14 reviews | opgehaald van: Coolblue

Garmin Fenix 7 Pro Review

 • Praktische zaklamp op iedere maat (7s Pro, 7 Pro, 7X Pro)
 • Helderder scherm bij weinig licht (in vergelijking met Fenix 7)
 • Multiband GPS op elke uitvoering, voor nauwkeurigere routemeting
 • Standaard 32 GB opslagruimte
 • (Inmiddels) flink prijsverschil met Fenix 7-serie
 • Weinig meerwaarde t.o.v. Fenix 7, met name in geval van Fenix 7X

Vanaf: € 615

onze partners

Review

Nog niet helemaal toe aan een nieuw model, maar wil je klanten wel nieuwe opties kunnen aanbieden en zo aan je merk verbonden houden? Maak dan een Pro-versie! Dat heeft Garmin gedaan met de Fenix 7 Pro; een mooie upgrade die ons tevreden houdt tot de Fenix 8.

De interessantste upgrade, ook al zou je dit misschien niet zeggen, is de ingebouwde zaklamp, die nu op alle maten van de Fenix 7 Pro te vinden is: dus niet alleen op de Fenix 7X Pro, maar ook op de 7 en de 7s Pro.

Maar er is meer, waaronder multiband GPS op ieder model en de nieuwe trainingsanalysefuncties Endurance Score en Hill Score.

Check snel onze Garmin Fenix 7 Pro review!

Fenix 7 Pro: design en horlogekast

Qua design en uitvoering is er weinig tot niets nieuws onder de zon. Als de hartslagsensor er niet anders uit zou zien en er geen ‘Pro’ op de achterkant van de kast zou prijken, zou je dit horloge niet van de non-pro Fenix 7 kunnen onderscheiden.

Ook hier weer de gebruikelijke 5 knoppen voor de bediening, in combinatie met een touchscreen. En ook nu weer een Power Glass-lens met een (deels) roestvrijstalen rand en achterkant.

Wederom zijn er 3 maten beschikbaar: 42 mm (Fenix 7s Pro). 47 mm (Fenix 7 Pro) en 51 mm (Fenix 7X Pro).

De Fenix 7 heeft ook hetzelfde gewicht behouden, met 79 gram; en dezelfde 10 ATM waterdichtheidsrating.

Een verandering is wel, al valt dit niet per se onder dit kopje, dat de opslagruimte voor alle uitvoeringen nu 32 GB bedraagt en niet alleen voor Sapphire-versies.

Fenix 7 Pro zaklamp

Als je goed kijkt, zie trouwens wel een duidelijk verschil met de kast van de Fenix 7 – en de Fenix 7s: de zaklamp.

Eerder had alleen de Fenix 7X deze toevoeging, maar Garmin – waarschijnlijk door alle positieve reacties – de zaklamp structureel door te voeren op andere modellen. Niet alleen op de high end Garmin Enduro 2, maar bijvoorbeeld ook op de Instinct 2X. En nu dus op de Fenix 7 Pro.

En dat is een goede ontwikkeling. Hoewel er al wel al langere tijd virtuele zaklamp-opties bestonden, waarbij het hele scherm simpelweg zo (effen) wit en helder mogelijk wordt – waarmee je wel iets meer kunt zien – was dit toch een beetje behelpen.

Hier hebben we het over een apart stukje hardware: een lampje dat in de kast is verwerkt en echt in een ‘bundel’ vooruit schijnt (in plaats van naar boven, via het scherm).

Dit lampje is in verschillende helderheidsniveaus in te stellen en daarbij kun je ook kiezen voor een rode – en minder felle – kleur.

Verder kun met de lamp een SOS-lichtsignaal uitzenden, maar ook de stroboscoopfunctie zo instellen dat deze je cadans aangeeft tijdens het hardlopen.

Kortom, de zaklamp is een welkome vernieuwing en zeer waarschijnlijk iets dat we nog veel vaker terug zullen zien in sport- en smartwatches.

Display en Interface

Net als bij de horlogekast is het display gelijk aan dat van de Fenix 7. Nou ja, bijna dan, want Garmin heeft de prestaties bij weinig licht verbeterd.

Hoewel het geen verschil van dag en nacht is, is er wel degelijk een verschil waarneembaar. Met de Fenix 7 en Fenix 7 Pro naast elkaar is deze laatste (zonder backlight aan) duidelijk helderder.

Het is niet genoeg om Fenix 7-bezitters massaal te laten upgraden naar een Fenix 7 Pro, maar het is zeker een voordeel. En, laten we eerlijk wezen, elke low-light-verbetering in deze memory-in-pixel-schermen is er een om blij van te worden.

Verder heeft de Fenix 7 Pro een resolutie van 260 x 260 pixels, moet de Fenix 7s Pro het doen met 240 x 240 pixels en heeft de Fenix 7 X Pro een display van 280 x 280-pixels.

De interface is onveranderd. Je kunt nog steeds door naar boven of onder te swipen in de lijst met widgets of widget ‘glances’ komen (met alvast wat nuttige info per widget) en met startknop rechtsboven kom je in het activiteiten-scherm.

Wel fijn is dat je wat meer mogelijkheden hebt gekregen in de layout van de gegevensschermen.

Zo kun je in de kaart-modus of -view tegelijkertijd je activiteitendata (zoals afstand of tempo) in beeld brengen; hetzij in een ring eromheen of apart aan de zijkant, in een split screen layout.

De interface touches van de Forerunner 965 en 265 zijn aantrekkelijker om naar te kijken, maar die kunnen ook bogen op een AMOLED-scherm.

Wat we krijgen op de Fenix 7 Pro voldoet verder prima maar het ziet er allemaal wat minder ‘spannend’ uit dan op deze frisse nieuwe modellen.

Tracking en activiteiten

De activiteiten-tracking is met de Garmin Fenix 7 Pro weer op een hoger niveau gekomen, zowel qua breedte als diepte.

Om te beginnen zijn er maar liefst 30 nieuwe profielen bijgekomen, wat het totaal op zo’n 100 profielen brengt.

Onder de nieuwe activiteiten zitten teamsporten als basketbal, voetbal, rugby en honkbal, maar ook kajakken, squash, MMA, ultimate frisbee en ijshockey.

Deze nieuwe profielen zijn grotendeels ‘slechts’ categorieën waaronder je de activiteiten kunt opslaan. Kortom, er wordt meestal geen unieke, sportspecifieke data (zoals loopcadans of zwemslagen) bijgehouden.

Maar dat hoeft ook niet altijd. Soms is het genoeg om gewoon je activiteit goed terug te kunnen vinden.

Uiteraard worden wel bij elke sport de gespendeerde tijd, je calorieverbruik en je hartslag bijgehouden.

De hartslagmeting is voor de Fenix 7 Pro weer verder verbeterd. De nieuwe Elevate 5-hartslagsensor zorgt voor metingen die nóg dichter bij die van een hartslagband liggen. Zodanig dat het dragen van zo’n band voor de meesten onnodig is.

Garmin Fenix 7 Pro nieuwe functies

De Fenix 7 Pro heeft er een paar potentieel waardevolle nieuwe functies bijgekregen, waarmee de serieuze sporter weer meer inzicht krijgt in zijn uithoudingsvermogen en de progressie van zijn training.

Voor de duursporters heeft Garmin een analysetool ontwikkeld die Endurance Score heet.

Je had – en hebt – natuurlijk nog steeds de vertrouwde functies Training Load, – Status en – Effect. Hiermee krijg je een uitstekend beeld van je huidige trainingsniveau en zie je wat je aan kan tijdens je (volgende) activiteiten.

Endurance Score kijkt ook naar je training, maar maakt vooral een prognose in hoeverre je conditie optimaal is voor duursporten; kijkend dus naar hoe lang je een activiteit (goed) volhoudt.

Fijn als je aan het trainen bent voor een Ultra Run, bijvoorbeeld. Of een zwemmarathon.

Om tot een score te komen, beoordeelt Garmin je prestaties op basis van de tijd/duur, gekoppeld aan de intensiteit en afgezet tegen je VO2-Max cijfer. Hoe hoger de score (die kan oplopen tot 10.000 en voor de echte pro’s nog verder), hoe beter je ‘duurconditie’.

De tweede grote nieuwe functie is Hill Score, die kijkt naar je vaardigheid in het ‘beklimmen’ van heuvels; en dan specifiek voor de sporten hardlopen, hiken en wandelen.

Zodra je een van deze activiteiten verricht op een ondergrond met een helling van meer dan 2%, begint je horloge data te verzamelen voor deze score. Deze is verder gebaseerd op je VO2-max.

Hierbij kun je maximaal 100 scoren (maar je behoort dan wel tot de groep van ‘Elite-klimmers’).

Ook dit kan een zeer nuttige functie zijn, vooral als je een lange tocht of wedstrijd gepland hebt staan met veel hellingen, heuvels en hoogteverschillen op de route.

Natuurlijk heeft de Fenix 7 Pro nog steeds alle andere bekende sportieve functies en mogelijkheden aan boord, waaronder PacePro, ClimbPro, Trainingsfitheid, de Race/Wedstrijd Widget en kalender, dagelijkse workoutsuggesties en nog veel meer.

Fenix 7 Pro: gps, maps en navigatie

Uiteraard heeft de Fenix 7 Pro weer ingebouwde maps aan boord, met op elke maat standaard 32 GB aan opslag zodat je (zo’n beetje) alles kunt installeren wat je ooit nodig hebt.

Die maps zijn ideaal om te gebruiken met het touchscreen, waarmee je makkelijk naar een nieuwe plek of bestemming veegt of inzoomt voor meer details.

Nieuw is dat je nu weerinformatie op de maps kunt zien; met bijvoorbeeld informatie over windsnelheid of neerslag.

En zoals reeds genoemd is het nu ook mogelijk om samen met de map informatie over je training in beeld te zien, zoals je snelheid of afstand.

Nog interessanter nieuws is dat multiband GPS nu standaard op alle modellen zit en niet alleen op de (duurdere) Sapphire-uitvoeringen. Niet dat de metingen anders onnauwkeurig zijn, maar multiband GPS zorgt wel echt voor strakkere metingen.

Slaapmeting en health functies

De Fenix 7 Pro kan meer dan alleen activiteiten bijhouden en je conditie in kaart brengen. Zoals je mag verwachten beschikt de 7 Pro ook over slaapmeting, waarbij je informatie krijg over je slaapfases en een score (en uitleg) krijgt over je algehele slaapkwaliteit.

Verder heb je weer een Body Battery-functie en HRV Status, waarbij je hartslagvariabiliteit over langere tijd wordt gemeten en daarmee steeds een realistische(re) score krijgt.

Natuurlijk kun je ook nog steeds je SpO2 – het zuurstofgehalte in je bloed – meten en is het mogelijk een Health Snapshot te maken waarbij je in twee minuten een overzicht krijgt van de belangrijkste gezondheidsdata.

De Fenix 7 Pro is hardwarematig voorbereid voor het uitvoeren van ECG’s, maar de functie zelf is helaas nog niet beschikbaar. Hopelijk zal deze in de (nabije) toekomst alsnog komen.

Smart functies en muziek

Wat betreft smarts en muziekfunctionaliteit is er weinig nieuws te melden, behalve de gegroeide opslagcapaciteit (van 16 naar 32 GB). Wat eigenlijk niet echt een probleem is, want de Fenix 7 was al goed uitgerust op dat gebied.

Het betekent dat de Fenix 7 Pro meldingen en appjes van je smartphone kan ontvangen en dat je – als je een Android-telefoon hebt – hier via je horloge (kort) op kunt antwoorden.

Maar ook een functie als Garmin Pay blijft heerlijk om te gebruiken. Gewoon zonder contanten of pasjes kunnen afrekenen is erg praktisch.

Muziek luisteren kun je – ook nu weer – doen via de offline afspeelmogelijkheid van Spotify, Deezer of YouTube Music. Maar daarnaast kun je natuurlijk ook je eigen tracks opslaan en terugluisteren via je watch.

Garmin Fenix 7 Pro batterij

Om met de deur in huis te vallen: de accuduur van de Fenix 7 Pro is exact hetzelfde als die van de Fenix 7. Maar… dan hebben we het wel over de Solar-uitvoering van de Fenix 7. Want de Fenix 7 Pro beschikt standaard over (opladen via) solar/zonne-energie.

Hieronder de accuduur voor verschillende scenario’s:

Smartwatch-modus:
tot 18 dagen; of 22 dagen met genoeg zonne-energie

Alle satellietsystemen en multiband:
tot 23 uur; of 26 uur met genoeg zonne-energie

Alle satellietsystemen en muziek:
tot 10 uur

Expeditie-modus:
tot 40 dagen; of 74 dagen met genoeg zonne-energie.

Met standaard de mogelijkheid om op te laden met zonne-energie, is de accuduur van de Fenix 7 Pro gewoon heel erg goed.

Eindoordeel Garmin Fenix 7 Pro

Hoe je het ook wendt of keert, de Garmin Fenix 7 Pro is een fantastisch outdoor en multisporthorloge dat mensen die nog niet over een Fenix 7 beschikken zeker zal kunnen verleiden tot een aankoop.

Het horloge neemt de al heel goede Fenix 7 en voegt hier een zaklamp, multiband en 32 GB voor elk model aan toe. Net als standaard opladen via zonne-energie en functies als Endurance Score en Hill Score.

Toegegeven, mocht je al een Fenix 7X Sapphire Solar bezitten, dan heb je dit allemaal al (en bovendien komen alle nieuwe functies ook naar deze non-pro Fenix) dus er zijn dan weinig redenen te bedenken om te upgraden.

Toch zijn er ook in dat geval voordelen. Want alleen met de Fenix 7 Pro-serie profiteer je van de verbeterde Elevate 5-hartslagsensor en de misschien niet drastische maar wel degelijk merkbare verbetering in de helderheid van het display bij weinig licht.

Tel daar de voorbereiding voor een (hopelijk) toekomstige ECG-functie bij op en je krijgt al een behoorlijk overtuigend upgrade-argument.

Voor mensen die nog geen Fenix hebben is de Fenix 7 Pro sowieso een no-brainer.

Tenzij je een Amoled-scherm wilt – zie de Garmin Epix Pro -, een rasechte duursporter bent – check dan de Enduro 2 -, of voor ultieme luxe (en de hoofdprijs) wilt gaan (met de Garmin Marq) is de Fenix 7 Pro simpelweg de beste Garmin die je kunt krijgen.

Specificaties

 • Lenzen: Power Sapphire
 • Sierranden: Titanium
 • Materiaal behuizing: Vezelversterkt polymeer met titanium afdekking aan de achterkant
 • Compatibel met QuickFit™ watchbandjes: Inclusief (22 mm)
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH: 47 x 47 x 14,5  mm
 • Past om polsen met de volgende omtrek:
  • Siliconen band: 125-208 mm
  • Leren band: 132-210 mm
  • Stoffen band: 132-210 mm
  • Metalen band: 132-215 mm
 • Aanraakscherm: Ja
 • Kleurenscherm: Ja
 • LED-zaklamp: Ja
 • Schermgrootte, BxH: 1.3″ (33 mm) diameter
 • Schermresolutie, BxH: 260 x 260 pixels
 • Type scherm: In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
 • Gewicht: 73 gram (alleen kast: 50 gram)
 • Water rating: 10 ATM
 • Levensduur van batterij:
  • Smartwatch: Tot 18 dagen/22 dagen met zonne-energie*
  • Batterijspaarstand: Tot 57 dagen/173 dagen met zonne-energie*
  • Alleen GPS: Tot 57 uur/73 uur met zonne-energie**
  • Alle satellietsystemen: Tot 40 uur/48 uur met zonne-energie*
  • Alle satellietsystemen en multi-band: tot 23 uur/26 uur met zonne-energie**
  • Alle satellietsystemen en muziek: tot 10 uur
  • Max. batterij in GPS-modus: Tot 136 uur/ 289 uur met zonne-energie**
  • GPS in expeditie: Tot 40 dagen/ 74 dagen met zonne-energie*
   *Opladen via zonne-energie, de hele dag door dragen, waaronder drie uur per dag buiten met een lichtintensiteit van 50.000 lux
   **Opladen via zonne-energie, gebruik bij lichtintensiteit van 50.000 lux
 • Oplaadmethode: Garmin oplader met USB-C stekker
 • Geheugen/geschiedenis: 32 GB
 • Artikelnummer: 010-02777-11
 • EAN: 753759317737

Klokfuncties

 • Tijd/datum: Ja
 • Tijdsynchronisatie via GPS: Ja
 • Automatische zomertijd: Ja
 • Wekker: Ja
 • Timer: Ja
 • Stopwatch: Ja
 • Tijd zon op/zon onder: Ja

Gezondheidsbewaking

 • Hartslagmeter om de pols (constant, elke seconde): Ja
 • Dagelijkse hartslagmeting bij rust: Ja
 • Abnormale-hartslagwaarschuwingen: Ja (hoog en laag): Ja
 • Ademhalingsritme (24×7): Ja
 • Pulse Ox zuurstofsaturatie: Ja
 • Fitnessleeftijd: Ja (in app)
 • Body Battery™ Energiemonitor: Ja
 • Stressmeting over de hele dag: Ja
 • Ontspannings ademhaling-timer: Ja
 • Slaap: Ja (geavanceerd)
 • Slaapscore en inzichten: Ja
 • Hydratatie: Ja (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget)
 • Gezondheid vrouwen: Ja (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget)
 • Health Snapshot: Ja
 • Jetlagadviseur: Ja

Sensoren

 • GPS: Ja
 • GLONASS: Ja
 • Galileo: Ja
 • Positionering op meerdere frequenties: Ja
 • SatIQ™ Technology: Ja
 • Garmin Elevate™ polshartslagmeter: Ja
 • Barometrische hoogtemeter: Ja
 • Kompas: Ja
 • Gyroscoop: Ja
 • Versnellingsmeter: Ja
 • Thermometer: Ja
 • Omgevingslichtsensor: Ja
 • Acclimatisering pulse oxymeter: Ja

Dagelijkse smartfuncties

 • Batterijbesparing – aanpasbaar horloge met laag energieverbruik: Ja
 • Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps: Ja
 • Connectiviteit: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Functie Vind mijn horloge: Ja
 • Garmin Pay™: Ja
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile: Ja
 • Muziekbediening: Ja
 • Muziekopslag: Ja
 • Connect IQ™ Store op toestel: Ja
 • Vind mijn telefoon: Ja
 • Speelt muziek af: Ja
 • Realtime instellingen worden gesynchroniseerd met de mobiele app Garmin Connect™: Ja
 • Kalender: Ja
 • Smartphone Meldingen: Ja
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™
 • Weer: Ja
 • Aandelen: Ja
 • Sms-antwoord/telefoongesprek weigeren met sms (alleen Android™): Ja
 • VIRB® afstandsbediening: Ja

Veiligheids- en trackingfuncties

 • LiveTrack: Ja
 • Group LiveTrack: Ja
 • Live Event delen: Ja
 • Ongevallendetectie tijdens bepaalde activiteiten: Ja
 • Ongevaldetectiemelding op telefoon voor wearables: Ja
 • Hulp: Ja

Tactische functies

 • Dubbele grid-coördinaten: Ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: Ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul): Ja
 • Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): Ja
 • Verbrande calorieën: Ja
 • Verdiepingen omhoog: Ja
 • Afgelegde afstand: Ja
 • Minuten intensieve training: Ja
 • TrueUp™: Ja
 • Move IQ™: Ja
 • Garmin Connect ™ Uitdagingen-app: Ja (optionele Connect IQ app)

Fitnessapparatuur/Gym

 • Automatische herhalingsteller: Ja
 • Cardiotrainingen: Ja
 • Krachttraining: Ja
 • HIIT-trainingen: Ja
 • Yoga trainingen: Ja
 • Pilates workouts: Ja
 • Trainingsanimaties op het scherm: Ja
 • Muscle map van workout op scherm: Ja

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 • HS-zones: Ja
 • HS-waarschuwingen: Ja
 • HS-calorieën: Ja
 • % HS max.: Ja
 • % HSR: Ja
 • Hersteltijd: Ja
 • Auto max. HS: Ja
 • Ochtendrapport: Ja
 • Race-glance/-widget: Ja
 • HRV-status: Ja
 • Training readiness: Ja
 • HSV-stresstest (meet uw hartslag terwijl u 3 minuten stilstaat en voorziet u van een geschat stressniveau; de schaal hiervoor is 1 tot 100; lage scores geven een laag stressniveau aan): Ja (met compatibel accessoire)
 • HS verzenden (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde toestellen): Ja
 • Ademhalingsfrequentie (tijdens oefening): Ja (met compatibel accessoire)
 • Snelheids- en afstandsmeting via GPS: Ja
 • Aanpasbare gegevenspagina’s: Ja
 • Aanpasbare activiteitenprofielen: Ja
 • Auto Pause®: Ja
 • Intervaltraining: Ja
 • Verbeterd interval (inclusief open herhalingen, gegevenspagina voor intervals, rustscherm en automatische detectie): Ja
 • Geavanceerde workouts: Ja
 • Downloadbare trainingsplannen: Ja
 • Energiemodi – aanpasbare batterij-instellingen tijdens activiteit: Ja
 • HRM hardlooptempo en -afstand: Ja
 • Auto Lap®: Ja
 • Handmatige ronde: Ja
 • Rusttimers: Ja
 • Configureerbare rondewaarschuwingen: Ja
 • Warmte- en hoogteacclimatisatie: Ja
 • VO2 max (hardlopen): Ja
 • VO2 max. (trail run): Ja
 • Realtime stamina: Ja
 • Endurance score: Ja
 • Load Ratio: Ja
 • Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens): Verbeterd
 • Trainingsbelasting: Ja
 • Focus trainingsbelasting: Ja
 • Trainingseffect: Ja
 • Trainingseffect (anaeroob): Ja
 • Primair voordeel (labels met trainingseffecten): Ja
 • Verbeterde hersteltijd: Ja
 • Dagelijkse aanbevolen workoutsverbeterd: Ja
 • Aanpasbare waarschuwingen: Ja
 • Audiomeldingen: Ja
 • Finishtijd: Ja
 • Virtual Partner: Ja
 • Virtual Racer™: Ja
 • Automatische multisportactiviteiten: Ja
 • Meerdere sporten: Ja
 • Koersbegeleiding: Ja
 • Segmenten (Live, Garmin): Ja
 • Strava functies (Beacon, Live Segments): Ja
 • Rondritten/koersen maken (hardlopen/fietsen): Ja
 • Trendline Popularity Routing: Ja
 • Vergrendeling aanraking/knop: Ja
 • Sneltoetsen: Ja
 • Auto Scroll: Ja
 • Activiteitengeschiedenis op horloge: Ja
 • Physio TrueUp: Ja
 • Uniforme trainingsstatus: Ja

Hardloopfuncties

 • Beschikbare hardloopprofielen: Hardlopen, hardlopen op buitenbaan, hardlopen op loopband, hardlopen op binnenbaan, trailrunning, virtueel hardlopen, ultrarunning
 • Afstand, duur en snelheid op basis van GPS: Ja
 • Hardloopdynamiek: Ja
 • Verticale oscillatie en ratio: Ja
 • Grondcontacttijd en balans: Ja
 • Staplengte (real-time): Ja
 • Cadans (real-time aantal stappen per minuut): Ja
 • Hardlooppower: Ja
 • Voor helling gecorrigeerd tempo: Ja
 • Prestatieconditie: Ja
 • Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken): Ja (met compatibel accessoire)
 • PacePro™ tempostrategieën: Ja
 • Hardloopsessies: Ja
 • Hill score: Ja
 • Automatisch klimmen tijdens trailrun: Ja
 • Raceprognose: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja
 • Hardloop-/wandel-/sta-detectie: Ja

Golffuncties

 • Vooraf geladen met 43.000 banen wereldwijd: Ja
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: Ja
 • Afstand tot layups/doglegs: Ja
 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan): Automatisch
 • Digitale scorekaart: Ja
 • Aangepaste doelen: Ja
 • Statistieken bijhouden (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit ): Ja
 • Garmin AutoShot™: Ja
 • Volledige vectorkaart: Ja
 • Garmin CourseView updates: Ja
 • Handmatige positionering: Ja
 • Hindernissen en doelen op de baan: Ja
 • PinPointer: Ja
 • PlaysLike afstand: Ja
 • Bestemming aantikken (tik op een bestemming op het scherm om de afstand weer te geven): Ja
 • Handicapscore: Ja
 • TempoTraining (hoorbare tonen geven ideale 3:1 backswing-downswing verhouding aan): Ja
 • Rondetimer/kilometerteller: Ja
 • Compatibel met automatisch volgen van clubs (accessoire vereist): Ja
 • Windsnelheid en -richting (vereist verbinding met de golf-app): Ja
 • Virtuele caddy: Ja
 • Kan worden gekoppeld met Garmin Golf app: Ja
 • Toegestaan bij wedstrijden: Ja
 • Green-contouren (met Garmin Golf lidmaatschap): Ja

Buitenrecreatiefuncties

 • Garmin fietskaart (navigeerbare wegenkaarten voor fietsers): Ja
 • Beschikbare fietsprofielen: Fietsenwielrennen, Mountainbiken, gravelfietsen, woon-werkverkeerfietsen, fietstochten,eBiken, eMountainbiken, Indoor fietsen Veldrijden, Triatlon, BMX
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): Ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): Ja
 • Power Guide: Ja
 • MTB Grit & Flow: Ja
 • Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor): Ja
 • Race tegen een activiteit: Ja
 • FTP (Functional Threshold Power): Ja (met compatibel accessoire)
 • Vermogenscurve en % FTP-work-outs: Ja
 • Compatibel met Vector™ en Rally™ (vermogensmeters): Ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): Ja
 • Geavanceerde fietsdynamica: Ja
 • Compatibel met Varia Vision™ (head-mounted display): Ja
 • Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar): Ja
 • Compatibel met Varia™ lampen: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja

Zwemfuncties

 • Beschikbare zwemprofielen: Zwemmen in het zwembad of open water, zwemmen/hardlopen
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën): Ja
 • Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën): Ja
 • Detectie slagtype (vrije slag, rugslag, borstcrawl, vlinderslag): Ja
 • Training registreren: Ja
 • Standaard rusttimer (vanaf 0): Ja
 • Herhalen aan op” rusttimer: Ja
 • Auto rust (alleen voor zwemmen in zwembad): Ja
 • Tijds- en afstandswaarschuwingen: Ja
 • Tempowaarschuwingen (alleen bij zwemmen in zwembad): Ja
 • Aftellen starten: Ja
 • Zwemworkouts: Ja
 • Kritische zwemsnelheid: Ja
 • Hartslagmeter aan de pols voor onder water: Ja
 • Hartslag (real-time tijdens rust, statistieken van intervallen en sessies tijdens rust en automatische download van hartslaggegevens na zwemmen): Ja (met HRM-Tri, HRM-Swim, HRM-Pro of HRM-Pro Plus)

Alternatieven

Garmin Vivoactive 5
9.6
75 reviews
Garmin Vivoactive 5 Vanaf: 255
9.5
14 reviews
Garmin Fenix 7 Pro Vanaf: 615
Fenix-7-sporthorloge-hoofdafbeelding
9.4
178 reviews
Garmin Fenix 7 Vanaf: 463
Garmin Enduro 2
9.4
Garmin Enduro 2 Vanaf: 885
Garmin Forerunner 245
9.3
110 reviews
Garmin Forerunner 245 Vanaf: 249
Garmin Epix 2 Review
9.3
38 reviews
Garmin Epix Vanaf: 570
Garmin Forerunner 255 gps horloge
9.3
64 reviews
Garmin Forerunner 255 Vanaf: 284
Garmin Forerunner 945 review
9.2
Garmin Forerunner 945 Vanaf: 419
Garmin Forerunner 955 gps horloge
9.2
Garmin Forerunner 955 Vanaf: 479

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Er zijn nog geen reviews!