Droom jij al van zo’n hypermoderne Garmin smartwatch om je pols? Eentje die al jouw bewegingen analyseert tijdens het sporten, maar ook in je dagelijkse leven? 

Garmin is al jaren marktleider op het gebied van sporthorloges en navigatiesystemen. Met een watch van dit merk kun je letterlijk en figuurlijk thuiskomen.

Op Black Friday betaal je slechts een schijntje voor een Garmin smartwatch.

Populairste Garmin Black Friday Deals

foto product korting
Garmin Vivoactive 4 Garmin Vivoactive 4
  • € 90 korting
bekijk beste deal
Garmin Forerunner 245
  • € 50 korting
bekijk beste deal
Garmin Forerunner 45 sporthorloge Garmin Forerunner 45
  • € 65 korting
bekijk beste deal
Garmin Forerunner 55 sporthorloge Garmin Forerunner 55
  • € 26 korting
bekijk beste deal
Garmin Venu 2S Garmin Venu 2
  • € 100 korting
bekijk beste deal
Garmin Venu Garmin Venu
  • € 140 korting
bekijk beste deal
Garmin Fenix 6 Garmin Fenix 6S Pro
  • € 120 korting
bekijk beste deal
Garmin Fenix 6S
  • € 170 korting
bekijk beste deal

Houd deze site dus in de gaten en wie weet maak jij met Sinterklaas of kerst jezelf of iemand anders blij met 1 van deze smartwatchtoppers!

1. Garmin Venu 2

Garmin Venu 2S

De Garmin Venu 2, meer dan een smartwatch. Met deze smartwatch is een personal coach overbodig. Dit is jouw personal coach. Naast alle functionaliteiten die je zoekt in een smartwatch, ondersteunt de Garmin Venu 2 je namelijk écht.

Hij vertelt je wanneer je klaar bent voor een intensieve work-out en wanneer je beter even rust kunt pakken. Daarnaast kun je met de Health Snapshot functie een scan maken van jouw gezondheid, waardoor je direct weet hoe je ervoor staat.

Met de Garmin Venu 2 word je nog meer één met je lichaam!

2. Garmin Vivoactive 4 Black Friday

Garmin Vivoactive 4

De elegante Vivoactive 4 is speciaal ontwikkeld voor de echte sportfanaat. Met meer dan 20 beschikbare sportapps analyseer je werkelijk alles wat je kunt bedenken. Bovendien houdt je opgeslagen playlist je keihard gemotiveerd voor nog een rondje.

3. Garmin Forerunner 55

Garmin Forerunner 55

Wie Garmin Forerunner 55 zegt, zegt prijs-kwaliteitverhouding. De Forerunner 55 heeft namelijk een aantrekkelijk prijskaartje. Dat prijskaartje is nog een stukje aantrekkelijker nu.

Voor die prijs krijg je een bijzonder stijlvolle smartwatch, bomvol met fijne features. Je meet eenvoudig alles dat je moet meten, inclusief het aantal traptreden dat je hebt gelopen.

Dat laatste klinkt heel gewoon, maar lang niet alle smartwatches zijn goed in staat om trappen te meten. Toch zonde als die beweging niet wordt meegenomen. Daar heb je met de Forerunner 55 dus geen last van.

Wil je jouw set nog completer maken? Vul dan je set aan met een bijpassende hartslagmeter!

4. Garmin Forerunner 245 Black Friday

Sporthorloge: Garmin Forerunner 245

Met de Garmin Forerunner 245 haal je een stijlvolle alleskunner in huis. Hij meet continu je hartslag en analyseert al je activiteiten.

Bovendien struin je met het ingebouwde GPS-systeem zonder problemen de hele wereld af. Ook van inkomende berichten en telefoontjes houdt dit device je op de hoogte!

5. Garmin Fenix 6 Black Friday

Garmin Fenix 6S

Black Friday is de uitgelezen dag om voor een schappelijke prijs in het bezit te komen van de uitmuntende, maar prijzige Garmin Fenix 6.

Deze watch is qua mogelijkheden een klasse apart. Hardloopdynamica, tempocontrole en maximale zuurstofopname zijn nog maar een paar features. De lijst is werkelijk eindeloos. Volgens vele gebruikers is de Fenix 6 de beste smartwatch op de markt!

6. Garmin Lily

Garmin Lily

Shine bright like a Garmin Lily! Want shinen, dat doet deze smartwatch die te krijgen is in het goud, roségoud en het paars. Dat stijlvolle uiterlijk doen je bijna vergeten dat het een smartwatch is, die voorzien is van de nodige technische snufjes.

Je houdt met de Garmin Lily gemakkelijk je activiteiten en je stressniveau bij. Alle informatie die je bijhoudt, vind je overzichtelijk terug in de app op je smartphone.

Bij het slapen hoef je de Garmin Lily overigens niet af te doen, want ook je slaap wordt gemeten!

7. Garmin Forerunner 945 Black Friday

Garmin Forerunner 945 review

De lichte, comfortabele Garmin Forerunner 945 kun je op Black Friday echt niet laten liggen als muziek (opslagruimte voor 1000 songs) en een goed GPS-systeem belangrijk voor je zijn. Ook dit device meet en analyseert alles wat je maar wilt tijdens het sporten en je dagelijkse activiteiten. Het geeft je zelfs informatie over de status van je acclimatisatie op hoogte! 

8. Garmin Forerunner 45 Black Friday

Garmin Forerunner 45s

Wil je vooral op de hoogte blijven van je dagelijkse activiteit en tijdens het sporten met name de basisfuncties, zoals afstand, snelheid en locatie meten? Dan is de Garmin Forerunner 45 de watch voor jou. Hij is licht, klein en wordt geprezen om zijn veelzijdigheid. 

9. Garmin Venu Black Friday

Garmin Venu

De Garmin Venu is er voor de fanatieke sporter die er bovendien stijlvol bij wil lopen. Dit horloge analyseert niet alleen je sportactiviteiten, maar ook je dagelijkse bezigheden. Stress, ademhaling en vochtinname zijn maar enkele voorbeelden. 

Pinpas en telefoon laat je thuis, want je betaalt met de Venu contactloos en luistert naar je favoriete songs. Ook de GPS-functie wordt goed ontvangen. 

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]