60 reviews | opgehaald van: Coolblue

Polar Grit X Pro Review

  • Stijlvolle, premium horlogekast
  • Sterk, krasbestendig saffierglas: een must voor een outdoor horloge (en sporter)
  • Geweldig gedetailleerde slaapanalyses
  • Uitgebreide workout- en trainingsanalyses op je horloge
  • FuelWise effectieve hulp bij managen energieniveau, ideaal voor duursporters
  • Veel route- en navigatieopties
  • Geen volledige maps
  • Geen muziek aan boord
onze partners
Polar Grit X Pro Hartslagzone live Polar Grit X Pro aan lader Polar Grit X Pro zijkant driekwart saffierglas Polar Grit X Pro navigatie Polar Grit X Pro muziekplayer Polar Grit X Pro plant groen Polar Grit X Pro kiezels Polar Grit X Pro FitSpark 3 Polar Grit X Pro sportoverzicht watchface Polar Grit X Pro cardio interval Polar Grit X Pro Nightly recharge Polar Grit X Pro boom watchface digitaal Polar Grit X Pro zijkant 3 Polar Grit X Pro zijkant 2 Polar Grit X Pro achterkant zijkant Polar Grit X Pro hartslag
    Polar Grit X Pro Hartslagzone live
    Polar Grit X Pro aan lader
    Polar Grit X Pro zijkant driekwart saffierglas
    Polar Grit X Pro navigatie
    Polar Grit X Pro muziekplayer
    Polar Grit X Pro plant groen
    Polar Grit X Pro kiezels
    Polar Grit X Pro FitSpark 3
    Polar Grit X Pro sportoverzicht watchface
    Polar Grit X Pro cardio interval
    Polar Grit X Pro Nightly recharge
    Polar Grit X Pro boom watchface digitaal
    Polar Grit X Pro zijkant 3
    Polar Grit X Pro zijkant 2
    Polar Grit X Pro achterkant zijkant
    Polar Grit X Pro hartslag

Review

Polar heeft met de Grit X Pro een prachtige sweet spot gevonden. De Grit X Pro is een erg aantrekkelijke combinatie geworden van looks, robuustheid/duurzaamheid, sportieve (outdoor) kwaliteiten en prijs.

Polar Grit X Pro box 3

Dit is een horloge waar heel veel gebruikers heel blij van kunnen worden.

Polar Grit X Pro box zonder sleeve Polar Grit X Pro box inhoud

Wat highlights: krasbestendig saffierglas, Komoot-integratie, navigatie, fijne workoutsuggesties en begeleiding, ondersteuning bij je brandstofverbruik en -gebruik, gedetailleerde slaaptracking en een heel fraaie roestvrijstalen horlogekast.

En dat voor een behoorlijk scherpe prijs. Nee, hij heeft niet alle mogelijkheden (zoals maps en muziek) van een Fenix 7, maar hij kost ook een stuk minder en ziet er ook nog eens beter uit, naar onze bescheiden mening.

Polar Grit X Pro doos inhoud watch 2

Wij mochten de Polar Grit X Pro testen en vonden het erg moeilijk om er afstand van te doen. Het is gewoon een heerlijke ‘daily driver’.

Design en horlogekast

Polar stond lange tijd niet echt bekend om het mooie design van zijn horloges, maar hier komt in rap tempo verandering in.

Polar Grit X Pro plant groen

De Vantage-reeks, de Polar Ignite (2) en de eerste Polar Grit X zijn allemaal zeer het aanzien waard zijn. Met een aantrekkelijke slanke of juist stoere afwerking zijn dit horloges waarmee je gezien mag worden.

De Polar Grit X Pro is wat ons betreft het mooiste Polar-horloge tot nu toe.

Hij heeft een diameter van 47 mm, is 13 mm dik en weegt een acceptabele 79 gram (47 gram zonder bandje).

De Grit X Pro heeft een premium ogende roestvrijstalen kast en krasbestendig saffierglas. (Voor dit laatste alleen al moet je vaak rekenen op een meerprijs van 100 euro.)

Polar Grit X Pro zijkant driekwart saffierglas

Volgens Polar zelf beschikt de Grit X Pro over duurzaamheid van militair niveau en is het horloge bestand tegen temperaturen tussen de -20 en +50 graden. Dit hebben we niet kunnen testen, maar zelfs al zitten ze er 5 graden naast, dan is het nog indrukwekkend.

Het saffierglas is niet alleen maar ‘nice to have’, het is praktisch een vereiste voor een dergelijk outdoor georiënteerd horloge (maar zit bijvoorbeeld niet op de basisuitvoering van de Garmin Fenix 7).

De vele positieve ervaringen van gebruikers die na ruig en intensief gebruik nog steeds kunnen genieten van een smetteloos scherm geven aan dat de geclaimde kwaliteit van saffierglas geen loze belofte is en absoluut een pré is voor deze categorie horloges.

Polar Grit X Pro uitvoeringen

Polar Grit X Pro sportoverzicht watchface

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar van de Grit X Pro, allemaal stijlvol en premium op hun eigen manier:

  • De Black DLC (Diamant Like Carbon) heeft een zwarte kast met ‘diamantachtige koolstofcoating’. Hij oogt zowel sportief als luxe en heeft wel wat weg van de (1500 euro kostende) Garmin Marq, zeker met zijn kompasmarkeringen op de rand.
  • De Nordic Copper heeft een unieke koperkleur, die goed past bij het outdoor-karakter en tegelijkertijd exclusief overkomt. Een kleur waarmee het horloge zich echt onderscheidt van de concurrentie.
  • Arctic Gold is voor je als je net wat meer op wilt vallen. Voor als je wat meer ‘bling’ wilt. Al is het zeker geen opzichtige kleur. ‘Gewoon’ stijlvol goud.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de Grit X Pro Titan. Deze uitvoering heeft een sterkere en lichtere titanium kast; inclusief (leren) polsband weegt deze versie slechts 53 gram.

Polar Grit X Pro bandjes

Het 22 mm polsbandje van fluoroelastomeer (FKM) voelt en oogt door de geribbelde structuur net wat luxer dan een standaard siliconenbandje.

Het bandje bevestig je via het universele quick-release systeem, wat erg prettig is, omdat er dan een wereld aan alternatieve bandjes voor je open gaat.

Polar Grit X Pro zijkant 3

Online kun je kiezen uit ontelbare bandjes, gemaakt van leer, stof, staal of andere materialen zodat je je Grit X Pro een persoonlijke touch kunt geven.

Kies je overigens voor de Grit X Pro Titan, dan krijg je naast een FKM-bandje een bandje van geperforeerd leer.

Display en interface

Polar Grit X Pro groen boom

De Polar Grit X Pro is voorzien van een 1,2 inch transflectief memory in pixel-scherm van 240 x 240 pixels. Dit is vrij standaard en gaat gepaard met de bekende voor- en nadelen.

Binnenshuis en in donkere omgevingen is het scherm vrij donker – tenzij je je pols beweegt en het backlight activeert – en als je altijd een mooi helder scherm om je pols wilt hebben, is dat een nadeel.

Tegelijkertijd staat het scherm wel always on – al is het display dan misschien soms wat minder goed zichtbaar – en is deze schermtechnologie vriendelijk voor de accuduur.

Daarbij komt dit scherm buiten juist goed tot zijn recht; in het buitenlicht – zeker in (direct) zonlicht – wordt het display kleurrijker en helderder. Als je veel buiten sport, kun je dus volop genieten van het scherm.

Voor de bediening kun je gebruik maken van de 5 fysieke knoppen of het touchscreen, waarbij de knoppen de voorkeur hebben. Het touchscreen is redelijk ‘laggy’ en reageert niet altijd direct. Je moet vrij nadrukkelijk op/over het scherm vegen voordat hij reageert.

Polar Grit X Pro zijkant 2

Het duurt even voordat je aan de functies van de knoppen bent gewend – vooral de scrol-knoppen en back-knop – zeker als je een Garmin-gebruiker bent. Maar als je het horloge gewoon dagelijks om hebt, wordt het al snel een tweede natuur.

Polar Grit X Pro zijkant Polar Grit X Pro achterkant zijkant

De knoppen zelf zijn zeer prettig in gebruik. Ze hebben een fijne geribbelde structuur, je voelt een duidelijke ‘klik’ als je ze indrukt – dus ook zonder te kijken weet je het altijd zeker wanneer de bediening succesvol is – en de menu’s reageren snel na een indruk.

Tracking en activiteiten

Een goede bouw en prettige bediening zijn fijn, maar je hebt er niet veel aan als je horloge weinig kan en het bedienen eigenlijk niet waard is. Een outdoor sporthorloge moet je ook wel echt sportief kunnen ondersteunen.

Polar Grit X Pro kiezels

Gelukkig zit het (ook) op dat vlak wel goed. De Polar Grit X Pro heeft meer dan 130 sportprofielen die je kunt bijhouden met specifieke statistieken per sport.

Dit bijhouden gebeurt (vaak) aan de hand van de ingebouwde GPS-tracking, waarbij de belangrijkste satellietsystemen beschikbaar zijn: GPS, Glonass, Galileo en QZSS.

Een andere constante is de hartslagmeting die voor iedere sport plaatsvindt, waarbij gebruikgemaakt wordt van de Polar Precision Time OHR technologie

Polar Grit X Pro achterkant Polar Grit X Pro hartslag

Aan de hand van deze sensoren worden je activiteiten getrackt en na afloop van je workout kun je heel mooi het resultaat zien.

Polar Grit X Pro training load pro  Polar Grit X Pro energiebronnen

Dit kun je in de mobiele Polar Flow-app of de Polar Flow Sync (online) heel precies zien, maar ook je horloge zelf geeft verrassend veel details; bijvoorbeeld over je energieverbruik, VO2-max en je hardloopvermogen; dat gewoon via de pols te meten is, zonder running pod.

Polar Grit X Pro hartslagzones

Polar Grit X Pro HRV Polar Grit X Pro hardloopvermogen

Ook je aerobe en anaerobe inspanning worden getoond en je kunt – mede op basis van je slaap- en rustanalyse – zien wat je trainingsbelasting (cardiobelasting en spierbelasting) is en wanneer je fit genoeg bent om weer te gaan trainen.

Deze laatste functie heet Training Load Pro en is vergelijkbaar met Garmins Training Status.

Hartslagzones en trainingsprogramma’s

Je hartslagmeting kun je heel goed live op je horloge zien. Vooral de verschillende hartslagzones zijn duidelijk aangegeven via een kleurenbalk bovenin. Zo zie je heel snel of je nog wel in de juiste hartslagzone zit.

Polar Grit X Pro Hartslagzone live

Als je een specifiek trainingsprogramma volgt kun je gericht en strak op je hartslag trainen met behulp van de ondersteuning van de Grit X Pro.

Je moet dan bijvoorbeeld een aantal minuten in een specifieke hartslagzone blijven en wordt er dan middels piepjes en trillingen op gewezen als je hartslag te hoog (of te laag) is.

Aangezien je snel ongemerkt in een te hoge zone zit, is dit een erg nuttige functie. Het constante getril en gepiep maakt dat je de melding echt niet kunt negeren. Je doet er alles aan om het op te laten houden, wat natuurlijk precies de bedoeling is.

FitSpark

Op basis van je fitheid en behoeftes krijg je dagelijks 2 tot 4 workouts op maat aangereikt door je horloge, vergelijkbaar met de dagelijkse workoutsuggesties die op verschillende Garmin-horloges te vinden is.

Polar Grit X Pro FitSpark Polar Grit X Pro FitSpark 3

Deze workouts zijn er in drie verschillende varianten: cardio, kracht en ondersteuning.

Je zult ze misschien niet dagelijks opvolgen, maar het is een mooie functie om achter de hand te hebben.

Polar Grit X Pro FitSpark 2

Met FitSpark zit je nooit verlegen om een geschikte training, waarbij ‘geschikte’ het sleutelwoord is. De kans dat je overtraint is met FitSpark bijvoorbeeld erg klein omdat alles op maat is.

FuelWise

FuelWise is geen nieuwe functie – het was bijvoorbeeld ook al beschikbaar op de Polar Vantage V2 – maar het is wel een unieke en welkome functie die je ondersteunt bij het juiste gebruik van brandstoffen.

FuelWise zorgt ervoor dat je tijdens een (lange) activiteit een melding krijgt (met een trilling/piepje) wanneer het tijd is om water of koolhydraten tot je te nemen.

Je kunt de intervallen hiervoor handmatig instellen – bijvoorbeeld iedere 10 minuten water nemen en elke 20 minuten koolhydraten, zoals een (deel van een) reep of energy gel, maar je kunt de meldingen ook automatisch ontvangen, wanneer je ze nodig hebt.

Polar Grit X Pro FuelWise

Dit laatste verdient eigenlijk de voorkeur, want je behoeftes verlopen niet volgens een strak en constant schema. De automatische notificaties van Polar – op basis van je inspanningsniveau en calorieverbruik – werken daarbij ook erg goed.

Je krijgt netjes een melding net op – of vlak voor – het moment dat je energieniveau daalt en je behoeftes aan vocht of koolhydraten opspelen.

We snappen het als je niet direct het nut van deze functie inziet. Want: je merkt het toch zelf wanneer je dorst hebt? Meestal wel inderdaad, maar niet iedereen handelt hiernaar.

Bovendien: op het moment dat je dorst krijgt ben je eigenlijk net te laat. Je moet drinken voordat je dorst krijgt en FuelWise kan je hier perfect bij ondersteunen.

Het komt regelmatig voor dat sporters te lang doorgaan zonder de nodige voedsel- of vochtconsumptie, waardoor de prestaties niet optimaal zullen zijn. Met de meldingen van FuelWise ben je er zeker van dat je lichaam altijd toegang heeft tot voldoende energiebronnen.

Prestatietests

De Polar Grit X Pro biedt ook verschillende prestatie- en hersteltests om je conditie goed te kunnen meten en daarmee je training beter te kunnen personaliseren. Deze zijn ‘nice to have’ maar niet allemaal even noodzakelijk.

Polar Grit X Pro Fitness test

De fitness- maar vooral de hardloop- en fietstesten ben je best even mee bezig (een soort mini-workouts) maar de (VO2-Max-)data die hieruit rolt is niet veel anders dan de analyses en het niveau dat je krijgt na je reguliere trainingen.

Benentest gif

Wat wel degelijk meerwaarde biedt is de hersteltest voor je benen. Een functie die we nog niet op andere sporthorloges hebben gezien en waar je echt wat aan hebt. Je kunt bijvoorbeeld conditioneel weer fit zijn terwijl je benen echt nog niet willen.

Het is zonde als je vol goede moed aan – bijvoorbeeld – een run begint en je deze voortijdig moet afbreken omdat je benen niet meewerken. Met de benentest kun je zo’n situatie voorkomen.

De test laat je – in rechte houding en met de handen in de zij – drie opeenvolgende sprongen doen en meet de bereikte hoogte. Mocht dit te laag zijn of te snel in hoogte afnemen, dan is dit een teken dat je benen nog niet strijdvaardig genoeg zijn…

Polar Grit X Pro benentest resultaat

Daarnaast is er nog een orthostatische test, waar ook zaken als stress, slaap en temperatuurverschillen worden meegenomen om je trainingsgeschiktheid te bepalen maar hier is een hartslagband voor nodig en hebben we (daarom) niet kunnen testen.

Polar Grit X Pro routes en navigatie

Hoewel de Polar Grit X Pro geen volledige maps aan boord heeft kun je wel routes uploaden via (en naar) Polar Flow (app of online) of automatisch laten synchroniseren met Komoot en deze dan vervolgens met een basic kaartje op je horloge volgen.

Het is jammer dat Polar Flow zelf geen mogelijkheid biedt om routes aan te maken, maar op zich werkt de koppeling met Komoot goed na de eerste set-up.

Als je een Komoot-route loopt met je Grit X Pro krijg je handige turn-by-turn navigatie waarbij je met een instructie in beeld en een melding (trilling/piepje) goed ziet en merkt wanneer je een afslag moet nemen.

Wel goed om te weten is dat routes die je zelf van andere bronnen (dan Komoot) uploadt naar Polar Flow en naar je horloge stuurt (of laat sturen) niet voorzien zijn van turn-by-turn navigatie.

Polar Grit X Pro navigatie

Als je deze routes – bijvoorbeeld geüpload als gpx-bestand – volgt kun je wel goed met een pijltje zien waar je zit op de route, maar is het aan jou om regelmatig het kaartje te checken zodat je op tijd de juiste afslag neemt.

Je wordt gelukkig niet helemaal met een kluitje het riet in gestuurd, want mocht je toch even niet opletten en een afslag missen, dan krijg je de melding ‘Verkeerde richting’ en weet je dat je even je kaartje/route moet checken.

Polar Grit X Pro verkeerde richting

Ok, het is niet de allerbeste oplossing, want je bent al gauw 20 meter verder voordat je de foutmelding krijgt, maar het is beter dan niets.

Route aanpassen en terug naar start

Verder beschikt de Polar Grit X Pro over verschillende nieuwe route-opties.

Zo kun je nu halverwege een route nu spontaan op een nieuwe route overstappen (binnen dezelfde activiteit) en zijn er verschillende manieren om terug naar je beginpunt te gaan.

Je kunt in een rechte lijn terug naar het beginpunt; de snelste methode dus.

Daarnaast kun je ook je exacte route zoals je hem in de praktijk gelopen hebt weer terug volgen, in omgekeerde richting dus. Hierbij volg je eventuele spontane afwijkingen van de ingestelde route ook gewoon weer op de terugweg.

En tenslotte is er de optie om de ‘officiële’ route zoals je hem aan het begin geselecteerd hebt terug te volgen.

Polar Grit X Pro kompas

Al met al fijne mogelijkheden en motivaties om het avontuur op te zoeken met je Grit X Pro, want verdwalen is – ondanks het gebrek aan volledige kaarten – vrijwel onmogelijk.

Mocht je overigens behoefte hebben aan extra tools voor je locatiebepaling: dit kun je doen middels het kompas, hoogtemeter en coördinaten-weergave.

Slaap- en gezondheidsfuncties

Een van de onderdelen waarin de Polar Grit X Pro – net als de meeste Polars – echt uitblinkt is de slaapmeting en -analyse.

Polar Grit X Pro Nightly recharge

Via de functie Nightly Recharge zie je iedere dag hoe goed je nachtrust is geweest en in welke mate je hersteld bent. Hierbij worden twee aspecten meegenomen: je slaapherstel en AZS-herstel (herstel van autonome zenuwstelstel) tijdens de eerste uren van je slaap.

Polar Grit X Pro uitleg nightly recharge Polar Grit X Pro herstellende slaap

Bij dit laatste wordt bijvoorbeeld gekeken naar je hartslagvariabiliteit en ademfrequentie. Als je wilt kun je de kleinste details hierbij nagaan en uitpluizen.

Niet alleen in de Polar Flow app of Polar Flow Sync (op je PC), maar ook op je horloge zelf staat verrassend veel informatie hierover.

Daarnaast krijg je via Sleep Plus Stages uitgebreide informatie over je slaapkwaliteit en slaapfases. Hoeveel REM-slaap en diepe slaap heb je gehad, hoe continu was je slaap, hoe lang waren de onderbrekingen?

Polar Grit X Pro slaapscore Polar Grit X Pro slaapstabiliteit Polar Grit X Pro herstellende slaap

Polar Grit X Pro slaap info Polar Grit X Pro slaapopbouw

In de app zie je ook prachtig grafisch en kleurrijk (en met extra info) uitgelegd hoe je slaapkwaliteit was op verschillende vlakken en wat dit betekent.

Kortom, als slaapanalyse belangrijk voor je is, is de Polar Grit X Pro een schot in de roos.

Als je verder niet alleen ’s nachts maar ook overdag voldoende tot rust wilt komen, heeft de Grit X Pro nog de ademhalingsapp Serene voor je.

Polar Grit X Pro Serene

Dit is geen hoge wetenschap of een een heel uitgebreide functie maar zeker nuttig om af en toe even (letterlIjk) bij stil te staan. Met een simpele instructie en rustgevende animatie met luchtbellen word je effectief begeleid bij je ademhaling.

Notificaties

De Polar Grit X Pro is bovenal een sporthorloge en kan niet bogen op een enorme appwinkel met allerlei uiteenlopende applicaties. Maar hij kan natuurlijk niet zonder de nodige smart functies.

Zo kun je ‘gewoon’ notificaties ontvangen van je smartphone. Sterker nog, het is aan te raden om goed te kijken naar de toepassingen waar je wel of niet meldingen van wilt ontvangen, want als je alles aan laat staan, ontvang je aan de lopende band meldingen.

Polar Grit X Pro apps blokkeren Polar Grit X Pro apps blokkeren detail

Als je bijvoorbeeld via een voicerecorder-app een opname maakt of een of ander bestand downloadt, laat je horloge je continu weten dat dit proces aan de gang is. En dat is niet per se iets waar je blij van wordt.

Gelukkig kun je eenvoudig via Polar Flow de ongewenste meldingen (van de betreffende applicaties) uitschakelen.

Polar Grit X Pro watchface buiten

Ontvangen berichtjes zorgen overigens niet per definitie voor een ‘takeover’ van je scherm. In eerste instantie krijg je een trilling en verschijnt er een balletje onder in beeld. Pas als je vervolgens je pols (voldoende) draait, verschijnt het bericht in beeld.

Dit is op zich fijn subtiel maar kan een nadeel zijn als je je handen vrij wilt houden maar toch het berichtje direct wilt lezen. Het scherm reageert namelijk niet altijd goed op een draai van de pols.

Misschien voor een eventuele opvolger nuttig om de mogelijkheid in te bouwen dat het berichtje altijd volledig in beeld komt…

Weer-widget en -weergave

Polar Grit X Pro weer widget analoog

De weer-widget van de Grit X Pro biedt gedetailleerde informatie over de temperatuur, luchtvochtigheid, windsnelheid en andere data.

Polar Grit X Pro temperatuur per uur Polar Grit X Pro windsnelheid richting

De temperatuur en icoontjes worden mooi per dag en uur weergegeven. Ook aantrekkelijk is de weergave in een cirkel bij de keuze voor een analoge wijzerplaat.

Muziek afspelen

Helaas is het op de Polar Grit X Pro (net als op bijna alle Polar-horloges) niet mogelijk om muziek op te slaan of (offline) te streamen, maar de muziek op je smartphone bedienen kan wél.

Polar Grit X Pro muziekplayer

Deze muziekplayer ziet er prima uit, werkt uitstekend en toont bijvoorbeeld ook nog de betreffende applicatie (zoals Spotify).

Polar Grit X Pro batterij

De accuduur voor een horloge met zulke rijke functies is meer dan acceptabel. In de algemene (smartwatch-)modus gaat de Polar Grit X Pro 7 dagen mee op 1 lading.

Polar Grit X Pro aan lader

In de praktijk haal je dit gewoonlijk makkelijk, al is het natuurlijk wel afhankelijk van hoe intensief je het horloge gebruikt. Maar je kunt eenvoudig een dag doorkomen met nog geen 10% aan batterijvermindering.

Als je voortdurend GPS aan zou hebben, is de accuduur overigens 40 uur en batterijbesparende opties voor trainingen zou je dit op kunnen rekken tot 100 uur.

Eindoordeel: is de Polar Grit X Pro de moeite waard?

De Polar Grit X Pro is een horloge die sommigen misschien links laten liggen, omdat hij geen fancy Amoled-scherm heeft, geen maps en muziek aan boord, geen uitgebreide appwinkel en ook geen NFC betalingsmogelijkheid.

Polar Grit X Pro boom watchface digitaal

Toch is de Polar Grit X Pro zonder meer een geweldig horloge. Zeker als je veel op pad bent en van outdoor activiteiten houdt.

FitSpark biedt goede, passende workoutsuggesties, FuelWise is een fijne functie om je energieniveau tijdens je training op pijl te houden, de navigatie-opties geven veel vrijheid en de beschikbare slaapdata is onnavolgbaar.

Daarnaast is het saffierglas alleen al de meerprijs waard ten opzichte van bijvoorbeeld de Polar Vantage V2 (die feitelijk hetzelfde kan) en is de look van de Polar Grit X Pro een mooie combi van stijlvol, sportief en premium.

Met de Polar Grit X Pro heb je voor een scherpe prijs een rijk uitgevoerd en premium ogend outdoor horloge waar je heel veel plezier mee kunt beleven.

Ben je benieuwd of dat voor jou ook geldt? Bestel de Polar Grit X Pro dan bij Bol, Coolblue of Amazon en test hem binnenkort gewoon zelf!

Alternatieven

9.6
Garmin Forerunner 965 Vanaf: 599
Forerunner 265 featured
9.5
Garmin Forerunner 265 Vanaf: 459
9.5
102 reviews
Apple Watch Series 9 Vanaf: 448
9.5
25 reviews
Apple Watch Ultra 2 Vanaf: 887
Garmin Venu 2
9.4
349 reviews
Garmin Venu 2 Vanaf: 296
9.4
Garmin Approach S62 Vanaf: 399
Apple Watch Ultra
9.3
22 reviews
Apple Watch Ultra Vanaf: 710
Apple Watch 8
9.3
125 reviews
Apple Watch 8 Vanaf: 419
9.3
4 reviews
Polar Vantage V3 Vanaf: 503

Vergelijk met

Vergelijk de Polar Grit X Pro met andere smartwatches

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Er zijn nog geen reviews!