Garmin Forerunner 965 Review

 • Prachtig (en groot) Amoled display
 • Goede accuduur
 • Running Dynamics aan de pols
 • Vele mogelijkheden en functies: o.a. maps, muziek & Garmin Pay
 • Geen ECG-functie
 • Geen ingebouwde speaker en/of microfoon
onze partners
Garmin Forerunner 965 slaapgrafiek Garmin Forerunner 965 doos Garmin Forerunner 965 map uitgezoomd Garmin Forerunner 965 aan kabel Garmin Forerunner 965 profiel padel Garmin Forerunner 965 zwemmer achtergrond Garmin Forerunner 965 profielen skiën Garmin Forerunner 965 watchface hexa Garmin Forerunner 965 watchface stenen Garmin Forerunner 965 analoog bol Garmin Forerunner 965 fietsroute Garmin Forerunner 965 hoogteprofiel Garmin Forerunner 965 klim 4 Garmin Forerunner 965 ABC widget Garmin Forerunner 965 body battery stress Garmin Forerunner 965 workoutanimatie 3 Garmin Forerunner 965 multiband GPS Garmin Forerunner 965 workoutanimatie
  Garmin Forerunner 965 slaapgrafiek
  Garmin Forerunner 965 doos
  Garmin Forerunner 965 map uitgezoomd
  Garmin Forerunner 965 aan kabel
  Garmin Forerunner 965 profiel padel
  Garmin Forerunner 965 zwemmer achtergrond
  Garmin Forerunner 965 profielen skiën
  Garmin Forerunner 965 watchface hexa
  Garmin Forerunner 965 watchface stenen
  Garmin Forerunner 965 analoog bol
  Garmin Forerunner 965 fietsroute
  Garmin Forerunner 965 hoogteprofiel
  Garmin Forerunner 965 klim 4
  Garmin Forerunner 965 ABC widget
  Garmin Forerunner 965 body battery stress
  Garmin Forerunner 965 workoutanimatie 3
  Garmin Forerunner 965 multiband GPS
  Garmin Forerunner 965 workoutanimatie

Review

 

Garmin Forerunner 965 analoog bol

Veel beter dan de Garmin Forerunner 965 krijg je het niet.

Je hebt vrijwel alle functies en profielen die je je kunt wensen – waaronder maps, muziek, Garmin Pay, een Race Widget en vele analysetools – met óók nog een titanium bezel en prachtig AMOLED touchscreen.

Die laatste twee eigenschappen vormen ook meteen de belangrijkste upgrades ten opzichte van de Forerunner 955, dat een (bijna) net zo compleet horloge was, maar met minder premium ogende en aanvoelende scherm en kast.

Garmin Forerunner 965 doos

De Garmin Forerunner 965 zou je – kort door de bocht – een lichtgewicht Garmin Epix (2) kunnen noemen. Dat horloge biedt vooral een robuustere form factor en wat meer profielen en golf-functies, maar is wel weer (ruim) 100 euro duurder.

De Garmin Forerunner 965 zal voor velen het ideale sporthorloge of de ideale smartwatch zijn. Met uitmuntende looks én alle (sportieve) functies die je maar kunt wensen.

Je leest er alles over in onze test.

Garmin Forerunner 965 interface en design

Garmin Forerunner 965 watchface stenen

De form factor en bediening zijn gewoon hetzelfde gebleven: dat betekent dat we gewoon een rond scherm krijgen met de vertrouwde 5 fysieke knoppen, naast het touchscreen dat al bij de 955 was geïntroduceerd.

Garmin Forerunner 965 knoppen links

Dit is en blijft de perfecte ‘setup’

Tijdens het sporten hoef je geen moeite te doen om de juiste plek op een touchscreen te raken en ben je niet gehinderd door zweet of regen dat een touchscreen minder responsief kan maken, maar kun je gewoon de knoppen gebruiken.

Garmin Forerunner 965 knoppen rechts

Tegelijkertijd kun je voor alledaags, casual gebruik gewoon lekker met het touchscreen door schermen en opties heen scrollen zonder de hele tijd te hoeven klikken. 

Garmin Forerunner 965 map uitgezoomd

Bovendien is touchscreen bij het gebruik van de ingebouwde kaarten veel handiger voor het inzoomen en verplaatsen van de ‘crosshair’.

De interface heeft een aantrekkelijke opfrisbeurt gekregen in vergelijking met niet alleen de Forerunner 955 maar ook de Venu 2, die over hetzelfde AMOLED-display beschikt. 

In de widget glances, profielschermen en eigenlijk iedere lijst met opties of functies, wordt het middelste item gehighlight met een eigen achtergrondkleur, die van links naar rechts over het scherm rolt wanneer de optie centraal in beeld komt.

Garmin Forerunner 965 glances

Het is een mooie touch, die het scherm en horloge letterlijk extra glans geeft.  

Garmin Forerunner 965 display en horlogekast

Garmin Forerunner 965 watchface stock analoog digitaal

Terug naar het grootste verkooppunt van de Forerunner 965: het AMOLED-scherm. Dit maakt het display een stuk kleurrijker en vooral binnenshuis (in donkere situaties) helderder en beter afleesbaar dan een Memory-in-Pixel-scherm.

Buiten, bij genoeg daglicht is er in praktisch opzicht weinig verschil en zou je zelfs een voorkeur kunnen hebben voor het MiP-display (van de Forerunner 955) aangezien dit niet nadrukkelijk gedimd is in zijn ‘natuurlijke’ staat.

Garmin Forerunner 965 watchface hexa

Dit is wel het geval bij een Amoled Always On-display dat pas zijn volledige (kleurrijke en heldere) schermmodus heeft bij het draaien van de pols.

De resolutie is een royale 454 x 454 pixels en het scherm is met 1,4 inch heerlijk groot, groter dan de 1,3 inch van de 955. Net als bij de 955 is de kastgrootte 47 cm.

Die 1,4 inch geeft een enorm gevoel van luxe. Dit gevoel wordt bovendien nog verder versterkt door de relatief kleine bezel. Ter vergelijking: de Fenix 7X, die ook een 1,4 inch scherm heeft, heeft een kast van 51 mm.

De kast van de Epix, vervolgens, is even groot als die van de Forerunner 965 (47 mm), maar moet het dan weer doen met een kleiner display (van 1,3 inch), wat dus ook resulteert in een grotere bezel.

Ook de Enduro 2 en Marq-reeks kunnen zich wat dat betreft niet meten met de 965, die daarmee het grootste display én de gunstigste screen-to-body-ratio heeft van alle Garmin horloges.

Garmin Forerunner 965 watchface boom

De bezel heeft overigens, net als het display zelf, een upgrade gekregen. Deze is namelijk gemaakt van titanium, in plaats van kunststof, wat erg bijdraagt aan de premium look & feel en de Forerunner 965 kwalitatief nog weer dichter bij de Fenix en Epix brengt.

Garmin Forerunner 965 met bandje

Tegelijkertijd is de kast zelf wel gewoon van plastic, wat het gewicht lekker laag houdt (53 gram). Kortom, je krijgt een premium ogend horloge, dat ook nog eens lekker licht is (zeker in vergelijking met de soortgelijke Garmin Epix).

Forerunner 965 watchfaces

Garmin Forerunner 965 watchface analoog gradient

Wellicht een  onbeduidend ding, maar in de praktijk toch best belangrijk: de keuze in watchfaces. Het verbeterde, kleurrijkere en scherpere  scherm zorgt er ook voor dat het horloge meer en rijker uitgevoerde watchfaces aankan.

Dat betekent dat je toegang hebt tot een enorm scala aan wijzerplaten, die alle data weergeven die je wilt zien en precies de uitstraling en thema’s hebben die bij je passen.

Kortom, je hebt meer personalisatiemogelijkheden en een grotere kans dat je echt blij wordt wanneer je weer eens een blik werpt op je klokje.

Sportprofielen en animaties

Garmin Forerunner 965 workoutanimatie

De functies van de 965 zijn er echt teveel om op te noemen. Sowieso biedt het horloge alles wat de 955 biedt – wat al enorm veel is – met daarbovenop nog wat extra functies. 

Als je puur geïnteresseerd bent in de verschillen met de 955 kun je het beste deze vergelijking tussen de Forerunner 965 en 955 lezen.

De 965 beschikt over een flink aantal sportprofielen.

Naast verschillende varianten van hardlopen, fietsen en zwemmen, zijn er ook een triatlon- en multisport-modus, een profiel voor Krachttraining, Cardio, HIIT, veel wintersporten, racketsporten als tennis, padel en pickleball en nog veel meer.

Garmin Forerunner 965 triatlon

Garmin Forerunner 965 profielen skiën

Garmin Forerunner 965 profiel padel

Als je een van activiteiten wilt starten, zie je een aantrekkelijk achtergrondje als ‘wachtscherm’, zoals een hardloper, fietser of zwemmer in actie.

Garmin Forerunner 965 zwemmer achtergrond

Het is mooi dat ook de workoutanimaties weer beschikbaar zijn. Het zou wel heel jammer zijn als deze achterwege waren gelaten, aangezien ze met het mooie display nu extra goed tot hun recht komen.

Garmin Forerunner 965 workoutanimatie 2

Garmin Forerunner 965 workoutanimatie 3

De bewegingen worden duidelijk uitgevoerd en zijn zo verrassend behulpzaam. En daarnaast zien ze er bijzonder aantrekkelijk uit.

Hardlopen, Fitness en Gezondheid

 

Garmin Forerunner 965 profielen

Natuurlijk heeft de Forerunner 965 weer oude, vertrouwde – en zeer gewaardeerde – functies als PacePro, om zeer doeltreffend je tempo te kunnen verbeteren, en ClimbPro, om je beklimmingen en hoogteprofiel in kaart te brengen. 

Garmin Forerunner 965 hoogteprofiel

Garmin Forerunner 965 klimtochten

Garmin Forerunner 965 klim 1

Garmin Forerunner 965 klim 2

Training Status en Training Load zijn weer aanwezig, functies die optimaal analyseren hoe hard je aan het trainen bent en wanneer je fit genoeg bent om in actie te komen. Daarbij hoort ook Training Effect, dat het effect op je aerobe en anaerobe gesteldheid toont.

Heel nuttig hierbij is ook de functie Trainingsfitheid, die een veelheid aan data combineert (waaronder je slaap- en trainingsdata) om tot een advies te komen voor (het tijdstip van) je volgende trainingssessie.

Garmin Forerunner 965 training readiness

De Race Widget die is geïntroduceerd op de Forerunner 955 is uiteraard nu ook weer aanwezig op de 965.

Deze tool verzamelt allerlei gegevens rondom je aankomende wedstrijd maar laat ook andere functies hiermee rekening houden.

Zo worden de data rondom je training, je workoutsuggesties en prestaties allemaal gerelateerd aan je geplande wedstrijd en de doelen die daarmee samenhangen. 

Wederom is Acute belasting aanwezig, om gedetailleerd te kunnen zien hoe je belasting was tijdens een activiteit of gemiddeld over een langere periode.

Garmin Forerunner 965 acute belasting

Het fijne Real Time Stamina kun je ook weer raadplegen , een functie die live je uithoudingsvermogen tijdens het sporten toont en die je kan helpen bij het verdelen van je energie tijdens een run. 

Maar dit wisten we allemaal al.

Garmin Forerunner 965 map ingezoomd

Uiteraard zijn er ook nu weer volledige topografische kaarten ingebouwd. Het enige verschil is dat er vanwege het verbeterde scherm nu een extra zoom-niveau beschikbaar is.

Nieuwe functies Forerunner 965

Garmin Forerunner 965 hardloopvermogen grafiek

De Forerunner 965 introduceert ook enkele waardevolle nieuwe functies.

Een daarvan is native Running Dynamics en Hardloopvermogen; gewoon rechtstreeks vanaf de pols dus. 

De Forerunner 955 kan deze data al wel tonen in zijn standaard apps en interface maar had nog een extra sensor – in de vorm van een Running Pod – nodig om de data daadwerkelijk te genereren.

Dat terwijl concurrenten als Polar en Coros, maar ook Apple en Samsung, dit al wel rechtstreeks vanaf het horloge konden meten.

Nu doet de Forerunner 965 dus weer helemaal mee en kan direct data als hardloopvermogen, maar ook grondcontacttijd, verticale oscillatie en staplengte, meten en tonen.

Hardloopvermogen kun je na iedere run bekijken als je de functie eerst in de instellingen hebt ingeschakeld.

Garmin Forerunner 965 hardloopvermogen zones

Hierbij kun je zelfs aangeven of je wilt dat er bij de metingen en analyses rekening wordt gehouden met de wind. Aangezien wind tegen (of mee) een vertekend beeld kan geven van de geleverde inspanning, is het mooi dat deze aanpassing mogelijk is.

Garmin Forerunner 965 hardloopvermogen wind

Andere nieuwe functies zijn Training Load Ratio en Chronic Training Load, waarbij de Training Load Ratio simpelweg een cijfer dat je krijgt voor je trainingsbelasting, met je acute belasting afgezet tegen je langetermijnbelasting (Chronic Training Load).

Zo kun je nog beter het grotere ‘plaatje’ zien wat betreft je trainingsprogressie. 

Garmin Forerunner 965 GPS, sport en health tracking

Garmin Forerunner 965 multiband GPS

Er zijn voor de 965 geen veranderingen doorgevoerd op het gebied van tracking en sensoren, maar wat er al was, was prima in orde.

Zo houdt de Forerunner 965 natuurlijk je hartslag bij, evenals je slaapkwaliteit, waarbij je in detail kunt kijken hoe lang je in welke fase hebt geslapen en hoe lang je wakker hebt gelegen.

Dit kun je uitgebreid in de Garmin Connect app bekijken, maar je vindt ook al heel veel informatie terug op je horloge zelf, met grafiekjes over de verschillende fases, een slaapscore en een uitleg wat de mogelijke consequenties zijn van je slaapkwaliteit.

Garmin Forerunner 965 slaapscore Garmin Forerunner 965 slaapgrafiek

Garmin Forerunner 965 slaapscore week Garmin Forerunner 965 geweldige slaap

Een ECG (hartfilmpje) maken kan het horloge nog niet – een enigszins saillant detail is dat de (goedkopere) Garmin Venu 2 Plus dit sinds kort wél kan – maar de HRV-functionaliteit (en Health Snapshot) is een goed alternatief. 

Deze hartslagvariabiliteit wordt sinds de 955 ook over lange periode bekeken – via de functie HRV-status – wat de betrouwbaarheid verder vergroot.

Een pulsoximeter is gewoon aanwezig, waarmee je spontaan een meting kunt doen of je ’s nachts metingen kunt laten maken. Deze meter werkt snel en meestal zonder problemen. 

Erg belangrijk voor een betrouwbare tracking van je route is de aanwezigheid van goede GPS. Het is dus heel fijn dat je op de 965 kunt profiteren van de extra nauwkeurigheid van multiband GPS, waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere frequenties tegelijkertijd.

Deze multiband levert in de praktijk geen wereld van verschil op, maar een strakkere, nauwkeurigere lijn (blauw) is wel degelijk waarneembaar, wat te zien is in deze vergelijking met de Garmin Venu 2 (rood) en de Forerunner 265 (groen).

Garmin FR965 FR265 Venu2 GPS

Garmin FR965 FR265 Venu2 GPS-3

Garmin FR965 FR265 Venu2 GPS-2

Garmin FR965 FR265 Venu2 GPS-4

Garmin FR965 FR265 Venu2 GPS-5

Garmin FR965 FR265 Venu2 GPS-6

Garmin FR965 FR265 Venu2 GPS-7

Opvallend is dat de metingen van de 965 nog nét iets nauwkeuriger zijn dan die van de Forerunner 265, die feitelijk dezelfde GPS-chipset aan boord heeft en ook beschikt over multiband.

Smart functies en muziek

Garmin Forerunner 965 weer
De Garmin Forerunner 965 is behoorlijk smart, met een handige weer-widget, de gebruikelijke meldingen die je kunt ontvangen van je smartphone (en soms beantwoorden) en de mogelijkheid om contactloos te betalen met Garmin Pay.

Erg prettig is ook dat je muziek lokaal kunt opslaan op je horloge, waar je maar liefst 32 GB voor beschikbaar hebt – al heb je dit ook nodig voor kaarten – én dat je offline afspeellijsten kunt beluisteren van bijvoorbeeld Spotify of Deezer.

Hier kun je naar luisteren met oortjes via de bluetooth-connectie.

Daarnaast heeft de Forerunner 965 ook ANT+ waardoor je een veelheid aan hartslagbanden, running pods en andere sensoren en devices kunt verbinden met je horloge.

Garmin Forerunner 965 batterij

Garmin Forerunner 965 laden
De Garmin Forerunner 965 gebruikt een in theorie minder zuinige schermtechnologie (AMOLED) dan de Forerunner 955 (Memory-in-pixel), maar daar merk je opvallend genoeg in de praktijk weinig van.

Sterker nog, er zijn situaties waarin de 965 beter presteert dan de 955. Met name in smartwatch-modus is het verschil groot. 

Garmin Forerunner 965 aan kabel

De 955 gaat in deze modus een zeer respectabele 15 dagen mee, maar de 965 doet hier een flinke schep bovenop met een maximale batterijduur van 23 dagen (!)

In GPS-modus (GNSS met multiband) gaat de 965 19 uur mee (tegenover 20 voor de 955) en indien je daarbij ook nog muziek gebruikt is de maximale accuduur 8,5 uur. 

Zeer acceptabel dus.

Vergelijk de 965 met andere smartwatches

Eindoordeel: de Garmin Forerunner 965 kopen of skippen?

Garmin Forerunner 965 watchface hexa stenen
Gaan we echt zoeken, dan zouden we dingen kunnen bedenken die de Forerunner 965 een nog beter of mooier horloge maken – zoals een ECG-functie of ingebouwde speaker/microfoon zoals op de Venu 2 Plus – maar de meesten zullen dit niet missen.

Garmin Forerunner 965 watchface zon

Garmin Forerunner 965 klim 4

De Garmin Forerunner 965 is, in zijn huidige hoedanigheid, zo’n beetje alles wat de gemiddelde (gevorderde) sporter kan wensen. 

Je krijgt een vrachtlading aan diepe sport en health functies met ook nog eens een oogstrelend scherm. En het horloge is ook nog eens 100 euro goedkoper dan de zeer vergelijkbare Garmin Epix. 

Dus ja, het kan altijd nóg beter en mooier, maar de Forerunner 965 zit nu al erg dichtbij het ultieme smart/sporthorloge. 

Specificaties

Algemeen

 • Lenzen: Corning® Gorilla® Glass DX
 • Sierranden: Titanium
 • Compatibel met QuickFit™ watchbandjes: Ja (compatibel met 22 mm)
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH: 47,2 x 47,2 x 13,2 (mm) Past om polsen met een omtrek van 135-205 mm
 • Touchscreen: Ja
 • Kleurenscherm: Ja
 • Schermgrootte, BxH: 35,4 mm (1,4″) diameter
 • Schermresolutie, BxH: 454 x 454 pixels
 • Type scherm: AMOLED; optionele ‘altijd aan’-modus
 • Gewicht: 53 gram
 • Levensduur van batterij:
  • Smartwatch-modus: Maximaal 23 dagen
  • Modus GNSS alleen GPS: Tot 31 uur
  • SatIQ (AutoSelect) GNSS-modus: Tot 22 uur
  • Modus GNSS alle systemen plus multi-band: Tot 19 uur
  • Modus GNSS alleen GPS met muziek: Tot 10,5 uur
  • SatIQ (AutoSelect) GNSS-modus met muziek: Tot 9,5 uur
  • Modus GNSS alle systemen plus multi-band met muziek: Tot 8,5 uur
 • Classificatie waterbestendigheid: Zwemmen, 5 ATM
 • Geheugen/geschiedenis: 32GB
 • Artikelnummer: 010-02809-10
 • EAN: 753759313869

Klokfuncties

 • Time/date: Ja
 • Tijdsynchronisatie via GPS: Ja
 • Automatische zomertijd: Ja
 • Wekker: Ja
 • Timer: Ja
 • Stopwatch: Ja
 • Tijd zon op/zon onder: Ja

Gezondheidsbewaking

 • Hartslagmeter om de pols (constant, elke seconde): Ja
 • Dagelijkse hartslagmeting bij rust: Ja
 • Abnormale-hartslagwaarschuwingena (hoog en laag): Ja
 • Respiration rate (24×7): Ja
 • Pulse Ox bloedzuurstofsaturatie: Ja (spot-check, en optionele acclimatisering gedurende de hele dag en in slaap)
 • Fitnessleeftijd: Ja
 • Body Battery™ energiemonitor: Ja
 • Volg de hele dag uw stressniveau: Ja
 • Ontspanningsbeademingstimer: Ja
 • SlaapJa (geavanceerd): Ja
 • Slaapmonitoring (slaapscore en inzichten): Ja
 • Hydratatie: Ja (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget)
 • Gezondheidstracking voor vrouwen: Ja (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget)
 • Health snapshot

Sensors

 • GPS: Ja
 • GLONASS: Ja
 • Galileo: Ja
 • Positionering op meerdere frequenties: Ja
 • Garmin Elevate™ polshartslagmeter: Ja
 • Barometrische hoogtemeter: Ja
 • Kompas: Ja
 • Gyroscoop: Ja
 • Versnellingsmeter: Ja
 • Omgevingslichtsensor: Ja
 • Thermometer: Ja
 • Acclimatisering pulse oxymeter: Ja

Dagelijkse smartfuncties

 • Connectiviteit: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi
 • Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps: Ja
 • Connect IQ™ Store op toestel: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Sms-antwoord/telefoongesprek weigeren met sms (alleen Android™): Ja
 • Kalender: Ja
 • Weer: Ja
 • Realtime instellingen worden gesynchroniseerd met de mobiele app Garmin Connect™: Ja
 • Batterijbesparing – aanpasbaar horloge met laag energieverbruik: Ja
 • Muziekbediening: Ja
 • Speelt muziek af: Ja
 • Music storage: tot 500  nummers
 • Vind mijn telefoon: Ja
 • Functie Vind mijn horloge: Ja
 • VIRB® afstandsbediening: Ja
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™
 • Kan worden gekoppeld met Garmin Golf app: Ja
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile: Ja
 • Garmin Pay™: Ja

Veiligheids- en trackingfuncties

 • LiveTrack: Ja
 • Berichten van toeschouwers: Ja (met compatibele smartphone)
 • Group LiveTrack: Ja
 • Live Event delen: alleen Android™
 • Ongevallendetectie tijdens bepaalde activiteiten: Ja
 • Hulp: Ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: Ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul): Ja
 • Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): Ja
 • Verbrande calorieën: Ja
 • Verdiepingen omhoog: Ja
 • Afgelegde afstand: Ja
 • Minuten intensieve training: Ja
 • TrueUp™: Ja
 • Move IQ™: Ja
 • Garmin Connect ™ Uitdagingen-app: Ja (optionele Connect IQ app)

Fitnessapparatuur / Gym

 • Beschikbare activiteitenprofielen voor de sportzaal: Krachttraining, HIIT, cardio- en crosstraining, Stair Stepping, Floor Climbing, indoorroeien, pilates, yoga, ademhalingsoefeningen
 • Cardiotrainingen: Ja
 • Krachttraining: Ja
 • HIIT-trainingen: Ja
 • Yoga workouts: Ja
 • Pilates workouts: Ja
 • On-screen workout animations: Ja
 • Trainingsspierkaarten op het scherm: Ja
 • Automatische herhalingsteller: Ja

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 • HS-zones: Ja
 • HS-waarschuwingen: Ja
 • HS-calorieën: Ja
 • % HS max.: Ja
 • % HSR: Ja
 • Hersteltijd: Ja
 • Auto max. HS: Ja
 • Ochtendrapport: Ja
 • Race-glance/-widget: Ja
 • HRV-status: Ja
 • Klaar voor de training: Ja
 • HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten): Ja
 • Ademhalingsfrequentie (tijdens oefening): Ja (met compatibel accessoire): Ja
 • Snelheids- en afstandsmeting via GPS: Ja
 • Aanpasbare gegevenspagina’s: Ja
 • Aanpasbare activiteitenprofielen: Ja
 • Auto Pause®: Ja
 • Intervaltraining: Ja
 • Verbeterd interval (inclusief open herhalingen, gegevenspagina voor intervals, rustscherm en automatische detectie): Ja
 • Geavanceerde workouts: Ja
 • Downloadbare trainingsplannen: Ja
 • Auto Lap®: Ja
 • Handmatige ronde: Ja
 • Rusttimers: Ja
 • Configureerbare rondewaarschuwingen: Ja
 • Hartslag- en hoogteacclimatisatie: Ja
 • VO2 Max (hardlopen): Ja
 • VO2 max. (trail run): Ja
 • Realtime uithoudingsvermogen: Ja
 • Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens)verbeterd: Ja
 • Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat u binnen het optimale bereik bent om uw doel te halen): Ja
 • Focus trainingsbelasting: Ja
 • Trainingseffect (aeroob): Ja
 • Trainingseffect (anaeroob): Ja
 • Primair voordeel (labels met trainingseffecten): Ja
 • Verbeterde hersteltijd: Ja
 • Dagelijkse aanbevolen workouts: Ja (7 dagen)
 • Aanpasbare waarschuwingen: Ja
 • Audiomeldingen: Ja
 • Finishtijd: Ja
 • Virtual Partner: Ja
 • Virtual Racer™: Ja
 • Automatische multisportactiviteiten: Ja
 • Handmatige multisportactiviteiten: Ja
 • Koersbegeleiding: Ja
 • Segmenten (Live, Garmin): Ja
 • Strava functies (Beacon, Live Segments): Ja
 • Rondritten/koersen maken (hardlopen/fietsen): Ja
 • Trendline™ routeplanning op basis van populariteit: Ja
 • Vergrendeling aanraking/knop: Ja
 • Sneltoetsen: Ja
 • Auto Scroll: Ja
 • Activiteitengeschiedenis op horloge: Ja
 • Physio True-Up: Ja

Hardloopfuncties

 • Beschikbare hardloopprofielen: Hardlopen, Hardlopen op outdoortracks, Hardlopen op een loopband, Hardlopen op indoortracks, Hardlopen in het bos, Virtueel hardlopen, Ultra hardlopen
 • Hardloopdynamiek: Ja
 • Verticale oscillatie en ratio (de mate van ‘staphoogte’ in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte): Ja
 • Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie): Ja (met compatibel accessoire)
 • Staplengte (real-time): Ja
 • Cadans (real-time aantal stappen per minuut): Ja
 • Prestatieconditie (na 6-20 minuten hardlopen wordt uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau vergeleken): Ja
 • Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken): Ja (met compatibel accessoire)
 • PacePro™ tempostrategieën: Ja
 • Hardloopsessies: Ja
 • Raceprognose: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja

Golffuncties:

 • Vooraf geladen met 42.000 banen wereldwijd: Ja
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: Ja
 • Afstand tot layups/doglegs: Ja
 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan): Automatisch
 • Digitale scorekaart: Ja
 • Statistieken bijhouden (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit ): Ja
 • Garmin AutoShot™: Ja
 • Garmin CourseView updates: Ja
 • Handmatige positionering: Ja
 • Hindernissen en doelen op de baan: Ja
 • PinPointer: Ja
 • Handicapscore: Ja
 • Rondetimer/kilometerteller: Ja
 • Toegestaan bij wedstrijden: Ja

Buitenrecreatiefuncties

 • Beschikbare buitenrecreatieprofielen: Hiking, Klimmen, Skiën, Snowboarden, Off-piste skiën, Off-piste snowboarden, XC klassiek skiën, Langlaufen vrije stijl, Peddelsurfen, Roeien, Kajakken, Hardlopen op sneeuwschoenen, Kaartproducten, Navigeren, Tennis, Pickleball, Padel, Volg mij, Projecteer waypoint, Discgolf, Indoorklimmen, Boulderen
 • Navigatie van punt naar punt: Ja
 • Kruimelspoor in real-time: Ja
 • Terug naar start: Ja
 • TracBack®: Ja
 • UltraTrac modus: Ja
 • Mijn omgeving modus: Ja
 • Functie Verderop: Ja
 • NextFork™ navigation: J
 • Hoogteprofiel: Ja
 • Afstand tot bestemming: Ja
 • Barometrische trendindicator: Ja
 • ClimbPro™ klimrouteplanner: Ja
 • Automatisch klimmen tijdens trailrun: Ja
 • Verticale snelheid: Ja
 • Totale stijging/daling: Ja
 • Rest Timer (Ultra Run only): Ja
 • Voorspellend hoogteprofiel: Ja
 • Vooraf geïnstalleerde topografische kaarten: Ja
 • Vooraf geladen wegen- en trailkaarten: Ja
 • Ondersteuning voor downloadbare kaarten: Ja
 • GPS-coördinaten: Ja
 • Peil en ga: Ja
 • Oppervlakteberekening: Ja (via Connect IQ™)
 • Jaag-/viskalender: Ja (via Connect IQ™)
 • Geprojecteerd waypoint: Ja
 • Zon- en maangegevens: Ja
 • XERO locaties: Ja

Fietsfuncties

 • Garmin fietskaart (navigeerbare wegenkaarten voor fietsers): Ja
 • Beschikbare fietsprofielen: Fietsen, Fietsen binnen, Mountainbiken, eBike, eMountainbiken, Veldrijden, Wielrennen, Grindfietsen, Gewoon fietsen, Toerfietsen
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): Ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): Ja
 • Power Guide: Ja
 • MTB Grit & Flow: Ja
 • Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor): Ja
 • Race tegen een activiteit: Ja
 • FTP (Functional Threshold Power): Ja (met compatibel accessoire)
 • Vermogenscurve en % FTP-work-outs: Ja
 • Compatibel met Vector™: Ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): Ja
 • Geavanceerde fietsdynamica: Ja
 • Compatibel met Varia Vision™ (head-mounted display): Ja
 • Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar): Ja
 • Compatibel met Varia™ lampen: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja

Zwemfuncties

 • Beschikbare zwemprofielen: Zwemmen in een zwembad, Zwemmen in open water, Zwemmen/hardlopen
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën): Ja
  Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën): Ja
 • Detectie slagtype (vrije slag, rugslag, borstcrawl, vlinderslag): Ja
 • Training registreren: Ja
 • Standaard rusttimer (vanaf 0): Ja
 • Herhalen aan op” rusttimer: Ja
 • Auto rust: Ja
 • Tijds- en afstandswaarschuwingen: Ja
 • Tempowaarschuwingen (alleen bij zwemmen in zwembad): Ja
 • Aftellen starten: Ja
 • Zwemworkouts: Ja
 • Kritische zwemsnelheid: Ja
 • Hartslagmeter aan de pols voor onder water: Ja
 • Hartslag (real-time tijdens rust, statistieken van intervallen en sessies tijdens rust en automatische download van hartslaggegevens na zwemmen): Ja (met HRM-Swim™ of HRM-Pro™)

Alternatieven

9.6
Garmin Forerunner 965 Vanaf: 599
Forerunner 265 featured
9.5
Garmin Forerunner 265 Vanaf: 469
9.5
112 reviews
Apple Watch Series 9 Vanaf: 448
9.5
26 reviews
Apple Watch Ultra 2 Vanaf: 899
Garmin Venu 2
9.4
350 reviews
Garmin Venu 2 Vanaf: 259
9.4
Garmin Approach S62 Vanaf: 399
Apple Watch Ultra
9.3
22 reviews
Apple Watch Ultra Vanaf: 710
Apple Watch 8
9.3
125 reviews
Apple Watch 8 Vanaf: 409
9.3
12 reviews
Polar Vantage V3 Vanaf: 506

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Er zijn nog geen reviews!