56 reviews | opgehaald van: Coolblue, Coolblue

Garmin Forerunner 255 Review

  • Multiband voor extra betrouwbare en nauwkeurige GPS-metingen
  • Twee formaten, waaronder een fijn groot 45 mm-display voor perfecte afleesbaarheid
  • Race widget en slimmere analyses voor nog betere voorbereiding op je wedstrijd(en)
  • Garmin Pay maakt je nog flexibeler en minder afhankelijk van bankpasjes of telefoon
  • Lange accuduur van maximaal 14 weken zorgt voor meer vrijheid
  • Display kan scherper
  • Geen touchscreen

Vanaf: € 277

onze partners
Garmin Forerunner 255 gps horloge Garmin Forerunner 255 animatie2 Garmin Forerunner 255 ochtendrapport Garmin Forerunner 255 Spo2 Garmin Forerunner 255 animatie 4 Garmin Forerunner 255 acute belasting Garmin Forerunner 255 widget belastingsfocus Garmin Forerunner 255 watchface digitaal + analoog tafel Garmin Forerunner 255 watchface digitaal blauw Garmin Forerunner 255 knoppen half zijkant Garmin Forerunner 255 met doos main Garmin Forerunner 255 ABC Garmin Forerunner 255 met doos FR55 versus Garmin Forerunner 255 Garmin Forerunner 255 ochtendrapport 1 Garmin Forerunner 255 watchface nieuw Garmin Forerunner 255 HSV HRV Garmin Forerunner 255 aan lader batterij Garmin Forerunner 255 triatlon Garmin Forerunner 255 slaapfasen Garmin Forerunner 255 racekalender Garmin Forerunner 255 suggestie sprint grafiek Garmin Forerunner 255 suggesties Garmin Forerunner 255 scherm duidelijkheid
    Garmin Forerunner 255 gps horloge
    Garmin Forerunner 255 animatie2
    Garmin Forerunner 255 ochtendrapport
    Garmin Forerunner 255 Spo2
    Garmin Forerunner 255 animatie 4
    Garmin Forerunner 255 acute belasting
    Garmin Forerunner 255 widget belastingsfocus
    Garmin Forerunner 255 watchface digitaal + analoog tafel
    Garmin Forerunner 255 watchface digitaal blauw
    Garmin Forerunner 255 knoppen half zijkant
    Garmin Forerunner 255 met doos main
    Garmin Forerunner 255 ABC
    Garmin Forerunner 255 met doos
    FR55 versus Garmin Forerunner 255
    Garmin Forerunner 255 ochtendrapport 1
    Garmin Forerunner 255 watchface nieuw
    Garmin Forerunner 255 HSV HRV
    Garmin Forerunner 255 aan lader batterij
    Garmin Forerunner 255 triatlon
    Garmin Forerunner 255 slaapfasen
    Garmin Forerunner 255 racekalender
    Garmin Forerunner 255 suggestie sprint grafiek
    Garmin Forerunner 255 suggesties
    Garmin Forerunner 255 scherm duidelijkheid

Review

Garmin Forerunner 255 watchface rood digitaal

De opvolger van een publiekslieveling net zo geliefd houden of zelfs nog populairder maken is geen eenvoudige opgave. Maar het kan bijna niet anders of de Garmin Forerunner 255 – die de Forerunner 245 opvolgt – lukken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van twee keer zoveel profielen, een verdubbeling van de accuduur, multiband GPS, Garmin Pay, een groter scherm, workoutanimaties, een race-widget en slimmere analyses en workouts?

Garmin Forerunner 255 met doos main

En hij biedt nog veel meer verbeteringen. Naast natuurlijk de fijne functies en analysetools die de 245 ook al had, zoals PacePro, Training Status en Training Load, Koersen en een muziekuitvoering in de vorm van de Forerunner 255 Music.

Wij kochten de Forerunner 255 en hebben hem uitgebreid getest om jou er alles over te kunnen vertellen!

Het nieuwe Forerunner model de Garmin Forerunner 265 is net uit (Maart 2023). Wat zijn de verschillen? Ontdek het hier: Forerunner 265 vs 255.

Display en design

FR255 watchface stenen

Het klinkt gek met al die substantiële verbeteringen en upgrades, maar een van de dingen waar we het meest enthousiast van worden is het lekker grote en goed afleesbare scherm.

De Garmin Forerunner 255 heeft namelijk een diameter van 45,6 mm.

Dat is een behoorlijk verschil met de 42,3 mm metende Forerunner 245. En voor de wat grotere (mannelijke) pols is dit gewoon een heel fijn ogend formaat, al is dit natuurlijk heel persoonlijk.

Hieronder zie je het verschil met de Forerunner 55 die bijna hetzelfde formaat heeft als de 245:

FR55 versus Garmin Forerunner 255

Garmin Forerunner 255 vs FR 55 widgets

Het belangrijkste is dat je ook nog wat hebt aan die grotere kast. Het is daarom wel zo fijn dat ook het (werkbare) display gegroeid is, van 1,2 naar 1,3 inch en dat dit de sporter (en algemene gebruiker) ook echt ‘beter’ ondersteunt.

De praktische resolutie (of PPI) is overigens gewoon vergelijkbaar, want de Forerunner 245 had een display van 240 x 240 pixels en de Forerunner 255 260 x 260 pixels.

Garmin Forerunner 255 watchface nieuw

Maar cijfertjes zijn niet zo belangrijk. De praktijkervaring wél.

Niet alleen is het prettig om beter de wijzerplaten en menu’s te kunnen zien, de groot zwart-op-wit weergegeven data tijdens activiteiten is bijna belachelijk goed afleesbaar, zelfs als het bewolkt is of als je een zonnebril ophebt.

Garmin Forerunner 255 scherm duidelijkheid

Net als voorheen heeft de Forerunner 255 een transflectief memory-in-pixel scherm dat helderder wordt in het (dag)licht.

Daarnaast heeft de 255 geen touchscreen maar 5 fysieke knoppen die uitstekend en intuïtief werken.

Garmin Forerunner 255 knoppen half zijkant

De klik-feedback van de knoppen is perfect en daarnaast werkt de software erg soepel. Je scrolt eenvoudig en zonder haperingen door de menu’s heen.

Garmin Forerunner 255 maten, uitvoeringen en bandjes

Leuk dat wij dat grote formaat heerlijk vinden maar we snappen dat niet iedereen er zo over zal denken.

Sommigen houden van wat subtielere afmetingen. Daarom is er ook een kleinere uitvoering is in de vorm van de Garmin Forerunner 255s. Deze heeft een kast van 41 mm en een display van 1,1 mm.

Beide maten zijn ook nog verkrijgbaar als ‘Music’-uitvoering; deze zijn wel 50 euro duurder.

Bepaald zwaar zijn de Forerunners 255 niet. De normale Forerunner 255 heeft een gewicht van 49 gram en de Forerunner 255s weegt slechts 39 gram. De diktes zijn respectievelijk 12,9 en 12,4 mm.

Garmin Forerunner 255 front boven

De maten van de bandjes zijn 22 en 18 mm en zijn te bevestigen met het handige en universele Quick Release-systeem.

De horloges zijn beschikbaar in verschillende kleuren: zwart en wit, maar ook blauw, roze en grijs.

Interface en watchfaces

Voor de bediening maak je gebruik van de 5 drukknoppen aan de zijkant(en) van het horloge en die werken heel prettig, met precies de juiste hoeveelheid feedback.

Garmin Forerunner 255 watchface digitaal blauw

De lichtknop linksboven brengt je – na even vasthouden – bij een carroussel met instellingen en functies, zoals een synchronisatie-optie, ‘vind mijn telefoon’, een ‘niet storen’-switch, Garmin Pay, timers en een app voor noodoproepen.

Ook kun je hier je horloge helemaal uitschakelen.

Net als alle recente(re) Garmin-modellen, zoals de Venu 2, Fenix 7, Instinct 2 en andere Forerunner uit de X55-reeks, zoals de Forerunner 55 en 955, heeft de Forerunner 255 een handig ‘glance’-overzicht van de verschillende widgets.

Garmin Forerunner 255 racekalender

Na het drukken op een van de onderste knoppen aan de linkerzijkant kom je dan bij een lange lijst met widgets waarvan je er steeds 3 tegelijk in beeld ziet en steeds een klein stukje informatie krijgt dat bij die widget hoort.

Je ziet dan bijvoorbeeld je hartslag-, trainingsstatus-, en prestatie-widget tegelijk in beeld en ‘duikt’ dieper in de statistieken als je de betreffende widget opent met de start/stop-knop rechtsboven.

Een mooie oplossing om op deze manier kort en krachtig verschillende soorten informatie te kunnen overzien. Om vervolgens alleen verder te ‘hoeven’ klikken als je dit nodig vindt.

Om de uitstraling van je 255 te personaliseren kun je kiezen voor verschillende kleuren van je wijzerplaat of gewoon een heel nieuwe downloaden via Garmin Connect.

FR255 watchface analoog tafel

FR255 watchface R2D2

Je kunt enorm veel watchfaces kiezen – zowel analoog als digitaal – en dit kan je horloge echt een extra dimensie geven en hem – voor jou – prettiger maken om naar te kijken en te gebruiken.

Activity tracking

Een mid-range sporthorloge houdt natuurlijk alle data bij die je mag verwachten op dit niveau: je stappen, calorieverbruik, hartslag, zuurstofgehalte van je bloed (Spo2) en ook je slaapkwaliteit worden in kaart gebracht.

Gelukkig zijn hier nu ook de bestegen (en afgedaalde) trappen bijgekomen. Gek genoeg ontbrak deze mogelijkheid op de Forerunner 245, omdat deze geen barometrische hoogtemeter had. Dit is nu goedgemaakt met de Forerunner 255.

Spo2-meting

Een beetje serieus sporthorloge kan tegenwoordig het bloedzuurstofgehalte meten. Ook de Forerunner 255 heeft uiteraard een Spo2-meter aan boord. Deze werkt gelukkig wat sneller en beter dan op de Forerunner 245.

Garmin Forerunner 255 Spo2

Dat wil zeggen, je krijgt minder foutmeldingen. Nog steeds is het zo dat het horloge goed strak om je pols moet zitten en dat het aan te raden is om een aantal metingen na elkaar te doen.

Het kan namelijk voorkomen dat je in eerste instantie (ver) onder de 95% uitkomt, maar dat dit na een paar keer stabiliseert rond de 96 à 97%. Kortom, niet meteen in paniek raken.

Sowieso is het goed om de SPo2-uitkomst met een klein korreltje zout te nemen. Mocht je nu echt dagen achter elkaar (flink) te laag zitten, dan kun je misschien actie ondernemen.

HRV-status

Waar de Forerunner 255 ook toe in staat is, is het meten van je HRV, oftewel je hartslagvariabiliteit.

Garmin Forerunner 255 HSV HRV

 

Dit geeft aan hoeveel variatie er in de tijd tussen je hartslagen zit en is een redelijke indicatie van conditie en gezondheid. Je kunt het enigszins vergelijken met een ECG.

Wat vernieuwend is op de Forerunner 255 is dat je niet (alleen) een ad hoc-meting kunt doen, maar dat je horloge HRV-data verzamelt over een langere periode, van enkele weken.

Dat geeft een betrouwbaarder beeld, waar je meer mee kunt dan met een momentopname.

Hartslagmeting

Forerunner 255 achterkant

De Forerunner 255 is voorzien van de nieuwste Elevate 4-sensor, die twee extra meetpunten heeft. Hij presteert nog beter dan hiervoor met alleen bij flinke intervaltrainingen of uitdagende fietstrainingen wat afwijkingen.

Over het algemeen is de hartslagsensor heel nauwkeurig en kan hij zich meten met hartslagbanden voor om je borst.

Slaapmeting en ochtendrapport

Garmin Forerunner 255 ochtendrapport 1

Ook de slaapmeting – die ook gebruikmaakt van de hartslagsensor – lijkt het meestal bij het juiste eind te hebben, met een goede indicatie van de tijd dat je in bent geslapen en wakker bent geworden, ook tussentijds (middenin de nacht).

De slaapscore is behoorlijk overeenkomstig met de werkelijkheid. Aan de hand van je diepe slaap, REM-slaap etc. kan je horloge analyseren of je genoeg uitgerust bent.

Zelfs als je wat korter slaapt dan aanbevolen – wat de Forerunner 255 ook aangeeft – kun je nog voldoende uitgerust zijn. En omgekeerd.

Alles wordt mooi in grafiekjes en tekst weergegeven op het horloge en in nog meer detail in de Garmin Connect-app.

Nieuw op de Forerunner 255 is het Ochtendrapport. Iedere ochtend als je wakker wordt word je door een scherm begroet dat vraagt of je het Ochtendrapport wilt bekijken.

Garmin Forerunner 255 ochtendrapport

Forerunner 255 ochtendrapport REM

Je krijgt dan kort wat nuttige informatie van de afgelopen nacht en de komende dag te zien.

Natuurlijk zie je meteen je slaapscore, maar ook de geplande workout voor die dag, je HRV-niveau en het weer.

Hoewel het allemaal informatie is die je ook gewoon handmatig kunt opzoeken (op je horloge) is het prettig om dit gewoon in bitesize iedere dag voorgeschoteld te krijgen.

Het is een fijn begin van de dag en iets wat snel een vast onderdeel van je ochtendritueel zal worden.

Garmin Forerunner 255 GPS

Garmin Forerunner 255 GPS fix

Vanzelfsprekend heeft de Forerunner 255 ingebouwde GPS en ook deze sensor is weer verbeterd ten opzichte van eerdere edities.

Om te beginnen heb je erg snel een GPS-fix, meestal binnen 10 seconden. Daarnaast is het signaal zo sterk dat je in veel gevallen zelfs binnenshuis nog GPS-verbinding kunt krijgen.

Best uniek op dit prijspunt is de optie van multiband GPS, waarmee je via meerdere frequenties tegelijk kunt verbinden en overal en in de meest uitdagende situaties verzekerd kunt zijn van een (nauwkeurig) GPS-signaal.

Voor onze test hebben we de Forerunner 255 vergeleken met de Garmin Venu 2 en hoewel de Forerunner 255 gemiddeld genomen misschien net iets nauwkeuriger is, ontliepen de GPS-tracks elkaar weinig.

GPS Venu 2 vs FR 255

Dit geeft eigenlijk vooral aan dat de GPS van de Venu 2 – die dezelfde sensor heeft als de FR 255, maar geen multiband-mogelijkheid – ook al erg goed was.

Een andere reden kan zijn dat de route – ondanks dat ik onder bomen en tussen gebouwen liep – niet ‘uitdagend’ genoeg was om de meerwaarde van de multiband te merken.

Hieronder zie je de verschillende tracks over/naast elkaar, waarbij de blauwe lijn de meting van de Forerunner 255 voorstelt en de rode die van de Venu 2.

Veel is identiek, waarbij soms de ene meting meer van het pad afwijkt en soms de andere.

FR255 Venu 2 GPS track 4 FR255 Venu 2 GPS track 3  GPS Venu vs FR255 track 5 FR255 Venu 2 GPS track 2

Dit gebeurt net iets vaker bij de Venu 2, die bijvoorbeeld in het begin wat meer in de berm zit (in plaats van op het fietspad) en bij een punt aan het eind het bruggetje mist en me door/over het water laat lopen.

FR255 Venu 2 GPS track 6

Uiteindelijk laten beide horloges gewoon een uitstekende meting zien, waarbij de Forerunner lichtelijk in het voordeel is.

De conclusie is dat de GPS-meting van de Forerunner 255 gewoon erg solide is.

Sport- en hardloopfuncties

Dit is natuurlijk bovenal een sporthorloge, en dat merk je aan de brede en diepe sportieve functies.

Profielen

Garmin Forerunner 255 triatlon

De Forerunner 255 kan met 32 sportprofielen dubbel zoveel activiteiten tracken als de Forerunner 245.

Bovendien zit er nu een triatlon- en multisportmodus op, waarmee je met een simpele druk op de knop kunt wisselen tussen de sporten.

Uiteraard betekent dit dat het horloge ook beschikt over een profiel voor Open Water Zwemmen.

Dit maakt van deze Forerunner meer dan ‘slechts’ een horloge ‘voor runners’ maar dus echt een volwaardig multisport-horloge.

Naast bovengenoemde sporten zijn ook profielen voor HIIT toegevoegd, winter- en watersporten en verschillende ebike-categorieën.

Hardloopfuncties

Garmin Forerunner 255 hardlopen

Hardlopers worden nog steeds erg goed bediend. Je krijgt na iedere run informatie over je cadans – waarbij je je kunt laten ondersteunen door een metronoom – tempo, afstand, tijd, hartslag en calorieverbruik. Dat spreekt voor zich.

Vanzelfsprekend heb je hier ook weer de functie Training Status en Training Load die gezamenlijk aangeven hoe goed je aan het trainen bent (te intensief, wellicht of juist niet fanatiek genoeg), hoe lang je moet rusten.

Garmin Forerunner 255 trainingsstatus

Met Load Focus weet je hoe de verdeling was tussen aerobische en anaerobische inspanning en waar je je nu op zou moeten gaan richten, ook met het oog op aankomende (hardloop)wedstrijden. Maar daarover later meer.

Garmin Forerunner 255 belastingsfocus

Garmin Forerunner 255 Exercise load

Je krijgt na iedere training een indicatie van je VO2-max score, dat je conditie aangeeft en zoals altijd kun je ook nu weer gebruikmaken van het fijne adaptieve trainingsprogramma Garmin Coach.

Natuurlijk is PacePro nog steeds aanwezig, een ideale functie om aan je snelheid en tempo-opbouw te werken.

Je kunt precies de strategie kiezen die jij wilt – langzaam beginnen en snel eindigen bijvoorbeeld – en tijdens je run continu zien of op je op schema ligt.

Daarnaast kun je middels Koersen heel vertrouwd routes creëren via Garmin Connect en volgen op je horloge via turn-by-turn-navigatie.

Garmin Forerunner 255 ABC

Mocht je de route weer terug willen volgen naar het beginpunt, dan kan dit eenvoudig met de optie ‘Terug naar Start’.

En als je nog extra ondersteuning nodig hebt bij je locatiebepaling dan kun je tenslotte ook altijd nog een beroep doen op je kompas.

Race widget

Garmin Forerunner 255 widget marathon

Een nieuwe functie op de Forerunner 255 is de Race widget en Racekalender-widget. Als je eerst een wedstrijd plant in je agenda/kalender in Garmin Connect, zie je deze informatie vervolgens terug op je horloge.

Maar het gaat verder dan alleen het tonen van de datum en tijd.

Je krijgt informatie over je geschatte eindtijd – aan de hand van je training en huidige conditie – suggesties voor effectieve training voor deze wedstrijd, en je ziet een schatting van de temperatuur op die dag.

Garmin Forerunner 255 marathon agenda

Garmin Forerunner 255 racekalender TCS voorspelling

Als je gekozen evenement ook active.com ondersteunt wordt ook nog de route op je horloge getoond en het hoogteprofiel van de route.

Workoutsuggesties, acute belasting

De Race Widget is nauw verbonden met de workoutsuggesties en informatie over je Training Status en Load.

Deze laatste functies zijn namelijk niet nieuw – zie ook de recensie van de Forerunner 245 – maar zijn wel extra ‘slim’ geworden.

Zodra jij namelijk een evenement hebt toegevoegd in je Garmin agenda, gaat de Forerunner alle suggesties en analyses daarop baseren.

Garmin Forerunner 255 suggestie sprint grafiek

Garmin Forerunner 255 suggesties programma

Garmin Forerunner 255 suggestie sprint voordeel

Zo zou je als beginnende, casual hardloper zonder runs op het programma misschien fit genoeg worden geacht en een niet al te uitdagend trainingsprogramma krijgen.

Maar als je binnenkort een marathon gepland hebt staan, kan dit plaatje er heel anders uitzien.

Garmin Forerunner 255 acute belasting optimaal

Een andere nieuwe functie is acute belasting. Hiermee ziet je wat je belastingsniveau is geweest tijdens je workouts en of je je op bepaalde momenten misschien teveel of te weinig hebt ingespannen ten opzichte van het ideale niveau.

Workoutanimaties

Nog iets nieuws op de Forerunner 255 is de toevoeging van workoutanimaties.

Forerunner 255 animatie cardio

Als je workouts downloadt (via Garmin Connect) voor bijvoorbeeld de activiteiten HIIT, Cardio en Kracht, kun je op je horloge animaties bekijken die heel duidelijk laten zien hoe je de oefeningen moet uitvoeren.

Verder zie je bij het Kracht-profiel ook nog een ‘heat map’ van de gebruikte spiergroepen.

Garmin Forerunner 255 muscle map

Dit ziet er uiteraard niet zo gelikt uit als op de Garmin Venu 2 – dat profiteert van zijn kleurrijke en hoge resolutie Amoled-scherm – maar het voldoet uitstekend.

De bewegingen worden soepel getoond door de figuurtjes en helpen echt bij een beter begrip van de oefening.

Garmin Forerunner 255 animatie2

Alleen de animaties bij HIIT- en Kracht-workouts zien er wat minder strak uit, wellicht omdat ze getoond worden op een zwarte achtergrond. In tegenstelling tot de animaties van de andere profielen, die een witte achtergrond hebben.

Health en veiligheid

Niet alleen je sportieve prestaties worden in de gaten gehouden, maar ook het effect hiervan – en andere zaken – op je gezondheid.

Zo meet de Forerunner 255 aan de hand van je hartslag je stressniveau en kun je indien gewenst tot rust komen middels handige ademhalingsoefeningen.

Garmin Forerunner 255 body battery

Er is ook een body battery, die je inspanningen combineert met je slaapgegevens om te kunnen aangeven of je ‘lichamelijke batterij’ weer voldoende is opgeladen.

Tenslotte heb je ook nog de optie om alle belangrijke gezondheidsstatistieken op ieder moment te meten en onder elkaar te zien via een Health Snapshot (gezondheidsmomentopname).

Je moet dan 2 minuten stilzitten en ziet dan wat je gemiddelde hartslag was, je ademfrequentie, je SpO2-niveau en je HRV (of HSV): je hartslagvariabiliteit.

Verder is het ook nog een veilig idee dat er altijd een contactpersoon wordt ingelicht op het moment dat je (tijdens een activiteit) ten val komt. Hiervoor zorgt de functie Incidentdetectie.

Smart functies en muziek

De verzameling apps in Garmin Connect is niet zo breed en groot als die van bijvoorbeeld de Appstore.

Ook kun je niet zelfstandig of indirect kunt bellen met je Forerunner 255 (dit laatste kan bijvoorbeeld wel via de speaker en microfoon op de Garmin Venu 2 Plus).

Toch zijn er genoeg smart functies aanwezig voor de gemiddelde gebruiker.

Natuurlijk krijg je uitgebreide informatie over het weer via de weer-widget en met de barometer kun je bijvoorbeeld de luchtdruksituatie in de gaten houden.

FR255 barometer

Ook is het soms nuttig om je locatie tijdens een activiteit te kunnen delen via LiveTrack, zodat anderen op ieder moment weten waar je bent.

Maar je ontvangt ook ‘gewoon’ notificaties van je telefoon op je horloge, inclusief de juiste emoji’s.

Nieuw is de aanwezigheid van Garmin Pay. Dat betekent dat als je een bank hebt die deze functie ondersteunt (zoals de Rabobank of ABN) je contactloos kunt betalen met je horloge.

Tenslotte is het voor de liefhebbers van muziek tijdens het sporten fijn dat je weer kunt kiezen voor een ‘Music’-uitvoering.

De Forerunner 255 Music is er voor beide formaten (dus er is ook een Forerunner 255s Music) en beschikt over 3 GB aan opslagruimte voor je favoriete tracks. Ook kun je gebruikmaken van streamingservices als Spotify en Deezer.

Garmin Forerunner 255 Batterij

Garmin Forerunner 255 aan lader batterij

Natuurlijk, uiteindelijk is het belangrijkste aspect van een smart- of sporthorloge wat je ermee kunt. Maar je kunt nog zulke mooie functies hebben, als je je horloge om de haverklap moet opladen, is het wel een domper op de feestvreugde.

Je wilt wel voldoende ‘sap’ hebben om een fatsoenlijke run – met GPS en eventueel wat muziek – te kunnen afmaken. Kortom, voldoende accuduur is wel degelijk belangrijk.

Gelukkig zit het daarmee erg goed.

De Garmin Forerunner 255 gaat maar liefst 14 dagen mee in smartwatch-modus – een verdubbeling van de accuduur van de Forerunner 245 – en 30 uur met GPS voortdurend aan.

En dat geeft veel rust. Je vergeet soms bijna dat je je horloge ook nog een keer moet opladen.

Eindoordeel Garmin Forerunner 255: kopen of skippen?

FR 255 watchface tafel dig

We kunnen er kort over zijn: de Garmin Forerunner 255 is weer een schot in de roos. Het hangt er vanaf wat precies belangrijk is voor je, maar vrijwel iedere sporter gaat erop vooruit.

Er is veel om blij van te worden: de multisport-mogelijkheid, multiband GPS, de batterijduur, racekalender en slimme(re) trainingsanalyses, workoutanimaties, Garmin Pay, Health Snapshot, betere hartslagmeter en het grote scherm.

Met al deze verbeteringen – en meer – lijkt dit een no brainer te zijn voor mensen die voor de keuze staan tussen de Garmin Forerunner 245 en 255 en zal het voor velen zelfs een upgrade waard zijn.

Ook in vergelijking met concurrenten is de 255 gewoon de beste optie in zijn prijsklasse, al komt de Polar Pacer Pro redelijk in de buurt.

Wil je optimaal in shape raken en naar je trainingsdoelen toewerken met een betaalbaar sporthorloge? Dan kun je gewoon niet om dit horloge heen.

Bestel de Garmin Forerunner 255 daarom bij Coolblue, Mediamarkt of All4Running en test hem zelf!

Alternatieven

Garmin Vivoactive 5
9.6
61 reviews
Garmin Vivoactive 5 Vanaf: 244
9.5
13 reviews
Garmin Fenix 7 Pro Vanaf: 679
Fenix-7-sporthorloge-hoofdafbeelding
9.4
173 reviews
Garmin Fenix 7 Vanaf: 499
Garmin Enduro 2
9.4
Garmin Enduro 2 Vanaf: 930
Garmin Forerunner 245
9.3
110 reviews
Garmin Forerunner 245 Vanaf: 253
Garmin Epix 2 Review
9.3
37 reviews
Garmin Epix Vanaf: 564
Garmin Forerunner 255 gps horloge
9.3
56 reviews
Garmin Forerunner 255 Vanaf: 277
Garmin Forerunner 945 review
9.2
Garmin Forerunner 945 Vanaf: 419
Garmin Forerunner 955 gps horloge
9.2
Garmin Forerunner 955 Vanaf: 460

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Er zijn nog geen reviews!