review

9. Polar H10

Polar H10 hartslagband

De Polar H10 borstband is alles wat je nodig hebt en meer. Ten eerste doet deze borstband waarvoor hij gemaakt is. Hij meet namelijk feilloos en extreem nauwkeurig jouw hartslag.

Maar er is meer. Dankzij de bluetooth verbinding koppel je de borstband eenvoudig aan ieder gewenst bluetooth apparaat. Zo wissel je kinderlijk eenvoudig gegevens uit tussen je borstband en je devices.

Het unieke aan de Polar H10 borstband is dat deze waterdicht is, gemakkelijk een diepte tot wel 30 meter haalt en dat hij te koppelen is aan je GoPro. Daardoor kun je later de data van je hartslag op video terugkijken!

Polar H10 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar H10 review

10. Polar Verity Sense

Polar Verity Sense

De Polar Verity Sense is dé hartslagmeter voor iedereen die er liever een om de arm heeft, dan om de borst of pols. Comfort staat centraal bij deze hartslagmeter.

Je kiest namelijk zelf of je de band om je boven of onderarm draagt en zorgt met de verstelbare band dat hij precies zit zoals jij dat fijn vindt. Wees niet bang, dat comfort gaat absoluut niet ten koste van de functionaliteit.

De hartslagmeter is extreem nauwkeurig en je wisselt de informatie eenvoudig uit met ieder gewenst apparaat. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de hartslagmeter midden in jouw work-out uitvalt, want de batterij gaat wel 30 uur mee. Knappe sporter die zo’n work-out volmaakt!

Polar Verity Sense black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Polar Verity Sense review

Ook de smartwatches van het Finse merk Polar zijn tijdens Black Friday ineens spotgoedkoop!

Het merk dat zich van origine voornamelijk bezighield met hartslagmeters, brengt tegenwoordig ook prachtige sporthorloges op de markt. Mét uitstekende hartslagmeter, uiteraard!

Profiteer binnenkort mee van de excessieve Black Friday kortingen en verras jezelf of een ander met een gloednieuwe Polar smartwatch.