Garmin Forerunner 45 versus Garmin Forerunner 35 Sporthorloge Hardloopzone

Garmin Forerunner 45 vs Garmin Forerunner 35

Uitgebreide vergelijking

De Garmin Forerunner 35 is een van de meest verkochte gps sporthorloges in het budgetsegment. Wil je er alles over weten? Lees dan de uitgebreide review van de Garmin Forerunner 35. De Garmin Forerunner 45 is de opvolger van de Forerunner 35. We hebben beide sporthorloges in dit artikel even naast elkaar gezet om jou te helpen bij je keuze.

Mocht je nog twijfelen tussen het aanschaffen van de Forerunner 35 of de 45, lees dan dit artikel. Garmin Forerunner 45 versus Garmin Forerunner 35 dus. (Bron)

Wanneer kies je voor de Garmin Forerunner 35?

De Garmin Forerunner 35 kost op de meeste websites waar wij winkelden rond de € 125. Van de Garmin Forerunner 45 kun je zeggen dat die ook in het budgetsegment van sporthorloges valt. Die kost op de meeste plekken echter net iets minder dan € 200. Beiden zijn betaalbaar dus, maar er is weldegelijk een prijsverschil.

Dat prijsverschil is hét aspect waarin de Garmin 35 zich van de 45 onderscheidt. Is je budget echt krap? Moet je m.a.w. op ieder tientje letten maar wil je toch een prima sporthorloge, schaf dan de Garmin Forerunner 35 aan op de website met de gunstigste prijs.

Waarom toch gaan voor de Garmin Forerunner 45?

Je zult al wel op de hoogte zijn van de in beide sporthorloges aanwezige features zoals GPS, polsgemeten hartslag en uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden. Toch is de Forerunner 45 technisch gezien een beter horloge dan de Forerunner 35. We sommen de belangrijkste pre’s van de Garmin Forerunner 45 versus de Garmin Forerunner 35 even voor je op:

  • De Forerunner 45 heeft een betere screenresolutie en bovendien een kleurenscherm voor meer kijkgemak. De schermlayout is bovendien te customizen naar jouw persoonlijke wens. De Garmin 45 is echt een modernere versie sporthorloge. De 35 blijft daarbij wat achter;
  • De GPS-kwaliteit van de Forerunner 45 is beter door geavanceerdere techniek;
  • De verschillende sport- en fitnessmodi zijn talrijker op de Forerunner 45;
  • Bij de Garmin Forerunner 35 ontbreekt safety tracking. Wanneer je tijdens je run valt en onwel wordt, dan merkt de Forerunner 45 dat en stuurt hij direct via je mobiele telefoon een alarmbericht naar een bekende (mits zo ingesteld).

De Forerunner 45 beschikt bovendien over Garmin Coach. Via die optie krijg je gratis en voor niets trainingsplannen op maat voor alle populaire hardloopafstanden. De trainingen voor verschillende afstanden zoals 5k, 10k, 21k en natuurlijk 42k, zijn dynamisch en worden op basis van je doelen en geleverde prestaties aangepast.

Conclusie

En dan nu het antwoord op de vraag wanneer je beter voor welk spothorloge kunt kiezen, de Garmin Forerunner 35 of de Garmin Forerunner 45:

  • Kies voor de Forerunner 35 als je een goed GPS-sporthorloge wilt maar je je uitgave daarvoor tot ieder minimum wilt beperken;
  • Ga voor de Garmin Forerunner 45 wanneer je op zoek bent naar een up-to-date sporthorloge in het budgetsegment, maar je wel bereid bent om iets meer te investeren voor extra features, een betere kwaliteit en een modernere en fijnere look.

Graag horen we via een reactie op dit artikel van je voor welk van deze 2 sporthorloges jij bent gegaan en waarom!

vs