Beste GPS hardloophorloge

Een hardloophorloge is een onmisbaar element voor de hardloopsport. Wil jij weten welke hardloophorloge je het beste kunt aanschaffen? Eenvoudig elke training tracken en analyseren zodat je jezelf telkens weer kunt verbeteren? In dit artikel gaan wij op zoek naar de beste gps hardloophorloge van januari 2020.

 

IMAGEPRODUCTDETAILS
hlztbl2-table__imageGarmin Forerunner 235
 • Geïntegreerde hartslagmeter
 • Makkelijk te koppelen met je smartphone dmv Bluetooth
 • Muziek eenvoudig te bedienen via je horloge
BEKIJK PRIJS →LEES ONZE REVIEW →
hlztbl2-table__imagePolar M430 Review
 • Waterdicht tot 30 meter
 • Ingebouwde hartslagmeter (werkt ook bij zwemmen)
 • 24/7 hartslagmeting, krijg een uitgebreid beeld van hoe je hart zich gedraagt gedurende de dag.
BEKIJK PRIJS →LEES ONZE REVIEW →
hlztbl2-table__imageGarmin Forerunner 935
 • Licht model, je merkt bijna niet dat je hem om hebt
 • Veel mogelijkheden om zelf alles in te stellen
 • Lange batterijduur
BEKIJK PRIJS →LEES ONZE REVIEW →
 

 

 

Het hardloophorloge.

Een sporthorloge, of in dit geval een hardloophorloge, is een veelzijdig product dat vele voordelen heeft voor het beoefenen van de hardloopsport. Van belang te weten is dat niet elk sporthorloge geschikt is voor elke trainingsstijl.

Een hardloophorloge is dus een product dat sterk afhankelijk is van de functie waar het voor gebruikt wordt en uiteraard de persoonlijke keuze. Door de vele functies van het hardloophorloge dient het afgestemd te zijn op je wensen. Hoe nauwkeurig of veelzijdig moet het zijn? Vele modellen zijn uitgevoerd met GPS, maar het is natuurlijk ook voornaam om een goede prijs/kwaliteit-verhouding te zoeken.

gps hardloophorloge

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een sporthorloge?

Het sporthorloge is meer dan een fitness-gadget. Het kan van primair belang zijn bij het opnemen en meten van je prestaties. Indien je een sporthorloge aanschaft is het belangrijk te kijken of deze geschikt is voor je sportbeoefening.

Sporthorloges registreren namelijk data, maar data voor hardlopen verschilt met die van bijvoorbeeld fitness, fietsen of roeien. Als je enkel je hartslag wilt opnemen, dan is vrijwel elk horloge geschikt, maar voor het opmeten van andere elementen is het zaak goed onderzoek te doen naar welke horloges passen bij jouw sportdiscipline.

Het hardloophorloge heeft de laatste jaren een enorme boost gekregen in mogelijkheden. Dankzij de technologische innovatie is het mogelijk veel meer eigenschappen op te meten en feilloos gebruik te maken van GPS. Ook snelheid, afgelegde route, longmeting, loopritme en veel meer functionaliteiten kunnen nauwkeurig worden geanalyseerd. Op deze manier heb je volledig overzicht over je behaalde prestaties en het effect op het lichaam.

Beste sporthorloge infographic

Nut en eenvoud.

Er bestaan vele mooie merken horloges. Het zou ideaal zijn om met je favoriete hardloophorloge te gaan hardlopen, maar wanneer dit merk data niet duidelijk prestaties analyseert, dan heeft het gebruik van dit horloge weinig nut.

Vóór 2010 zijn er veel modellen uitgebracht die nog niet ontwikkeld waren in overzichtelijke registraties. Gebruik van deze verouderde modellen zorgen ervoor dat je weinig nuttige data aan de sportsessie overhoud. Vele nieuwe modellen bieden gebruikersgemak.

Het is mogelijk om data over te dragen en de meest uiteenlopende statistieken te bekijken. Ook zijn er extra’s die je in de functies kunt integreren, zoals handige apps. Een training wordt op deze manier gestimuleerd en de voortgang van de prestaties kan nauwkeurig worden bijgehouden.

De moderne hardloophorloge is een nuttig middel om eventueel hardlooptechnieken of oefeningen aan te passen om nog beter te presteren.

Op een verantwoorde manier trainen.

De technologische groei zorgt voor een modernisering van de sportwereld. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om op een verantwoorde manier en veilig te trainen. Ook het sociale element wordt hierin meegenomen. Het is met smartphones mogelijk om vooruitgang te posten of je vriendengroep op de hoogte te houden. Het scala van mogelijkheden van de hardloophorloge is dus enorm verbreedt. De traditionele functies worden uitgebreid met hartslagmeters, calorieverbranding, stapritme bijhouden, acceleratiemeter en nog veel meer. Ook bij trainingen voor wedstrijden of kwalificaties is de hardloophorloge een onontbeerlijk gegeven.

Hardloop Smartwatch met GPS.

sporthorloge vergelijken

Of je nu een blokje om gaat rennen of je traint voor je eerste marathon, de GPS hardloophorloge kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van je prestatie. Dit horloge gaat verder dan het bijhouden van kilometers en hoeveel uren je geslapen hebt zoals een fitness horloge, want laten we wel wezen: dit is niet bepaald data die je naar Olympische hoogte brengt.

De GPS running watch heeft een veelzijdigheid aan functies die enkel als doel hebben de hardloper te ondersteunen. Er zijn vele merken in omloop die erg populair zijn. Garmin Forerunner, Polar, Suunto en TomTom zijn er slechts enkelen.

De meeste van dit type horloge zijn kwalitatief hoogwaardig en geven essentiële statistieken weer. Van je hartslag, je cadans, je hoogte tot je loopritme kan worden opgenomen en gepresenteerd.

De horloges kennen een hoge mate van gebruikersgemak en zorgen ervoor dat je de trainingssessie nog meer kan finetunen, zelfs wanneer je zelf in beweging bent. Met de online-ondersteuning is het mogelijk nog meer tools te ontvangen om de details te verhelderen. Ook is het mogelijk geprogrammeerde coachingslessen te vormgeven en zo doelmatig te trainen.

Hoe accuraat is de pols hartslagmeter

Veel horloges hebben een ingebouwde zogenaamde Pulse Monitor. De hartslagmeter gebaseerd op de pols zijn erg nauwkeurig, maar een strap-on is aanbevolen. Dit is een comfortabele riem die je om je borst plaatst en die zeer nauwkeurig de hartslag meet. Natuurlijk blijft het hardloophorloge een persoonlijke keuze, maar de gedetailleerde observaties toegespitst op jouw prestaties zorgen ervoor dat een GPS watch deel uitmaakt van een gedegen hardloopsessie.

Hoe belangrijk is het om hartslag te meten?

Een terechte vraag die vaak gesteld wordt. Alle modellen hardloophorloges kennen de functie van de hartslagmeter, zowel globaal als zeer nauwkeurig. Voor de beginnende hardloper is het niet noodzakelijk je hartslag op te meten. De gegevens zijn leuk om te zien, maar maken je geen betere hardloper. Als je een hardloper van niveau bent, dan is het noodzaak om de hartzones op te meten. Je hart is namelijk de katalysator van je lichaam en bij intensieve prestaties als hardlopen is het nodig om dit orgaan nauwkeurig te meten. Daarnaast kleurt je hartslag je hardloopstatistieken. Het kan een implicatie zijn dat je fitter wordt. Je hartzones meten sorteert dus het juiste effect: je krijgt meer inzicht in je vorm en de voortgang van je ontwikkeling.

Sporthorloges voor hardlopen.

Dankzij een zeer divers aanbod van kwaliteit sporthorloges is het mogelijk om doelstellingen te behalen, de conditie te verbeteren en prestaties te verhogen. Dankzij de innovatieve groei van technologie, profiteert ook de sportwereld. Het resulteert in sporthorloges voor hardlopers die deel uit maken van het sportproces en zo hun bijdrage leveren aan een fit en vitale lichaam en geest.

Bekijk hier een overzicht van verschillende hardloophorloges van onder andere Garmin, Polar en TomTom.

Door de accuraatheid van de gegevens kunnen aanpassingen worden gemaakt of nieuwe doelen worden gesteld. Het biedt een zeer voornaam overzicht van al je prestaties. De kwalitatieve GPS watches geven al deze gegevens eenvoudig weer.

3 kwalitatieve en zeer betrouwbare modellen.

Uit de grote selectie van hardloophorloges zijn er 3 interessante modellen die ondersteunend zijn bij het hardlopen. Daarnaast kennen ze gebruikersgemak, comfort en innovatieve functies. Dit zijn:

1. Garmin Forerunner 235 – Voor de serieuze hardloperGarmin Forerunner 235

Volgens vele gebruikers geroemd als fantastisch hardloophorloge. De Garmin Forerunner 235 is een hardloophorloge voor de fanatieke hardloper.

Het heeft een pols-hartslagmeter, maar gaat hierin nog verder. Met een innovatieve functie, verkregen uit zeer uitgebreide technologie, zorgt het voor de beste overzichten ten aanzien van je hartslag. Dit hoogwaardig stuk elektronica geeft correcte metingen door middel van een gemakkelijk te toe te passen bediening.

Het horloge heeft bluetooth verbinding, geeft zicht op inkomende berichten en oproepen, heeft 4 datavelden op 1 scherm, een VO2 max calculator, een activity tracking, een slaapmeter, een temperatuurmeter en vele praktische functies rondom statistiek en prestatie.

Hardlopen is overal mogelijk met de Garmin Forerunner 235, omdat het horloge geen aparte voetsensor gebruikt.

Afstand en tempogegevens worden dus feilloos vastgelegd, ongeacht de ondergrond. Door het gebruik van Glonass satellieten is het mogelijk snel en nauwkeurig de locatie te bepalen, zelfs in bosgebieden.

Vorderingen kunnen worden bijgehouden, de voortgang van gestelde doelen overzien en de details worden geobserveerd middels overzichtskaarten.

Een LiveTrack vergelijkt behaalde resultaten van het hardlopen met anderen via een draadloze verbinding.

De Garmin Forerunner 235 is met een persoonlijk design aan te passen en geeft een weergaloos overzicht van alle beschikbare data gedurende je prestatie.

Wil je meer weten over de Tom Tom Runner 3? Bekijk dan ook onze uitgebreide review over de Garmin Forerunner 235.

Voordelen
 • Geïntegreerde hartslagmeter
 • Makkelijk te koppelen met je smartphone dmv Bluetooth
 • Muziek eenvoudig te bedienen via je horloge
 • Intervaltrainingen mogelijk
 • Inkomende berichten & gesprekken zijn direct zichtbaar
Nadelen
 • Geen routenavigatie, gelopen routes wel zichtbaar op telefoon & computer
De beste deals voor de Garmin Forerunner 235

2. Polar M430 Review – Uitgebreid en makkelijk in gebruik

De M430 is een uitstekend sporthorloge van het Finse Polar. De Polar M430 is de opvolger van de populaire M400 en biedt veel functionaliteit voor sporters – met name hardlopers – die op zoek zijn naar de volgende stap in hun trainingsprogramma.

Het grote voordeel ten opzichte van de M400 is dat de M430 een ingebouwde hartslagmeter (aan de pols) bevat, terwijl bij de M400 een aparte hartslagband nodig was om de hartslag te meten. Nu is het nog altijd zo dat metingen met losse borstband net even wat nauwkeuriger zijn, maar het scheelt tegenwoordig nog maar weinig.

De Polar M430 bevat verschillende sportprofielen, voor onder meer hardlopen, fietsen en krachttraining. De M430 is ook waterdicht en kan je prestaties meten tijdens het zwemmen, waaronder je hartslag. Het aantal slagen meet het horloge helaas niet.

Maar is heel veel dat de M430 wél doet. Het horloge beschikt over veel functies die je prestaties bijhouden en je assisteren bij een optimale training. Je cadans wordt bijgehouden, je VO2-mag gemeten, het horloge geeft aan wanneer en hoe (lang) je moet herstellen. En er is een feature om te trainen voor verschillende afstanden (5K, 10K, halve en hele marathon): Running Program.

Hoewel de Polar M430 wel echt oogt als een sporthorloge, heeft hij ook verschillende smart functies die hem prima geschikt maken om hem de hele dag (en nacht, vanwege de slaapmonitor) om te houden. Zo kun je notificaties ontvangen van je smartphone, en kun je ook direct antwoorden op berichten en oproepen.

Tel hier de prima prijs en geweldige batterijduur bij op – in low power mode gaat hij 30 uur mee – en je hebt een horloge waar weinig op af te dingen is. Ja, het design is simpel en het zwart-wit display is niet bijzonder scherp of sprekend, maar als je niet per se een fashion horloge wilt, maar gewoon op zoek bent naar een goed presterend, uitgebreid sporthorloge, zoek dan niet verder!

Polar m430

Wil je meer weten over de Polar M430? Bekijk dan ook onze uitgebreide review over de Polar M430.

Voordelen
 • Waterdicht tot 30 meter
 • Ingebouwde hartslagmeter (werkt ook bij zwemmen)
 • 24/7 hartslagmeting, krijg een uitgebreid beeld van hoe je hart zich gedraagt gedurende de dag.
 • Eenvoudig in gebruik
 • Mogelijkheid om eigen trainingschema’s te uploaden naar het horloge
Nadelen
 • Veel gegevens worden bijgehouden met GPS, daardoor worden er bij binnensporten minder gegevens bijgehouden
 • Bandje is niet te wisselen in andere kleuren of maten

3. Garmin Forerunner 935 – De alleskunner onder de sporthorloges

De Forerunner 935 is een van de topmodellen van Garmin. Voor serieuze sporters, en vooral beoefenaars van verschillende sporten, die hoge eisen aan zichzelf stellen, is de Forerunner 935 een uitmuntend sporthorloge.

Garmin Forerunner 935

De Garmin Forerunner 935 is feitelijk een lichtere, sportiever ogende versie van de Fenix 5 (ook van Garmin). Deze had een meer robuuste, metalen horlogekast terwijl de Forerunner het doen met kunststof. Dit maakt hem misschien iets minder premium ogend, maar tegelijkertijd ook een stuk lichter en comfortabeler om de pols.

Het lagere gewicht – 49 gram versus 85 gram – is uiteraard een positief punt als je hem om hebt tijdens het sporten of slapen (en je je slaapkwaliteit wilt meten) en het materiaalgebruik maakt hem ook een stuk voordeliger. Bovendien beschikt de Forerunner 935 over WiFi, waarmee je hem heel makkelijk met allerlei apparaten kunt koppelen, zoals een speciale weegschaal van Garmin.

De Garmin Forerunner 935 heeft (naast GPS) onder meer een ingebouwde hartslagmeter, barometer en gyroscoop. Het aanwezige Glonass (de Russische variant van GPS) maakt de 935 bovendien extra nauwkeurig.

Het horloge beschikt over een speciale triatlonmodus, een zwem-hardloopmodus, een algemene multisportmodus en er zijn losse sportprofielen voor onder meer hardlopen, hiken, fietsen, zwemmen, skiën, roeien, golf en krachttraining.

Erg fijn is dat je de datavelden bij je profielen naar wens kunt aanpassen, zodat je precies de informatie ziet die jij belangrijk vindt. Verder beschikt de Forerunner 935 over de UltraTrac-functie, die de batterijduur flink verbetert door GPS-metingen met intervallen uit te voeren. Dat levert een (mogelijke) batterijduur op van 24 uur.

De Forerunner 935 kan je veel vertellen over je conditie, bijvoorbeeld door je VO2-max te meten (je maximale zuurstofopname) en door aan te geven wanneer het tijd is om in beweging te komen of juist te rusten. Ook kan het horloge gekoppeld worden aan een Running Dynamics Pod om gedetailleerde info als je cadans en grondcontacttijd te kunnen meten.

Natuurlijk is de Forerunner 935 ook ‘smart’ en kun je dus notificaties van je smartphone ontvangen en hierop reageren.

Dit alles maakt van de Garmin Forerunner 935 een van de beste, meest praktische GPS sporthorloges die momenteel verkrijgbaar is.

Wil je meer weten over de Garmin Forerunner 935? Bekijk dan ook onze uitgebreide review over de Garmin Forerunner 935.

Voordelen
 • Licht model, je merkt bijna niet dat je hem om hebt
 • Veel mogelijkheden om zelf alles in te stellen
 • Lange batterijduur
 • Makkelijk in gebruik
 • Geeft notificaties weer van je smartphone
 • Goede ingebouwde hartslagmeter & GPS sensor
Nadelen
 • Niet mogelijk om gesprekken te beantwoorden via het horloge

Niet wat je zoekt?

Het kan zijn dat geen van bovenstaande modellen is wat je zoekt. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen. In dit geval kan je het best kijken naar de best verkochte sporthorloges van 2020. Wellicht vind je hier een model dat precies bij jou past!

Daarnaast kan je ook onze uitgebreide reviews lezen van de volgende modellen:

Polar A300 review

Polar A300

De Polar A300 is een prima activity tracker voor iedereen die wat meer inzicht wil in zijn of haar lichamelijke conditie of juist een betere fysieke conditie op wil bouwen.

Bekijk hier onze uitgebreide Polar A300 review
Polar m200 review

Polar M200

Relatief goedkoop en simpel sporthorloge. Bezit een ingebouwde GPS sensor en hartslagmeter. Zeer compleet horloge met een sportief uiterlijk.

Bekijk hier onze uitgebreide Polar M200 review
Polar m400 review

Polar M400

Zeer uitgebreid hardloophorloge met ingebouwde GPS sensor. Tevens zeer makkelijk ingebruik.

Bekijk hier onze uitgebreide Polar M400 review
Polar M430 Review

Polar M430

Voor het design moet je de Polar M430 niet kopen, maar wanneer je graag wilt investeren in het meten, en eventueel verbeteren, van je training dan is de Polar M430 een goede uitkomst.

Bekijk hier onze uitgebreide Polar M430 review
Polar m600 review

Polar M600

Valt meer onder de smartwatches maar met de looks van een sporthorloge. Bied wel alle functies die je nodig hebt en een uitgebreide Polar Flow App. Meerdere sportprofielen mogelijk.

Bekijk hier onze uitgebreide Polar M600 review
Polar v800 review

Polar V800

Ben je op zoek naar een degelijk en goed horloge die je voor meerdere sporten kunt inzetten? Dan ben je bij de Polar V800 aan het juiste adres!

Bekijk hier onze uitgebreide Polar V800 review
Polar Vantage V review

Polar Vantage V

De Polar Vantage V is duidelijk gericht op de professionele en serieuze sporter. De sporter die nauwkeurige metingen verlangt en behoefte heeft aan een horloge dat je algehele conditie goed in de gaten houdt en je precies vertelt hoe, wanneer en met welke intensiteit je moet trainen.

Bekijk hier onze uitgebreide Polar Vantage V review
Polar Ignite Review

Polar Ignite

Polar heeft met de Ignite een zeer concurrerend sporthorloge op de markt gebracht in de (bijna) budgetcategorie. Als jij een wearable vooral voor sport nodig hebt, en verder geen smart functies of een geïntegreerde muziekspeler wenst, heb je aan de Polar Ignite een zeer compleet horloge, dat een mooi algemeen beeld geeft van je fitheid en je prima begeleid op weg naar betere prestaties.

Bekijk hier onze uitgebreide Polar Ignite review
Garmin Fenix 5 review

Garmin Fenix 5

Één van de meest uitgebreide horloge die je op de huidige markt sporthorloge kunt vinden. Voor de fanatieke sporter, wat minder geschikt voor de beginner.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Fenix 5 review
Garmin vivoactive hr review

Garmin Vivoactive HR

Een sporthorloge met veel extra’s die je normaal alleen op een smartwatch vind. Heel veel opties. Tevens als activiteitenmeter te gebruiken.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Vivoactive HR review
Garmin Vivoactive 3 Review

Garmin Vivoactive 3

De Garmin Vivoactive 3 is een mooi sporthorloge met uitgebreide functies en opties. De Garmin Vivoactive 3 zeker een aanrader als je graag verschillende sporten beoefent en je je prestaties wilt verbeteren.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Vivoactive 3 review
Garmin Forerunner 30 review

Garmin Forerunner 30

Ben je op zoek naar een simpel sporthorloge en vind je het design niet zo interessant? Dan is de Garmin Forerunner 30 zeker het overwegen waard!

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 30 review
Garmin Forerunner 35 review

Garmin Forerunner 35

Simpel design met een eenvoudige bediening. Meet daarnaast continue je hartslag. Ideaal horloge voor diegene die niet te veel geld willen uitgeven.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 35 review
Gamin Forerunner 230 review

Garmin Forerunner 230

De Garmin Forerunner 230 is een prima horloge wanneer je op zoek bent naar een simpel, maar doeltreffend horloge. Het horloge is licht en comfortabel en doet wat het moet doen.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 230 review
Garmin Forerunner 630 review

Garmin Forerunner 630

Licht en comfortabel sporthorloge wat vooral geschikt is voor hardlopers. De uitgebreide functies en gedetailleerde statistieken maken dit horloge meer geschikt voor serieuze hardlopers die bijvoorbeeld marathons lopen.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 630 review
Garmin Forerunner 735xt review

Garmin Forerunner 735XT

Licht en comfortabel sporthorloge wat vooral geschikt is voor triatlon sporters. Nauwkeurig & uitgebreide data.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 735XT review
Garmin Forerunner 935 review

Garmin Forerunner 935

Uitgebreid sporthorloge vooral geschikt voor triatleten. Voor diegene die veel waarde hecht aan uitgebreide gegevens en analyses.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 935 review
Garmin Forerunner 920xt review

Garmin Forerunner 920XT

De Garmin Forerunner 920XT is een prachtig horloge voor iedereen die meer uit zijn of haar verschillende trainingen wilt halen. Vooral voor triatleten is dit horloge zeer uitgebreid en eenvoudig in gebruik.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 920XT review
Gamin Forerunner 645 review

Garmin Forerunner 645 Music

De Garmin 645 en met name zijn muzikale broer de 645M voegen absoluut iets toe aan de toch al rijke collectie smartwatches van Garmin. Prijzig, maar niet overdreven duur als je kijkt naar het hoge afwerkingsniveau en de uitgebreide functionaliteiten. Voor de muziekliefhebbers.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 645 Music review
Garmin Forerunner 945 review

Garmin Forerunner 945

Beoefen je verschillende sporten en wil je een sporthorloge met alles erop en eraan, dan is de Garmin Forerunner 945 een van de beste opties die er te koop zijn. Het horloge is accuraat, meet alles wat je wilt weten, heeft de belangrijkste smart functies, muziek aan boord, incidentendetectie voor je veiligheid, en, en… We kunnen nog wel even doorgaan.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Forerunner 945 review
Garmin Fenix 6 Review

Garmin Fenix 6

De Fenix 6 is weer de nieuwe maatstaf voor multisporthorloges en Garmin biedt met zijn brede modellenaanbod voor ieder wat wils.

Bekijk hier onze uitgebreide Garmin Fenix 6 review
Tomtom Adventurer Review

TomTom Adventurer

De TomTom Adventurer is een zeer goed horloge voor een niet al te hoge prijs. De vele functies en opties zorgen ervoor dat je altijd je gegevens bij kunt houden en bovendien zelfs naar muziek kunt luisteren.

Bekijk hier onze uitgebreide TomTom Adventurer review
Tomtom Multisport Review

TomTom Multi-Sport

Een goed horloge en doet het wat het moet doen voor een niet al te hoge prijs. Zonder al te veel poespas heb je een fijn GPS horloge aan de TomTom Multi-Sport.

Bekijk hier onze uitgebreide TomTom Multi-Sport review
Tomtom Runner 3 review

TomTom Runner 3 Cardio + Music

In verschillende types uitgebracht met ieder hun eigen specialiteiten. Zo is er te kiezen of je een ingebouwde hartslagmeter, muziekspeler of een slaapmonitor wilt. Hoe minder opties, hoe minder je uiteraard betaald.

Bekijk hier onze uitgebreide TomTom Runner 3 Cardio + Music review
Suunto Ambit 3 review

Suunto Ambit 3

Zeer goed sporthorloge voor de serieuze sporters. Prijs aan de hoge kant dus meer geschikt voor de serieuze hardloper/marathon loper.

Bekijk hier onze uitgebreide Suunto Ambit 3 review
Suunto Traverse review

Suunto Traverse

De sporthorloges uit de Suunto Traverse collectie zijn prachtig ontworpen en een perfect hulpmiddel voor iedereen die graag naar buiten gaat en die nieuwe gebieden wil ontdekken. Zoek je meer een horloge die je voor verschillende sporten kunt gebruiken? Dan is een ander model wellicht een betere keuze.

Bekijk hier onze uitgebreide Suunto Traverse review
Sigma PC 15.11 Review

Sigma PC 15.11

De Sigma PC 15.11 is een redelijk goedkoop en simpel horloge en daardoor al snel voor iedere beginnende sporter goed te gebruiken.

Bekijk hier onze uitgebreide Sigma PC 15.11 review
Sigma 22.13 Review

Sigma 22.13

Goed horloge wanneer je op zoek bent naar een sporthorloge waarmee je op eenvoudige wijze je hartslag tijdens een training bij kunt houden. Het horloge is betaalbaar en eenvoudig in gebruik, maar beschikt daardoor ook niet over allerlei extra functies en opties.

Bekijk hier onze uitgebreide Sigma 22.13 review
Sigma 26.14 Review

Sigma PC 26.14

De Sigma PC 26.14 is een prima koop wanneer je op zoek bent naar een simpel maar doeltreffend horloge. Verwacht geen bijzondere extra opties, maar voldoende mogelijkheden om je (hardloop)trainingen bij te kunnen houden.

Bekijk hier onze uitgebreide Sigma PC 26.14 review

 

Wil je weten wat de beste sporthorloge van januari 2020 is?

Bekijk alle sporthorloges

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

Petra

Polar horloges zeer gemakkelijk in gebruik, maar na een jaar is opladen onmogelijk en kan je voor een nieuw horloge gaan kijken

Johan Hoekstra

Leuk artikel! Ik heb de Garmin Forerunner 935 aangeschaft en moet zeggen dat ie heel goed bevalt :)
Het horloge is wel wat aan de dure kant. Mocht iemand dit horloge ook willen aanschaffen klik dan op de amazon link op de 935 review pagina van hardloopzone! Zo heb ik heb 70 euro kunnen besparen :)
https://www.hardloopzone.nl/sporthorloge/garmin-forerunner-935-review/

Wil jij fitter worden?

Waarom zou je nog langer wachten?
Onderneem actie en start vandaag nog! 
Ja dat wil ik!
close-link