Beste Polar sporthorloge Black Friday Deals 2022

Woensdag deals: Kortingen tot wel 90%! -

Koop nu een Polar smartwatch en profiteer van torenhoge Black Friday kortingen!

Ook de smartwatches van het Finse merk Polar zijn tijdens Black Friday ineens spotgoedkoop!

Het merk dat zich van origine voornamelijk bezighield met hartslagmeters, brengt tegenwoordig ook prachtige sporthorloges op de markt. Mét uitstekende hartslagmeter, uiteraard!

Profiteer binnenkort mee van de excessieve Black Friday kortingen en verras jezelf of een ander met een gloednieuwe Polar smartwatch.

Populaire Polar sporthorloges met Black Friday Deals Op = Op

foto product korting
Polar Vantage M Polar Vantage M
    • 110 euro korting
bekijk beste deal
Polar Vantage M2 Polar Vantage M2
    • 50 euro korting
bekijk beste deal
Polar Ignite 2 Polar Ignite 2
    • 30 euro korting
bekijk beste deal
Polar H10 hartslagband Polar H10
    • 15 euro korting
bekijk beste deal
Polar Verity Sense Polar Verity Sense
    • 5 euro korting
bekijk beste deal

Polar H10 black friday

Polar H10

De Polar H10 borstband is alles wat je nodig hebt en meer. Ten eerste doet deze borstband waarvoor hij gemaakt is. Hij meet namelijk feilloos en extreem nauwkeurig jouw hartslag.

Maar er is meer. Dankzij de bluetooth verbinding koppel je de borstband eenvoudig aan ieder gewenst bluetooth apparaat. Zo wissel je kinderlijk eenvoudig gegevens uit tussen je borstband en je devices.

Het unieke aan de Polar H10 borstband is dat deze waterdicht is, gemakkelijk een diepte tot wel 30 meter haalt en dat hij te koppelen is aan je GoPro. Daardoor kun je later de data van je hartslag op video terugkijken!

Bekijk prijs

Polar Verity Sense black friday

Polar Verity Sense

De Polar Verity Sense is dé hartslagmeter voor iedereen die er liever een om de arm heeft, dan om de borst of pols. Comfort staat centraal bij deze hartslagmeter.

Je kiest namelijk zelf of je de band om je boven of onderarm draagt en zorgt met de verstelbare band dat hij precies zit zoals jij dat fijn vindt. Wees niet bang, dat comfort gaat absoluut niet ten koste van de functionaliteit.

De hartslagmeter is extreem nauwkeurig en je wisselt de informatie eenvoudig uit met ieder gewenst apparaat. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de hartslagmeter midden in jouw work-out uitvalt, want de batterij gaat wel 30 uur mee. Knappe sporter die zo’n work-out volmaakt!

Polar Vantage M2 black friday

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2, de droom van iedere sporter. In tegenstelling tot de meeste smartwatches, mist deze écht niets. Voor je work-out werk je nog even je meldingen bij en zoek je jouw favoriete muziek vast op.

Tijdens de work-out meet jij in een handomdraai afstand, calorieverbranding, hartslag en snelheid.

Na afloop zie je overzichtelijk je resultaten en kun je jouw slaap meten tijdens je welverdiende nachtrust. Kortom, een echte all-rounder! Wat wil je nog meer?

Polar Ignite 2 black friday

Polar Ignite 2

De ultieme combinatie tussen een complete smartwatch en een waanzinnig stijlvolle accessoire, dat is de Polar Ignite 2. Qua functies doet hij namelijk niets onder voor andere smartwatches.

Integendeel. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Polar Ignite kan het meten. Afstand, calorieverbranding, conditie, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress.

Ga zo maar door. Het unieke is dat al deze functionaliteiten verwerkt zijn in een waanzinnig stijlvol modeaccessoire, want dat is het.

Polar Vantage M Black Friday

Polar Vantage M review

De Polar Vantage M heeft klasse. Daarnaast beschikt hij over genoeg mogelijkheden om je trainingen uitvoerig te analyseren. Deze watch heeft een kwaliteitsvolle polshartslagmeter, maar kan ook worden gekoppeld aan een hartslagband.

Vooral over de batterijduur en de nauwkeurigheid van de GPS-sensor zijn gebruikers ontzettend te spreken.

Polar Grit X Black Friday

Sporthorloge Polar Grit x

De Polar Grit X biedt militaire precisie. Letterlijk, want hij voldoet in alles aan de militaire standaard. Deze watch beschikt over een bovengemiddelde polshartslagmeter, zoals een ware Polar betaamt. Daarnaast zijn gebruikers bovengemiddeld tevreden over de batterijduur en de uiteenlopende sportfuncties.

Polar Ignite Black Friday

Polar Ignite Review

Ook de polshartslagmeter van de gebruiksvriendelijke Polar Ignite wordt geroemd om zijn nauwkeurigheid. Daarnaast meet dit multi-sporthorloge niet alleen je activiteiten, maar ook de kwaliteit van je slaap- en rustmomenten. Je krijgt op basis daarvan zelfs advies over je volgende training!

Polar Unite Black Friday

Polar Unite

Ontvang tijdens je trainingen alle meldingen van je smartphone op de Polar Unite. Ook over je hartslagzones en je stressniveau vertelt de Unite je alles wat je wilt weten.

Gebruikers zijn uiterst tevreden over de pasvorm, het grote aantal mogelijkheden en het design.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]