Fitbit Inspire 3 Preview

Bekijk meer afbeeldingen op: bol.com

Voor- en nadelen

  • Beschikbaar vanaf 15 september 2022

Bestel bij de beste webshops:

Review

Reikhalzend wordt er al een tijdje uitgekeken naar de nieuwste Fitbit. Het zou mooi zijn als hij qua prijs onder de 100 euro blijft. Dat is immers een prijsklasse die het aantrekkelijk maakt om hem uit de webshop te halen.

Fitbit Inspire 3 release date of datum

Fitbit Inspire 3 zijkant

Gelukkig, het is zover! De nieuwe activity tracker van Fitbit is gelanceerd. Sinds 24 augustus 2022 kun je deze Fitbit Inspire 3 bestellen. En inderdaad, de prijs is nog net onder de 100 euro gebleven.

Voor 99 euro komt hij namelijk in jouw bezit. Natuurlijk kan de levering nog even op zich laten wachten. Waarschijnlijk worden de eerste horloges vanaf eind september naar de klanten verstuurd.

Ben je er snel bij, dan hoor jij bij de eerste groep mensen die met een nieuwe Fitbit om de pols loopt. Snel bestellen is extra aantrekkelijk gemaakt. Je krijgt er namelijk 6 maanden gratis Fitbit Premium bij.

Eindelijk kleur op je pols

Fitbit Inspire 3 kleuren

Het scherm van de Inspire 3 is weer beter dan dat van zijn voorganger. Je krijgt nu namelijk een kleurrijk AMOLED scherm om je pols. Net als bij voorganger Inspire 2 is dit een aanraakscherm. Je kunt het dus met je vinger bedienen.

De Fitbit Inspire 3 heeft een AMOLED kleurenscherm gekregen.

Ook bluetooth is verbeterd

Waarschijnlijk zorg jij er altijd voor dat je fitnesstracker in verbinding staat met je telefoon. Dat gaat bij de Inspire 3 weer net wat stabieler dan bij zijn voorganger. Die beschikte namelijk over bluetooth 4.2, terwijl deze nieuwe Fitbit 3 over bluetooth 5.0 beschikt.

De Fitbit Inspire 3 is uitgerust met de verbeterde bluetooth 5.0 versie.

Inspire 3 heeft een nieuw design

Of je met een Inspire 2 of een Inspire 3 om je pols loopt, valt echt wel op. Het design van de Fitbit 3 is flink veranderd ten opzichte van zijn voorganger.

Weliswaar is de kast van het horloge nog steeds langwerpig, maar hij is iets breder en langer geworden. Daarbij is de horlogekast ook iets dunner gemaakt.

De polsband is nog steeds van eersteklas siliconen gemaakt. Maar de kast van deze nieuwe activity tracker zit op een andere manier in de polsband geïntegreerd. De band lijkt als het ware in de horlogekast te verdwijnen.

Bij de Fitbit Inspire 3 is de horlogekast iets langer en breder, maar ook dunner. De polsband loopt visueel naadloos over in de kast van het horloge.

Nieuwe infrarood sensor in deze Fitbit Inspire

Naast de optische hartslag monitor die beide Fibit-versies hebben, heeft de Inspire 3 nu ook een infrarood sensor gekregen. Hiermee wordt het zuurstofgehalte in het bloed gemeten.

De Fitbit Inspire 3 meet met een infrarood sensor het zuurstofgehalte in het bloed.

Inspire 3 gelijk bestellen?

Kortom, op het scherm van de nieuwe Fitbit Inspire 3 is genoeg nieuws te zien. Geïnteresseerd? Bestel hem dan gelijk in de voordeligste webshop.

Fitbit Inspire 3 review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reviews

Er zijn nog geen reviews!