Garmin Forerunner 265 / 265S Review: expert review

 • Het prachtige Amoled-scherm laat alle data nog beter tot zijn recht komen
 • Combinatie van touchscreen en knoppen zorgt voor optimaal gebruiksgemak
 • Trainingsfitheid en Running Dynamics bieden nog betere sportieve ondersteuning
 • Standaard muziekfunctionaliteit aan boord (en 8GB aan opslagruimte)
 • Volwaardig multisporthorloge, met nauwkeurige multiband-GPS
 • Prijs is flink hoger dan die van grotendeels gelijkwaardige Forerunner 255
 • Batterij gaat iets langer mee dan die van Forerunner 255
Bekijk prijs 👉
onze partners
Garmin Forerunner 265 muziek Garmin Forerunner 265 hersteltijd Garmin Forerunner 265 hartslagsensor Garmin Forerunner 265 tempo suggestie Garmin Forerunner 265 bandje Garmin Forerunner 265 Garmin Forerunner 265 Garmin Forerunner 265 statistieken
  Garmin Forerunner 265 muziek
  Garmin Forerunner 265 hersteltijd
  Garmin Forerunner 265 hartslagsensor
  Garmin Forerunner 265 tempo suggestie
  Garmin Forerunner 265 bandje
  Garmin Forerunner 265
  Garmin Forerunner 265
  Garmin Forerunner 265 statistieken

Video - look and feel

Review

Ik heb Forerunner 265 meerdere weken getest voordat ik aan deze review heb geschreven. Alle foto’s die je terug vind op deze pagina zijn door mij zelf gemaakt. Hopelijk krijg je zo een goed beeld over de Forerunner 265.

Forerunner 265 watchface boom

De Garmin Forerunner 255 schreeuwde niet direct om een opvolger: het is een heel fijne en veelzijdige multisportwatch. Met multiband GPS, een triatlon-modus, Garmin Pay, diepe analysetools, en nog veel meer, is het echt een geweldig horloge.

Vooruit, met het mes op de keel waren er wel een paar potentiële verbeterpunten . Vooral het scherm liep nog wat achter op de geavanceerde functies van de 255.

Wat is er veranderd?

Het blijkt dat Garmin goed naar zijn achterban heeft geluisterd, want het bedrijf heeft verrassend snel een prachtig Amoled scherm toegevoegd… en het horloge meteen een nieuwe naam gegeven: de Garmin Forerunner 265.

Forerunner 265 box

En niet alleen het scherm is verbeterd, ook de zeer gewaardeerde functie ‘trainingsfitheid’ die onder meer op de duurdere Forerunner 955 en Fenix 7 zitten, heeft zijn weg gevonden naar dit ‘middenklasse-model’.

Deze en andere toevoegingen hebben de toch al uitmuntende Forerunner 255 een heel mooie boost gegeven en maken van de Forerunner 265 een horloge dat vele gebruikers met stip bovenaan hun wishlist zullen zetten.

Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Lees dan nu onze uitgebreide review.

Garmin Forerunner 265 Display en Design

Forerunner 265 watchface display

De ‘headline’ van de Forerunner 265 is zonder twijfel het mooie Amoled-display, wat van het horloge een soort kruising maakt tussen de Forerunner 255 en de Garmin Venu 2. Een mooi ogende smartwatch voor iedere dag, mét veel en diepe sportieve functies. Wat wil je nog meer?

Het Amoled-scherm is mooi, kleurrijk en helder en de resolutie is er ook mee omhooggegaan – naar 416 x 416 pixels – wat gewoon erg fijn is. De Forerunner 255 was zeker niet wazig te noemen, maar kon zeker nog wel een tikkeltje scherper.

De Forerunner 265 is een genot om naar te kijken en te bedienen en heeft nu eindelijk een scherm dat (minstens) net zo premium is als de functies. Een horloge dat goed in balans is dus.

Forerunner 265 watchface blauw 2

De Forerunner 265 is een tikkeltje lichter (een halve gram) dan de Forerunner 255 en is net als zijn voorganger ook verkrijgbaar in een kleinere ’s’-uitvoering. De Forerunner 265 heeft een kast van 46 mm en de Forerunner 265s is (bijna) 42 mm groot (41,7 mm).

De displaymaten zijn ook onveranderd, met een grootte van respectievelijk 1,3 en 1,1 inch.

Amoled versus Memory-in-pixel

Forerunner 265 watchface data

Het Amoled-display van de 265 maakt het horloge – qua looks – meteen een stuk aantrekkelijker.

En hoewel een AMOLED-scherm de reputatie heeft buitenshuis juist minder goed afleesbaar te zijn dan memory-in-pixel-schermen, is dit de laatste jaren al nauwelijks meer het geval.

Het hangt er vanaf wat er afgebeeld staat op het scherm maar het AMOLED-disaply van de Forerunner 265 is bijna nooit (opvallend) in het nadeel. Het scherm is vrijwel altijd mooi helder, kleurrijk en goed af te lezen.

Wel is het zo dat de een memory-in-pixel bij buitenlicht helderder wordt dan binnenshuis en daar dus optimaal tot zijn recht komt.

Verder is een voordeel van een MiP-scherm dat je altijd het volledige scherm ziet en niet een geminimaliseerde Always On-variant.

Dat gezegd hebbende is het display van de Forerunner 265 vrijwel in alle situaties goed (genoeg) af te lezen, zelfs buiten in de gedimde Always on-modus.

Zeker als je er even op let dat je de meest optimale watchface en kleurstelling gebruikt, is er niets aan de hand.

De standaard watchface en kleur zorgen er namelijk voor dat de onderste helft van het display (een stuk) minder helder is. Maar kies je bijvoorbeeld voor een groene of blauw-groene kleur dan heb je dit ‘probleem’ niet.

Bediening en Interface

Forerunner 265 knoppen

Het scherm biedt niet alleen een esthetische verbetering: ook het gebruiksgemak gaat ermee omhoog omdat het tegelijkertijd een touchscreen is. Dit is heerlijk om snel door menuutjes heen te scrollen als je thuis op de bank zit.

Daarnaast is het wel zo fijn dat je ook gewoon de oude, vertrouwde 5 knoppen kunt gebruiken om het horloge te bedienen.

Dit is vooral tijdens het sporten prettig, als je veel beweegt en blindelings een bepaalde handeling (goed) wilt uitvoegen. Ook word je met knoppen nooit gehinderd door zweet of regen. Omdat het hier om een Forerunner gaat, is de actieknop, die je ook gebruikt om een activiteit, opvallend met het woord ‘Run’ bedrukt. Een leuke touch.

Forerunner 265 run button

Verder heeft de interface een duidelijke opfrisbeurt gekeken, als je hem vergelijkt met het display van de Venu 2 of Epix.

Zo zijn de ‘glance’-schermen of andere lijst-weergaves nu voorzien van een ‘highlight-balk’ en wordt het centrale onderwerp cursief getoond.

Forerunner 265 profielen

De balk geeft de widget in het midden van het scherm een transparante achtergrondkleur en krijgt ook nog eens een over het scherm rollende ‘gloed’ wanneer je door de lijst scrolt. Alsof KITT ineens voor je staat (voor mensen onder de 40: Google maar op ‘Knight Rider’).

Voor sommige mensen heeft dit ongetwijfeld een te hoog ‘kermis’-gehalte maar persoonlijk kan ik er geen genoeg van krijgen. Ook ideaal voor als je je verveelt: gewoon even lekker scrollen en naar de bewegende kleurtjes kijken.

Watchfaces

Forerunner 265 watchface analoog
Het verbeterde scherm is niet alleen fijn omdat je alle informatie beter kunt zien en aflezen: de toename in kleuren en de hogere resolutie betekenen ook dat het horloge mooiere en gedetailleerdere watchfaces kan tonen.

Je hebt nu als gebruiker dus de beschikking over veel meer watchfaces en veel meer mogelijkheden om je horloge te personaliseren; en de look om de zoveel tijd te veranderen, voor een heel nieuwe beleving. Geen must, maar zeker een voordeel. 

Health en hartslag

Forerunner 265 achterkant

De Forerunner 265 beschikt – net als de Forerunner 255 – over een indrukwekkend arsenaal aan gezondheids- en trackingfuncties en -sensoren.

Natuurlijk wordt (continu) je hartslag bijgehouden en dit doet de Forerunner 265 zeer nauwkeurig, vergelijkbaar met de metingen van een hartslagband.

Daarnaast kun je met de Forerunner 265 je SpO2 meten, ofwel het zuurstofniveau in je bloed. Een te lage waarde (continu onder de 90% bijvoorbeeld) kan een reden zijn om contact op te nemen met een arts.

Hoewel de Forerunner 265 zich nog niet heeft aangesloten bij horloges als de Fitbit Sense 2, de Apple Watch 8 en de Samsung Galaxy Watch 5 door het aanbieden van een ECG-scanner, waarmee je een hartfilmpje kunt maken, kan de watch wel je HRV meten.

Deze hartslagvariabiliteit duidt indirect ook op (on)regelmatigheden in je hartslag. Daarbij is het belangrijk om het grote plaatje te bekijk, wat precies is wat de functie HRV-status doet.

Je horloge verzamelt gegevens over een langere periode, wat voor meer betrouwbaarheid zorgt. En nieuwe metingen worden vervolgens tegen deze lijn afgezet.

Natuurlijk zijn ook weer de uitgebreide slaapmetingen weer aanwezig op de Forerunner 265, waarbij je uitgebreide data over je slaapfases en slaapkwaliteit in de Garmin Connect-app kunt terugvinden.

Forerunner 265 Slaapscore

Forerunner 265 Slaapgrafiek

Forerunner 265 Slaapscore uitleg

Maar ook op je horloge zelf vind je al verrassend veel data terug, met grafiekjes en een uitleg over je score en het effect van je slaapkwaliteit voor de komende dag.

Nieuw op de Forerunner 255 en ook nu weer aanwezig op de 265 is het ochtendrapport dat je iedere morgen standaard voorgeschoteld krijgt. Hierin zie je hoe je geslapen hebt, wat de voorgestelde workout voor die dag is, wat je HRV-niveau is, maar ook wat voor weer het is.

De presentatie van dit rapport is weer verder verbeterd, wat iets kleins lijkt, maar de ervaring echt verhoogt. Als je wakker wordt en op je horloge naar het rapport kijkt, wordt je begroet door een letterlijk (met bewegend beeld) dampend kopje koffie op de achtergrond.

Forerunner 265 ochtendrapport koffie

Forerunner 265 ochtendrapport

Forerunner 265 ochtendrapport 2

Forerunner 265 ochtendrapport 5

Ook zie je vervolgens als achtergrond meteen al wat voor weer het op dat moment is, door de druppels, mist, of juist een lekker zonnetje dat in beeld te zien is. Lekker om de dag mee te beginnen.

Garmin Forerunner 265 GPS: multiband

Forerunner 265 Multiband
De nauwkeurigheid van de GPS-metingen van de Forerunner 245 was al prima in orde, maar deze is nog beter geworden in de Forerunner 255 én 265 vanwege de toevoeging van multiband.

Dit betekent dat het horloge meerdere frequenties tegelijk kan aanspreken om een goed signaal te krijgen. En hoewel het niet per se 100% perfect is, levert het absoluut aanwijsbare verbeteringen op.

De waargenomen lijnen zijn gewoon net weer wat consistenter en strakker – dichter bij de werkelijkheid – dan voorheen.

Dit is hieronder ook te zien als je de metingen van de FR 265 (blauw) vergelijkt met die van de Garmin Venu 2 (rood). Deze zijn al niets om je voor te schamen, maar de Forerunner 265 blijft op bepaalde momenten net wat beter op koers, bij bochten bijvoorbeeld, of het oversteken van slootjes.

GPSFR265Venu2

GPSFR265Venu2-2

GPSFR265Venu2-3

GPSFR265Venu2-4

GPSFR265Venu2-5

Sport- en hardloopfuncties

Forerunner 265 profielen 2
De Forerunner 265 beschikt over – in ieder geval – dezelfde sportieve functies als de Forerunner 255 en daar werden we toen – en werden we nog steeds – erg blij van. 

Dat betekent dat ook de Forerunner 265 weer een volwaardig multisporthorloge is en er een breed scala is aan sportprofielen om uit te kiezen. Van fietsen, zwemmen, cardio, krachttraining en HIIT, tot skiën, yoga en nog veel meer.

Forerunner 265 profielen 3

Forerunner 265 profielen 4

Forerunner 265 profielen 5

Ook zijn Training Status en Training Load uiteraard weer aanwezig, die je goed informeren over de belasting van je lichaam en vertellen hoe goed je aan het trainen bent (en of je bijvoorbeeld aan het over- of ondertrainen bent).

Forerunner 265 Training Status

Forerunner 265 Exercise Load

Training Effect toont precies wat het effect van je training is op je anaerobe en aerobe conditie en bij je Belastingsfocus zie je vervolgens hoe dit onderling verdeeld is en kun je dit ook over langere termijn zien (4 weken).

Forerunner 265 Training Effect


Forerunner 265 4w belst focus

Ideaal om zo de trends te kunnen waarnemen in je training en om te kunnen constateren waar je focus zou moeten liggen de komende tijd.

Het vrij nieuwe Acute Load – of Acute belasting – laat zien hoezeer je je op een zeker moment hebt ingespannen en hoeveel je potentieel nog over hebt (gehad).

Forerunner 265 Acute belasting

Het fijne PacePro is nog steeds aanwezig. Hiermee kun je heel gericht je snelheid verbeteren doordat je een doel kunt instellen en in real time kunt zien hoe ver je hier vanaf zit.

Garmin Coach is een handig adaptief trainingsprogramma voor afstanden tot een halve marathon, waarbij je een persoonlijke coach krijgt toegewezen en je tips ontvangt voor het bereiken van je doel.

Een andere vertrouwde functie is Koersen in de Garmin Connect app, waarmee je zelf routes kunt (laten) creëren en deze middels turn-by-turn-navigatie kunt lopen via het scherm van je horloge.

Een functie die nieuw was op de 255 en nu dus ook ‘gewoon’ op de 265 zit, is de Race Widget, waarmee je allerlei relevante data bij elkaar ziet over je aankomende wedstrijd.

De kennis over en van deze geplande wedstrijd heeft vervolgens ook weer invloed op je trainingsanalyses en workoutsuggesties. Je horloge begeleidt je, kortom, heel gericht en slim voor op je wedstrijden.

Je hebt net als op de 255 ook weer de beschikking over verrassend nuttige workoutanimaties, die laten zien hoe je bepaalde oefeningen moet uitvoeren. En met het nieuwe Amoled-scherm zien deze er natuurlijk extra mooi uit, strak en kleurrijk, zoals op de Venu 2.

Forerunner 265 workoutanimatie

Forerunner 265 workoutanimatie 2

Forerunner 265 workoutanimatie 3

Verder krijg je bij verschillende (kracht)oefeningen mooie muscle heat maps te zien, waarop aangegeven wordt welke spiergroepen je bij een bepaalde oefening gebruikt.

Forerunner 265 muscle heat map

Forerunner 265 muscle heat map 2

Nieuw: Running Dynamics en Trainingsfitheid

Forerunner 265 wacht op GPS

Niet alle functies op de Forerunner 265 zijn gelijk aan die van de 255 (al zou dat niets zijn om je voor te schamen). Zo zijn er twee erg prettige functies of mogelijkheden bijgekomen:

Om te beginnen kan de Forerunner 265 zogenaamde Running Dynamics bijhouden en weergeven, zonder tussenkomst van een extra sensor, zoals die van een Running Pod.

Running Dynamics zijn data als cadans (wat al op de meeste horloges zit), verticale oscillatie, grondcontacttijd en staplengte.

Forerunner 265 Hardloopvermogen

Forerunner 265 hardloopvermogen zones

Maar ook Hardloopvermogen kan nu één op één, zonder tussenkomst van een externe sensor, gemeten en getoond worden. Een potentieel handig stukje data dat laat zien hoeveel vermogen je op verschillende momenten tijdens je run hebt aangesproken. Met deze native functionaliteit kan deze Garmin zich eindelijk meten met concurrenten van Polar en Coros (en de veel duurdere Apple Watch Ultra).

Forerunner 265 Training Readiness

Misschien nog wel beter nieuws, is de toevoeging van de functie Trainingsfitheid. Hiervoor wordt allerlei data, zoals je slaapdata en training load/status, gecombineerd om tot een advies te komen voor je training. Kort gezegd zie je of je alweer fit genoeg bent om te gaan trainen.

Smart functies en muziek

Forerunner 265 carrousel portemonnee

Op het gebied van smart functies is er niets veranderd. Wat geen probleem is, want de 255 was al behoorlijk smart.

Nog steeds kun je notificaties van je smartphone ontvangen en kort op berichtjes antwoorden – via mooi uitziende volwaardige emoji’s -, is er een weer-widget, en kun je contactloos betalen via Garmin Pay.

Er is ook een LiveTrack-optie, waarmee anderen live je locatie kunnen zien wanneer je aan het sporten bent.

In het verlengde hiervan ligt de functie ‘incidentdetectie’, die ervoor zorgt dat er een bericht wordt gestuurd naar contactpersoon op het moment dat je (ernstig) ten val komt.

Wat betreft de muziekfunctionaliteit: deze is standaard aanwezig op de Forerunner 265. Je kunt offline playlists afspelen van bijvoorbeeld Spotify, Deezer of YouTube Music.

Ook kun je zelf je favoriete tracks op het interne geheugen zetten. Hier heb je 8 GB voor, dus flink wat ruimte (en 4 GB meer dan op de Forerunner 255).

Garmin Forerunner 265 batterij
Forerunner 265 charging

Het is erg mooi dat de Forerunner 265 een Amoled-scherm heeft, maar dit heeft natuurlijk wel consequenties voor de accuduur. Zo’n display verbruikt nu eenmaal meer energie dan een memory-in-pixel-display.

Toch valt het enorm mee hoeveel je moet inleveren voor dat mooie scherm. Het scheelt vaak niet meer dan 10% met de Forerunner 255, maar soms ook helemaal niets en in een enkel geval doet de 265 het zelfs beter dan de 255.

Hieronder in het kort de accuduur per modus:

Smartwatch-modus:

 • Forerunner 265: 13 dagen
 • Forerunner 265s: 12 dagen

GPS-modus:

 • Forerunner 265: 20 uur
 • Forerunner 265s: 24 uur

GPS met muziek:

 • Forerunner 265: 6,5 uur
 • Forerunner 265s: 7 uur

Deze prima accuduur merk je ook in de praktijk. Met Always On-display aan – en enkele GPS-activiteiten achter de rug – hoef je het horloge doorgaans pas na een dag of 4 à 5 op te laden. Dat is een heel andere verhaal dan de gemiddelde Apple of Samsung Watch.

Vergelijk de 265 met andere smartwatches

Eindoordeel: de Garmin Forerunner 265 kopen of skippen?

Forerunner 265 watchface stenen

Puur kijkend naar wat de Garmin Forerunner 265 te bieden heeft, is dit een droom van een horloge.

Je krijgt niet alleen een enorm uitgebreide verzameling van sport en health functies – waaronder Trainingsfitheid en Running Dynamics – zeer accurate multiband GPS-metingen, multisportprofielen, standaard muziek aan boord en Garmin Pay…

…maar dit alles is ook nog eens verpakt in een oogstrelend Amoled display dat je met zijn touchscreen bovendien extra gebruiksgemak biedt.

Forerunner 265 ABC widget

Er valt weinig meer te wensen, in deze prijsklasse tenminste.

En dan komen we meteen bij de enige potentiële bedenking: de prijs.

Want waar de Forerunner 255 stevig in het middenklasse-segment zat, schuift deze 265 wel behoorlijk dicht tegen het high end/premium-segment aan.

Dat hoeft niet per se een probleem te zijn. Dat mooie display, het gemak van touchscreen, en de mooie extra functies zullen voor best wat gebruikers de meerprijs van (ruim) 100 euro ten opzichte van de Forerunner 255 waard zijn.

Maar voor nóg eens 50 euro heb je ook een rijker uitgeruste Forerunner 955, met als grootste voordeel de ingebouwde kaarten. Alleen dan, inderdaad, wel weer zonder Amoled-scherm.

Dat is een keuze die iedere gebruiker voor zichzelf zal moeten maken.

Forerunner 265 display zijkant

De Forerunner 265 is hoe dan ook een genot om te gebruiken, met niet alleen geweldige functies voor sporters maar ook een heerlijk scherm. Een horloge, kortom, waar heel veel mensen erg blij van zullen worden.

Wil je graag ontdekken of de 265 ook op jou zoveel indruk maakt? Bestel de Garmin Forerunner 265 dan bij je favoriete webshop en kom er snel achter.

Specificaties

Algemeen

 • Lenzen: Corning® Gorilla® Glass 3
 • Sierranden: Met glasvezel versterkt polymeer
 • Banden met snelsluiting: Ja (22 mm, Industriestandaard)
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH: 46,1 x 46,1 x 12,9 (mm) Past om polsen met een omtrek van 135-205 mm
 • Touchscreen: Ja
 • Kleurenscherm: Ja
 • Schermgrootte, BxH: 32,5 mm (1,3″) diameter
 • Schermresolutie, BxH: 416 x 416 pixels
 • Type scherm: AMOLED; optionele ‘altijd aan’-modus
 • Gewicht: 47 gram
 • Levensduur van batterij:
  • Smartwatch-modus: Tot 13 dagen
  • Modus GNSS alleen GPS: Tot 20 uur
  • SatIQ (AutoSelect) GNSS-modus: Tot 16 uur
  • Modus GNSS alle systemen plus multi-band: Tot 14 uur
  • Modus GNSS alleen GPS met muziek: Tot 7 uur
  • SatIQ (AutoSelect) GNSS-modus met muziek: Tot 6,5 uur
  • Modus GNSS alle systemen plus multi-band met muziek: Tot 6 uur
 • Classificatie waterbestendigheid: Zwemmen, 5 ATM
 • Geheugen/geschiedenis: 8GB
 • Artikelnummer: 010-02810-10
 • EAN: 753759313715

Klokfuncties

 • Time/date: Ja
 • Tijdsynchronisatie via GPS: Ja
 • Automatische zomertijd: Ja
 • Wekker: Ja
 • Timer: Ja
 • Stopwatch: Ja
 • Tijd zon op/zon onder: Ja

Gezondheidsbewaking

 • Hartslagmeter om de pols (constant, elke seconde): Ja
 • Dagelijkse hartslagmeting bij rust: Ja
 • Abnormale-hartslagwaarschuwingena (hoog en laag): Ja
 • Respiration rate (24×7): Ja
 • Pulse Ox bloedzuurstofsaturatie: Ja (spot-check, en optionele acclimatisering gedurende de hele dag en in slaap)
 • Fitnessleeftijd: Ja
 • Body Battery™ energiemonitor: Ja
 • Volg de hele dag uw stressniveau: Ja
 • Ontspanningsbeademingstimer: Ja
 • SlaapJa (geavanceerd): Ja
 • Slaapmonitoring (slaapscore en inzichten): Ja
 • HydratatieJa (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget): Ja
 • Gezondheidstracking voor vrouwen: Ja (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget)
 • Health snapshot

Sensors

 • GPS: Ja
 • GLONASS: Ja
 • Galileo: Ja
 • Positionering op meerdere frequenties: Ja
 • Garmin Elevate™ polshartslagmeter: Ja
 • Barometrische hoogtemeter: Ja
 • Kompas: Ja
 • Gyroscoop: Ja
 • Versnellingsmeter: Ja
 • Omgevingslichtsensor: Ja
 • Thermometer: Ja
 • Acclimatisering pulse oxymeter: Ja

Dagelijkse smartfuncties

 • Connectiviteit: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi
 • Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps: Ja
 • Connect IQ™ Store op toestel: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Sms-antwoord/telefoongesprek weigeren met sms (alleen Android™): Ja
 • Kalender: Ja
 • Weer: Ja
 • Realtime instellingen worden gesynchroniseerd met de mobiele app Garmin Connect™: Ja
 • Batterijbesparing – aanpasbaar horloge met laag energieverbruik: Ja
 • Muziekbediening: Ja
 • Speelt muziek af: Ja
 • Music storage: tot 500  nummers
 • Vind mijn telefoon: Ja
 • Functie Vind mijn horloge: Ja
 • VIRB® afstandsbediening: Ja
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile: Ja
 • Garmin Pay™: Ja

Veiligheids- en trackingfuncties

 • LiveTrack: Ja
 • Berichten van toeschouwers: Ja (met compatibele smartphone)
 • Live Event delen: alleen Android™
 • Ongevallendetectie tijdens bepaalde activiteiten: Ja
 • Hulp: Ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: Ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul): Ja
 • Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): Ja
 • Verbrande calorieën: Ja
 • Verdiepingen omhoog: Ja
 • Afgelegde afstand: Ja
 • Minuten intensieve training: Ja
 • TrueUp™: Ja
 • Move IQ™: Ja
 • Garmin Connect ™ Uitdagingen-app: Ja (optionele Connect IQ app)

Fitnessapparatuur / Gym

 • Beschikbare activiteitenprofielen voor de sportzaal: Krachttraining, HIIT, cardio- en crosstraining, Stair Stepping, Floor Climbing, indoorroeien, pilates, yoga, ademhalingsoefeningen
 • Cardiotrainingen: Ja
 • Krachttraining: Ja
 • HIIT-trainingen: Ja
 • Yoga workouts: Ja
 • Pilates workouts: Ja
 • On-screen workout animations: Ja
 • Trainingsspierkaarten op het scherm: Ja
 • Automatische herhalingsteller: Ja

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 • HS-zones: Ja
 • HS-waarschuwingen: Ja
 • HS-calorieën: Ja
 • % HS max.: Ja
 • % HSR: Ja
 • Hersteltijd: Ja
 • Auto max. HS: Ja
 • Ochtendrapport: Ja
 • Race-glance/-widget: Ja
 • HRV-status: Ja
 • Klaar voor de training: Ja
 • HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten): Ja
 • Ademhalingsfrequentie (tijdens oefening): Ja (met compatibel accessoire): Ja
 • Snelheids- en afstandsmeting via GPS: Ja
 • Aanpasbare gegevenspagina’s: Ja
 • Aanpasbare activiteitenprofielen: Ja
 • Auto Pause®: Ja
 • Intervaltraining: Ja
 • Verbeterd interval (inclusief open herhalingen, gegevenspagina voor intervals, rustscherm en automatische detectie): Ja
 • Geavanceerde workouts: Ja
 • Downloadbare trainingsplannen: Ja
 • Auto Lap®: Ja
 • Handmatige ronde: Ja
 • Rusttimers: Ja
 • Configureerbare rondewaarschuwingen: Ja
 • VO2 Max (hardlopen): Ja
 • VO2 max. (trail run): Ja
 • Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens)verbeterd: Ja
 • Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat u binnen het optimale bereik bent om uw doel te halen): Ja
 • Focus trainingsbelasting: Ja
 • Trainingseffect (aeroob): Ja
 • Trainingseffect (anaeroob): Ja
 • Primair voordeel (labels met trainingseffecten): Ja
 • Verbeterde hersteltijd: Ja
 • Dagelijkse aanbevolen workouts: Ja (7 dagen)
 • Aanpasbare waarschuwingen: Ja
 • Audiomeldingen: Ja
 • Finishtijd: Ja
 • Virtual Partner: Ja
 • Virtual Racer™: Ja
 • Automatische multisportactiviteiten: Ja
 • Handmatige multisportactiviteiten: Ja
 • Koersbegeleiding: Ja
 • Vergrendeling aanraking/knop: Ja
 • Sneltoetsen: Ja
 • Auto Scroll: Ja
 • Activiteitengeschiedenis op horloge: Ja
 • Physio True-Up: Ja

Hardloopfuncties

 • Beschikbare hardloopprofielen: Hardlopen, Hardlopen op outdoortracks, Hardlopen op een loopband, Hardlopen op indoortracks, Hardlopen in het bos, Virtueel hardlopen, Ultra hardlopen
 • Hardloopdynamiek: Ja
 • Verticale oscillatie en ratio (de mate van ‘staphoogte’ in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte): Ja
 • Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie): Ja (met compatibel accessoire)
 • Staplengte (real-time): Ja
 • Cadans (real-time aantal stappen per minuut): Ja
 • Prestatieconditie (na 6-20 minuten hardlopen wordt uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau vergeleken): Ja
 • Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken): Ja (met compatibel accessoire)
 • PacePro™ tempostrategieën: Ja
 • Hardloopsessies: Ja
 • Raceprognose: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja

Buitenrecreatiefuncties

 • Beschikbare buitenrecreatieprofielen: Hiking, Skiën, Snowboarden, XC klassiek skiën, Peddelsurfen, Roeien
 • Navigatie van punt naar punt: Ja
 • Kruimelspoor in real-time: Ja
 • Terug naar start: Ja
 • TracBack®: Ja
 • UltraTrac modus: Ja
 • Functie Verderop: Ja
 • Hoogteprofiel: Ja
 • Afstand tot bestemming: Ja
 • Barometrische trendindicator: Ja
 • Automatisch klimmen tijdens trailrun: Ja
 • Verticale snelheid: Ja
 • Totale stijging/daling: Ja
 • Voorspellend hoogteprofiel: Ja
 • Geprojecteerd waypoint: Ja
 • Zon- en maangegevens: Ja

Fietsfuncties

 • Beschikbare fietsprofielen: Fietsen, Fietsen binnen, Mountainbiken, eBike, eMountainbiken
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): Ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): Ja
 • Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor): Ja
 • Race tegen een activiteit: Ja
 • FTP (Functional Threshold Power): Ja (met compatibel accessoire)
 • Vermogenscurve en % FTP-work-outs: Ja
 • Compatibel met Vector™: Ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): Ja
 • Compatibel met Varia Vision™ (head-mounted display): Ja
 • Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar): Ja
 • Compatibel met Varia™ lampen: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja

Zwemfuncties

 • Beschikbare zwemprofielen: Zwemmen in een zwembad, Zwemmen in open water, Zwemmen/hardlopen
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën): Ja
  Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën): Ja
 • Detectie slagtype (vrije slag, rugslag, borstcrawl, vlinderslag): Ja
 • Training registreren: Ja
 • Standaard rusttimer (vanaf 0): Ja
 • Herhalen aan op” rusttimer: Ja
 • Auto rust: Ja
 • Tijds- en afstandswaarschuwingen: Ja
 • Tempowaarschuwingen (alleen bij zwemmen in zwembad): Ja
 • Aftellen starten: Ja
 • Zwemworkouts: Ja
 • Kritische zwemsnelheid: Ja
 • Hartslagmeter aan de pols voor onder water: Ja
 • Hartslag (real-time tijdens rust, statistieken van intervallen en sessies tijdens rust en automatische download van hartslaggegevens na zwemmen): Ja (met HRM-Swim™ of HRM-Pro™)

Alternatieven

Apple Watch 8
9.6
125 reviews
Apple Watch 8 Vanaf: 335
9.6
Garmin Forerunner 965 Vanaf: 599
Forerunner 265 featured
9.5
Garmin Forerunner 265 Vanaf: 459
9.5
97 reviews
Apple Watch Series 9 Vanaf: 448
9.5
22 reviews
Apple Watch Ultra 2 Vanaf: 869
Garmin Venu 2
9.4
349 reviews
Garmin Venu 2 Vanaf: 331
9.4
Garmin Approach S62 Vanaf: 449
Apple Watch Ultra
9.3
22 reviews
Apple Watch Ultra Vanaf: 710
9.3
4 reviews
Polar Vantage V3 Vanaf: 503

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Er zijn nog geen reviews!