Beste Michael Kors smartwatch dames

Op zoek naar de beste Michael Kors smartwatch voor dames? Kijk dan niet verder. 

Met een Michael Kors horloge kom je altijd goed voor de dag, maar je wilt natuurlijk ook mooie functies hebben.

Wij hebben de vijf mooiste en beste Michael Kors smartwatches voor vrouwen verzameld. 

Dit zijn de 3 beste Michael Kors smartwatches voor dames

Bekijk hieronder de 3 Michael Kors smartwatches met de beste mix van looks en functies.

Michael Kors Gen 6 (Camille Display)

Michael kors gen 6 camille display

1. Michael Kors Gen 6 (Camille Display)

 • Opvallend en luxueus
 • Ingebouwde GPS

Michael Kors Gen 6 Bradshaw

Michael Kors Gen 6 Bradshaw

2. Michael Kors Gen 6 Bradshaw

 • Luxueus design
 • Belfunctie

Michael Kors Gen 5e Darci

Michael Kors Darci 5

3. Michael Kors Gen 5e Darci

 • Elegant design
 • Waterdicht tot 50 meter (5 ATM)

Beste Michael Kors smartwatch dames overzicht

Michael Kors Gen 6 (Camille Display)

Michael kors gen 6 camille display
1
 • Opvallend en luxueus
 • Ingebouwde GPS

Michael Kors Gen 6 Bradshaw

Michael Kors Gen 6 Bradshaw
2
 • Luxueus design
 • Belfunctie

Michael Kors Gen 5e Darci

Michael Kors Darci 5
3
 • Elegant design
 • Waterdicht tot 50 meter (5 ATM)
Michael Kors Gen 6 (Camille Display)

1. Michael Kors Gen 6 (Camille Display)

Michael kors gen 6 camille display

Waarom wel kopen?

 • Opvallend en luxueus
 • Ingebouwde GPS
 • Veel smart en sport/health functionaliteiten

Waarom niet kopen?

 • Slechts spatwaterdicht

De Michael Kors Gen 6 Camille is een mooie, veelzijdige smartwatch. Het horloge is niet alleen functioneel, maar het is tegelijk een aantrekkelijk fashion item. 

De horlogekast is 44 mm en is gemaakt van roestvrijstaal. De ronde bezel is afgezet met steentjes en in sommige varianten zitten deze ook in het bandje verwerkt. Voor als je nog meer wilt opvallen.

De Gen 6 Camille heeft een kleurrijk AMOLED touchscreen, met always on-modus.

Wat smarts betreft is het horloge goed voorzien, met bijvoorbeeld de mogelijkheid om contactloos te betalen via Google Pay. Ook kun je telefoongesprekken voeren via de aanwezige speaker en microfoon.

Verder beschikt het horloge over een muziekspeler, waarbij je 8GB aan opslagruimte hebt om je favoriete tracks op te slaan, maar ook ‘gewoon’ Spotify of YouTube Music kunt gebruiken.

Natuurljk houdt de Gen 6 Camille je hartslag bij en kun je goed uit de voeten met fitnessactiviteiten, waaronder HIIT, krachttraining, yoga, spinnen, steppen en martial arts.

En als je wilt weten hoe goed je precies hebt geslapen, kun je ook bouwen op de Camille, die uitgebreid je slaapkwaliteit meet. 

Prettig is ook dat het horloge GPS heeft ingebouwd zodat je routes nauwkeurig worden vastgelegd.

Gebruikers melden wel dat de batterij vrij snel leeg loopt als je optimaal gebruik maakt van de functionaliteiten. Maar gelukkig gaat het opladen ook snel: in een half uur zit je al op 80%.

Michael Kors Gen 6 Bradshaw

2. Michael Kors Gen 6 Bradshaw

Michael Kors Gen 6 Bradshaw

Waarom wel kopen?

 • Luxueus design
 • Belfunctie
 • Vele health & fitness-functies

Waarom niet kopen?

 • Vrij zwaar voor 24/7-gebruik

De Michael Kors Gen 6 Bradshaw is een prachtig sierraad dat in verschillende kleurstellingen en uitvoeringen beschikbaar is.

Vooral de roségouden versie is een stijlvolle eyecatcher. Deze is bovendien beschikbaar met ingelegde steentjes in de horlogeband, voor nog wat extra bling. 

De kast is gemaakt van roestvrijstaal en is 44 mm groot. Het vervangbare bandje is 22 mm breed.

De Gen 6 Bradshaw heeft een mooi helder en kleurrijk AMOLED-scherm, dat je bovendien kunt personaliseren met duizenden chique watchfaces.

Het horloge is wel aan de zware kant, maar dat is niet zo heel gek, met al die premium materialen. Maar wellicht dat je hem hierdoor ’s nachts liever op je nachtkastje legt.

De Gen 6 Bradshaw draait op Wear OS en is compatible met zowel Android als iOS. Het versturen van berichtjes en contactloos kan echter alleen met Android. 

Het horloge heeft ingebouwde GPS. In combinatie met Google Maps en turn-by-turn navigatie dit ideaal voor het lopen van routes.

Verder heb je vele health & fitness apps om je activiteiten bij te houden, waaronder de al geïnstalleerde Adidas Runtastic en Nike Run Club. Uiteraard houdt het horloge je hartslag bij. Maar je kunt bijvoorbeeld ook je SpO2 meten.

De Bradshaw houdt je verbonden met je favoriete social apps en nieuwsplatforms.

Daarnaast kun je ermee bellen – met je telefoon in de buurt – en heeft het horloge een ingebouwde muziekspeler, met toegang tot Spotify en YouTube Music. 

De batterij gaat zo’n 24 uur mee. Wat niet enorm lang is, maar net als bij de Michael Kors Camille heb je na 30 minuten laden al een niveau van 80% bereikt.

https://www.coolblue.nl/en/product/889292/michael-kors-gen-6-bradshaw-display-mkt5135-rose-gold-rose-gold-with-stones-44mm.html#product-specifications

Michael Kors Gen 5e Darci

3. Michael Kors Gen 5e Darci

Michael Kors Darci 5

Waarom wel kopen?

 • Elegant design
 • Waterdicht tot 50 meter (5 ATM)
 • Goede hartslagmeting

Waarom niet kopen?

 • Geen ingebouwde GPS

Net als de Michael Kors Gen 6 Bradshaw is de Gen 5e Darci echt een sierraad. Een smartwatch die lijkt op de ‘normale’ horloges van Michael Kors en waarmee je een statement maakt.

De horlogekast meet 43 mm, is mooi rond zonder verstevigende randen en met minimale aanhechting van het bandje, wat de smartwatch elegant doet ogen om de pols, ondanks de relatief dikke kast van 20 mm. 

In de ronde rand/bezel zijn standaard steentjes ingelegd, wat het horloge een extra luxueuze uitstraling geeft. 

De Gen 5e Darci is verkrijgbaar in goud, roségoud, zilver, en een combinatie van goud en zilver. 

Het horloge beschikt over vele voorgeïnstalleerds apps, waaronder Google Fit – voor onder andere workouts en ademhalingsoefeningen -, Google Pay voor contactloos betalen, Nike Run Club, Spotify en Google Assistant.

Je kunt met de Gen 5e Darci telefoongesprekken voeren, al verliep dit niet voor alle gebruikers even soepel.

Fijn is dat het horloge niet slechts spatwaterdicht is maar dat je er ook mee kunt zwemmen. Je kunt er officieel tot 50 meter onder water (5 ATM).

De Michael Kors Gen 5e Darci houdt ook je route en afstand bij, maar heeft geen ingebouwde GPS. Je kunt echter wel via ‘Connected GPS’ de GPS van je telefoon gebruiken, voor extra nauwkeurigheid.   

Het horloge is compatibel met zowel Android als iOS, al heb je met iOS een wat beperktere functionaliteit.

Het horloge gaat 24 uur mee op 1 lading en opladen tot 80% duurt 1 uur. 

Waarop letten bij het kopen van een Michael Kors smartwatch voor vrouwen?

Bovenstaande modellen zijn al erg goed keuzes als je op zoek bent naar een Michael Kors smartwatch voor dames. Maar waar moet je in het bijzonder op letten als je er nog niet helemaal uit bent?

Het design van een Michael Kors horloge

Een logisch punt, zeker bij een Michael Kors horloge, waar het uiterlijk minstens zo belangrijk is als de functies.

Koop je het horloge voor jezelf, dan ben je er misschien snel uit, maar ook dan kan het geen kwaad om hier extra lang bij stil te staan. Want hoe ‘bling’ komen die steentjes in de horlogekast in de praktijk over? En is goud echt de kleur waar je voor wilt gaan of kan zilver toch ook heel stijlvol zijn?

Of andersom: misschien gaat een design of kleur die nu leuk lijkt, later toch vervelen. Bekijk als het even kan dus verschillende foto’s van het horloge en probeer je echt voor te stellen hoe het horloge eruit zal zien om jouw pols en bij jouw outfits.

Vergelijk ook gerust verschillende modellen. Misschien kom je nog na even doorklikken nog wel iets veel mooiers tegen.

Het formaat van een Michael Kors horloge

Dit sluit aan bij het vorige punt. Probeer je voor te stellen hoe het horloge er om jouw pols uit zal zien. Dat geldt ook voor het formaat.

Het specifieke design van een Michael Kors horloge kan nog zo mooi zijn, als je een smalle pols hebt is een kast van 42 mm misschien net wat mooier dan een van 44 mm. Om maar een voorbeeld te geven.

Materiaal, gewicht en bandje

Michael Kors smartwatches zijn er met verschillende gewichten en bandjes. En sommige mensen houden bijvoorbeeld niet van elk materiaal om hun pols.

Sommigen houden niet van koud metaal of het gevoel van een bandje met schakeltjes, maar mogelijk is dit op te lossen met een stoffen of siliconen bandje.

Check ook even hoe zwaar een horloge is. Een horloge moet er niet goedkoop uitzien en misschien ook niet zo aanvoelen, maar het is ook fijn om niet de hele dag een log, zwaar horloge te hoeven meedragen.

Welke smart functies zitten er op het Michael Kors horloge?

Looks zijn belangrijk, maar natuurlijk niet alles. Je wilt dat je horloge ook echt smart is. Het is uiteraard de bedoeling dat je berichten kunt ontvangen van je telefoon, maar kun je hier ook op antwoorden met je Michael Kors smartwatch?

En: zit er een belfunctie op je horloge? Zo kun je – met je telefoon in de buurt – zelfstandig mensen bellen en gesprekken voeren via de speaker en microfoon op het horloge.

Contactloos betalen is ook nog een nuttige smart functie, of het bedienen van de camera op je telefoon, checken van het weer en bedienen van een stemassistent als Google Assistent.

Het zijn maar een paar voordelen, maar bedenk vooral welke smart functies jij het belangrijkst vindt en check of dit op het horloge van jouw voorkeur zit.

Welke sport & health functies zitten er op de Michael Kors smartwatch?

Hetzelfde verhaal, maar dan voor sportieve en gezondheidsfuncties. Ben je van plan veel te gaan sporten met je horloge en zo ja, doe je dit dan vooral buiten? Check dan of er ingebouwde GPS op het Michael Kors horloge zit.

En controleer of de sportprofielen en analysefuncties erop zitten die je vaak zult gebruiken

Wat betreft health: een SpO2-meter kan waardevol zijn, net als de mogelijkheid om ECG’s (hartfilmpjes) te maken.

Met een huidtemperatuurmeter kun je een aankomende ziekte detecteren of… een eisprong.

Met veel smartwatches kun je ook je menstruatiecyclus bijhouden. Ook een handige functie om naar uit te kijken.

Batterijduur van Michael Kors horloge

Goed, je hebt gecheckt of alles erop zit wat je nodig hebt, maar dan blijkt dat je horloge nog geen halve dag meegaat en je hem continu aan de lader moet hangen.

Dat zou jammer zijn.

Zeker als je veel sport – en daarbij GPS gebruikt -, veel naar muziek luistert via je horloge, en altijd de always on-modus aan hebt, is het fijn om een royale accuduur te hebben.

Compatibiliteit met Android en/of iOS

En last but not least is het goed om even na te gaan of je Michael Kors horloge wel goed te gebruiken is in combinatie met het besturingssysteem van jouw telefoon. En of je wel van alle functies gebruik kunt maken als je een Android- of juist iOS-apparaat hebt.

Conclusie: wat is de beste Michael Kors smartwatch voor dames?

De enige conclusie kan niet anders zijn dan dat er voor iedere vrouw een geschikte Michael Kors smartwatch te vinden is. Als een Michael Kors horloge enigszins je smaak is natuurlijk, maar anders was je hier niet.

Deze lijst met modellen heeft in ieder geval duidelijk gemaakt dat er veel keus is in design, functies, formaten, kleurstellingen en prijs en dat er Michael Kors watches tussen zitten die een heel mooie prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Weet je al wat jouw Michael Kors smartwatch wordt?

We lezen het graag in de comments hieronder!

Veel gestelde vragen

Is een Michael Kors smartwatch duur?

Dat valt reuze mee. Een Michael Kors horloge ziet er duur uit maar is meestal niet veel duurder dan smartwatches van bijvoorbeeld Samsung, Apple, Garmin of Fitbit. Je krijgt er misschien wat minder functies voor terug, maar wel een luxe en premium uiterlijk.

Is een Michael Kors smartwatch waterdicht?


De meeste Michael Kors smartwatches zijn op zijn minst spatwaterdicht. Dat betekent dat het geen probleem is als je ze in de regen draagt, of kort onder de douche. Maar zwemmen met het horloge gaat dan niet.

Maar er zijn ook Michael Kors smartwatches waarmee je wel kunt zwemmen, zoals de Darci Gen 5e. 

Werkt een Michael Kors horloge met iPhone?


Jazeker, Michael Kors smartwatches zijn gewoon compatibel met iOS, en dus met je iPhone.

Het is wel vaak zo dat je in dat geval niet van alle beschikbare functies gebruik kunt maken, zoals contactloos betalen of het verzenden van berichtjes. Michael Kors smartwatches draaien namelijk op WearOS en dit besturingssysteem is geoptimaliseerd voor (gebruik met) Android.

Michael Kors Gen 6 (Camille Display)

Michael kors gen 6 camille display
1
 • Opvallend en luxueus
 • Ingebouwde GPS

Michael Kors Gen 6 Bradshaw

Michael Kors Gen 6 Bradshaw
2
 • Luxueus design
 • Belfunctie

Michael Kors Gen 5e Darci

Michael Kors Darci 5
3
 • Elegant design
 • Waterdicht tot 50 meter (5 ATM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *