Garmin Forerunner 255 release datum

Bekijk meer afbeeldingen op: bol.com

Ontvang als eerste een melding zodra dit product te koop is.

Review

Er wordt inmiddels volop gespeculeerd over de opvolger van de Garmin Forerunner 245, die halverwege 2019 werd geïntroduceerd. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze smartwatch was destijds, en nog voor lange tijd erna, haast ongeëvenaard in deze prijsklasse.

Geen wonder dus dat mensen ontzettend enthousiast zijn over een mogelijke opvolger in de Garmin Forerunner 255 of 245+.

Verwachting

Helaas zijn het op dit moment nog wel echt speculaties en is het nog niet zeker wanneer de Garmin Forerunner 255 wordt geïntroduceerd.

De verwachting is dat deze in het derde kwartaal van 2021 uit gaat komen. Als je voorheen fan was van de Garmin Forerunner 245, dan kan het zeker slim zijn om te wachten op de introductie van de Garmin Forerunner 255.

Garmin Forerunner 255: solide instapmodel

De Garmin Forerunner 245 is naast de Forerunner 45 en nu ook de 55 een solide instapmodel voor hardlopers en sporters in het algemeen.

In essentie is de Garmin Forerunner 245 (en dus naar verwachting ook de 255) een sporthorloge dat meer biedt dan andere horloges in dezelfde prijsklasse.

In deze Garmin Forerunner 245 review lees je hier meer over.

Garmin Forerunner 245 vs 255

Een nadeeltje aan de Garmin Forerunner 245 is echter wel dat het geen muziekopslag heeft, hiervoor moet je “upgraden” naar de Garmin Forerunner 245 Music.

Inmiddels is er ontzettend veel gebeurt in de wereld van smartwatches en is de verwachting dan ook dat de Garmin Forerunner 255 ook meteen muziekopslag aanbiedt, gepaard met integratie met app’s als Spotify en Deezer.

Iets wat wij graag terugzien in de Garmin Forerunner 255 is de integratie van Garmin Pay (contactloos betalen) en een barometrische altometer. Iets wat bij de 245 ontbreekt.

Het jammere hiervan is dan wel dat de prijs – iets wat de Garmin Forerunner 245 zo aantrekkelijk maakt – wel kan oplopen door nieuwe features.

Daarnaast zal het niemand verbazen als de Garmin Forerunner 255 met een iets groter scherm uit zal komen.

Vooral op hardware vlak zal de Garmin Forerunner 255 verbeteringen zien – 2 jaar op het gebied van smartwatches is namelijk flink en we verwachten dan ook een scherper en groter scherm.

Garmin Forerunner 255 release datum

Al met al is er nog bar weinig bekend van de opvolger van dit succesvolle maar relatief oude model.

Verwachtingen zijn echter dat de Garmin Forerunner 255, of 245+, in Q3 van 2021 gaat uitkomen. Als het de prijs-kwaliteitsverhouding van de Garmin Forerunner 245 evenaart, dan kan het niet anders dat ook deze iteratie een succes gaat worden.

Garmin Forerunner 255 review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reviews

Er zijn nog geen reviews!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]