Apple Watch Black friday deals 2024

Vrijdag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Scoor vandaag nog een prachtige Apple Watch!

Apple Watch 9

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch SE (2022) 4G

Apple Watch Ultra

Apple Watch Series 8

30 euro korting

Apple Watch SE

59 euro korting

Apple Watch Series 7

30 euro korting

Apple Watch Series 6

27 euro korting

Apple Watch Series 5

20 euro korting


1. Apple Watch 9

Apple Watch Series 9

De Apple Watch 9 is weer een pareltje. De vertrouwde Apple-kwaliteit en Apple Watch-functies, maar met weer een aantal interessante upgrades.

Zo was het 1,9 inch display natuurlijk al prachtig, maar nu heeft dit scherm een boost in helderheid gehad – van 1000 naar 2000 nits – die het horloge merkbaar beter afleesbaar maakt, zeker buitenshuis.

Verder maakt de Apple Watch 9 Series gebuikt van de snellere S9-chip waardoor swipen, navigeren, scrollen en het door menuโ€™s en opties heen klikken heerlijk soepel gaat.

Een nieuwe functie waarbij de snellere chip handig is, is Double Tap (of Tik Dubbel). Hiermee kun je allerlei handelingen op je horloge verrichten puur en alleen door met je wijsvinger tegen je duim te tikken. Het klinkt als een gimmick, maar het moet gezegd: het werkt bijzonder goed.

De Apple Watch 9 heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo heb je een belfunctie, de mogelijkheid om een ECG te maken en je hardloopvermogen en fietsvermogen te meten. Om maar wat te noemen.

Het punt is: als je een iPhone hebt, is dit de beste smartwatch die je je kunt wensen.

Apple Watch 9 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch 9 review

2. Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Wil je alles wat de Apple Watch 9 te bieden heeft, maar dan meer en beter? Dan is de Apple Watch Ultra 2 voor jou!

In vergelijking met de normale Apple Watch heeft de Ultra 2 een flink groter scherm van 49 mm (vs 41 en 45 mm). Verder is de kast gemaakt van (gerecycled) titanium (in plaats van staal of aluminium) en heeft het horloge een ingebouwde sirene(knop).

Verder gaat de batterij, met 36 uur, veel langer mee.

De toevoeging van multiband GPS is een extra voordeel voor (buiten)sporters die een zo nauwkeurig mogelijke routemeting willen.

Het scherm van de Ultra 2 is nรณg helderder geworden: 3000 nits maar liefst. Ter vergelijking, de eerste Apple Watch Ultra en de Apple Watch 9 hebben beide een helderheid van 2000 nits.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg. De Watch Ultra 2 heeft ook de handige Double Tap-functie, kan hij hardloop- en fietsvermogen meten, kun je actief je telefoon mee terugvinden en heeft hij alle smart functies die je van het vlaggenschip horloge van Apple mag verwachten.

Apple Watch Ultra 2 black friday deals:

3. Apple Watch SE (2022) 4G

Apple Watch SE (2022) 4G

Ah, de Apple Watch SE! De Apple Watch voor mensen die de beste functies en looks van de grote(re) Apple Watch willen maar voor een kleinere prijs.

Natuurlijk, dat betekent dat er concessies moeten worden gedaan – zo heb je op de SE 2022 geen Always On-display en kun je geen ECG maken of SpO2 meten – maar het betekent wel dat je voor iets meer dan 250 euro een Apple Watch om je pols kunt hebben.

De Apple Watch SE 2022 biedt verschillende voordelen ten opzichte van de vorige Apple Watch SE, zoals een snellere processor, een upgrade van de Bluetooth chipset en crashdetectie, waarbij je horloge een noodnummer belt in het geval van een auto-ongeluk. Ook is het horloge 3 gram lichter geworden, wat altijd prettig is.

Verder heb je nu op de Apple Watch SE 2022 onder meer een triatlon/mulitsportmodus, kun je hardloopvermogen (direct aan de pols) en fietsvermogen meten en worden hardloopdata als verticale oscillatie en grondcontacttijd bijgehouden.

Lang verhaal kort: de Apple Watch SE 2022 is een prachtige, meer dan complete รฉn budgetvriendelijke smart- en sportwatch voor Apple/iPhone-gebruikers.

Apple Watch SE (2022) 4G black friday deals:

4. Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Met de Apple Watch Ultra verleg jij grenzen. Dit vierkante horloge met ronde hoeken staat oogverblindend op je arm. Dankzij de titanium kast is de Ultra het meest robuuste model uit de Apple serie.

Technisch heeft deze Apple Watch heel veel te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een naadloze plaatsbepaling door de dual-frequency GPS? Zo raak je nooit meer de weg kwijt.

Bovendien kijk je bij de Ultra tegen een batterijduur aan van maar liefst 36 uur. Heb je iemand nodig of wil je graag iets delen? Dan is de mobiele netwerkverbinding van deze Apple Watch jouw eigen gateway.

Apple Watch Ultra black friday deals:

5. Apple Watch Series 8

Apple Watch 8

  • Handige temperatuur sensor
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Always on Display
  • Batterijduur van 1,5 - 2 dagen

Met een prachtig always-on display schittert de Watch 8 om je pols. Hij kan flink wat stootjes incasseren en is absoluut stofdicht. Met de Watch 8 houd jij je gezondheid goed in de gaten.

โ€™s Nachts meet hij je temperatuur zodat jij je slaapcyclus beter leert kennen. Je ziet je diepe slaap, kernslaap en remslaap op het scherm. Bovendien kent jouw menstruatiecyclus geen geheimen meer.

Een ECG op elk moment en zuurstofmeting in je bloed, maken je conditie veel inzichtelijker. Daarnaast zorgt de ingebouwde valdetectie er voor dat de hulpdiensten automatisch worden ingeschakeld.

Met de Apple Watch 8 kun je verder natuurlijk bellen, berichten versturen en muziek streamen.

Apple Watch Series 8 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 8 review

6. Apple Watch SE

Apple watch SE

Kleurrijk en perfect van vorm. Met de SE kent je gezondheid nauwelijks nog geheimen. De ingebouwde processor is dual-core. Dus deze Apple is verbazend snel.

Kijk je naar de stijlvolle aluminium kast van 44 millimeter, dan weet je dat je met dit horloge kunt duiken tot 50 meter diep. Het glas is supersterk, want de Watch SE beschikt over IOI-X-glass.

Verbinding leggen met de wereld? Dat doe je met LTE en GPS. Siri luistert naar je opdrachten en je kiest zelf uit een ruime collectie gepersonaliseerde apps.

Luister naar muziek, audioboeken en podcasts en laat je slaap analyseren als je in slaap gevallen bent. Weer een andere look om je pols? Wissel dan eenvoudig en snel het bandje om.

Apple Watch SE black friday deals:

7. Apple Watch Series 7

apple-watch-series-7

De release van de Apple Watch 7 komt precies op tijd voor Black Friday! Uiteraard geniet je ook met deze nieuwe generatie van alle snufjes die Apple door de jaren heen heeft ontwikkeld.

Daarnaast is het uiterlijk van de Watch 7 wat minder vierkant dan dat van zijn voorgangers.

Ook de displaygrootte is aanzienlijk verbeterd: je gaat er 20% op vooruit in vergelijking met de Watch 6. Daarmee behoort typen op een QWERTY-toetsenbord zelfs tot de mogelijkheden.

Bovendien is het display maar liefst 70% helderder dan zijn voorganger!

En hoewel de batterij van de Watch 7 niet langer meegaat, laad je hem wel sneller op!

Apple Watch Series 7 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 7 review

8. Apple Watch Series 6

Smartwatch Apple watch Series 6

De Apple Watch 6 is een ware must-have. Deze smartwatch geeft je niet alleen alle informatie over je activiteiten, hij meet ook je maximale zuurstofopname. Je maakt er daarnaast zelfs hartfilmpjes mee!ย 

Gebruikers vinden het always-on scherm erg goed leesbaar. Bovendien is het device ontzettend gebruiksvriendelijk.ย 

Apple Watch Series 6 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Apple Watch Series 6 review

9. Apple Watch Series 5

Apple Watch 5

De Apple Watch 5 doet nauwelijks onder voor zijn jongere broer. Eigenlijk kan hij alles wat de Watch 6 ook kan. Hartfilmpjes, valdetectie, metingen tijdens activiteiten en in rustโ€ฆ Je kunt het zo gek niet bedenken of de Apple Watch 5 doet het. Het besturingssysteem is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk!ย 

Apple Watch Series 5 black friday deals:

Apple staat natuurlijk al jaren bekend om zijn computers en smartphones. In 2014 voegde het gerenommeerde elektronicabedrijf de smartwatch aan dit lijstje toe.

En wie wil er nu geen iconische Apple Watch? Maar ja, die prijs, hรจ? 

Gelukkig komt Black Friday eraan en ben jij binnenkort voor slechts een fractie van de normale prijs de gelukkige eigenaar van een splinternieuwe Apple Watch! 

Apple Watch Series 8

Apple Watch 8

30 euro korting

Apple Watch SE

Apple watch SE

59 euro korting

Apple Watch Series 7

apple-watch-series-7

30 euro korting

Apple Watch Series 6

Smartwatch Apple watch Series 6

27 euro korting

Apple Watch Series 5

Apple Watch 5

20 euro korting