Garmin Black Friday Deals 2024

Zondag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Droom jij al van zo’n hypermoderne Garmin smartwatch om je pols? Eentje die al jouw bewegingen analyseert tijdens het sporten, maar ook in je dagelijkse leven? 

Garmin Vivoactive 5

31 euro korting

Garmin Venu 3

41 euro korting

Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 265

20 euro korting

Garmin Fenix 7 Pro

100 euro korting

Garmin Instinct 2X

Garmin Vivomove Sport

34 euro korting

Garmin Venu 2

90.99 euro korting

Garmin Forerunner 255

31 euro korting

Garmin Vivoactive 4S

111 euro korting

Garmin Fenix 7

100 euro korting

Garmin Forerunner 955

100 euro korting

Garmin Forerunner 55

30 euro korting

Garmin Forerunner 245

20 euro korting

Garmin Forerunner 45

30 euro korting

Garmin Lily

50 euro korting


1. Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5

We hebben lang gewacht maar toch gekregen! En de Garmin Vivoactive 5 stelt niet teleur.

Deze laatste editie in de populaire smartwatch-serie van Garmin is weer helemaal up to date met functies als een slaapcoach, ochtendrapport en sportfuncties als Hersteltijd en de mogelijkheid om het conditionele effect van je workout te bekijken.

HRV Status geeft een betrouwbare schatting van je hartslagvariabiliteit en natuurlijk is het – net als bij zijn voorganger – mogelijk om je SpO2 te meten.

Erg fijn is dat de sensoren ook allemaal vernieuwd zijn, wat resulteert in betere hartslagmeting en – minstens zo fijn – erg nauwkeurige routemetingen.

Dit laatste komt grotendeels door de All Systems GPS-optie waarbij meerdere satellietsystemen aangesproken kunnen worden, afhankelijk van het systeem dat het beste signaal geeft.

Berichtjes via je smartphone kun je ook weer gewoon op je horloge zien, maar nu kunnen meegestuurde afbeeldingen ook getoond worden. Heel prettig, want dan kun je je telefoon gewoon in je zak houden.

Als verrassende klap op de vuurpijl heeft de Vivoactive 5 – net als de Venu-horloges – een prachtig AMOLED display. Wat het – in combinatie met de relatief lage prijs – tot een heel aantrekkelijk aanbod maakt.

Garmin Vivoactive 5 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Vivoactive 5 review

2. Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 smartwatch

De Garmin Venu 3 is een van de fijnste Garmin horloges die nu te krijgen zijn. Het is uiteraard de opvolger van de razend populaire Venu 2 – en de Venu 2 Plus – en had daarmee een naam hoog te houden.

Dat is gelukt.

Met een schitterend 1,4 inch AMOLED display – met een fijn licht gebogen scherm -, mooie sierrand (vooral van de Whitestone-uitvoering) en kleinere bezel, heeft het horloge uiterlijk al een zeer prettige update gekregen.

Tel daarbij de speaker en microfoon op en je hebt ook nog eens heerlijke extra functionaliteit – bellen en stemassistent gebruiken (zowel Siri als Google Assistant – die niet aanwezig was op de Venu 2 (maar wel op de Venu 2 Plus).

Daar stopt het niet.

Naast de te verwachten sportprofielen, hartslag- en SpO2-meting, slaapmeting, muziekfunctionaliteit en contactloos betalen biedt de Venu 3 All Systems GPS voor nauwkeurige routemetingen, een slaapcoach maar ook een rolstoelmodus.

Daarbij krijg je na workouts je Hersteltijd te zien en ontdek je wat het effect was van je inspanning.

Er is nog veel meer moois te noemen, maar het beste is om de Venu 3 maar gewoon te bestellen en zelf uit te proberen.

Garmin Venu 3 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Venu 3 review

3. Garmin Forerunner 965

Vind je de Garmin Forerunner 265 al een er gaaf horloge, maar mis je nog een paar dingen, zoals ClimbPro voor heuveltrainingen, of hardloopvermogen aan de pols, dan kun je altijd nog kiezen voor de Forerunner 965.

Met de horloge is het ook nog eens genieten geblazen vanwege het prachtige én grote 1,4 inch AMOLED display en de stijlvolle titanium bezel.

Dit alles maakt van de Forerunner 965 een heerlijke smartwatch die je – met de juiste bandjes – bij elke gelegenheid kunt dragen.

Wat naast het uiterlijk ook een behoorlijke luxe is, is de meer dan royale accuduur. Zou je hem zonder Always On-modus gebruiken en geen GPS-activiteiten verrichten, dan hoef je het horloge pas na ruim 3 weken op te laden.

Eén van de grootste voordelen van deze high end Forerunner zijn de ingebouwde (of downloadbare) topografische kaarten waarmee je enorm veel vrijheid ervaart tijdens je hardloop-, trekking- of fietstochten.

We zouden daarnaast bijna vergeten dat de Forerunner 965 ook nog gewoon een uitstekende smartwatch is, met notificaties, volledige muziekfunctionaliteit en de mogelijkheid om contactloos betalen.

Kun jij een reden bedenken om niet voor de Forerunner 965 te kiezen?

Garmin Forerunner 965 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 965 review

4. Garmin Forerunner 265

Forerunner 265 featured

De Garmin Forerunner 200-reeks is de ultieme middenklasser van Garmin. In ieder geval binnen de Forerunner-modellenserie. Op dit sporthorloge vindt de gemiddelde sporter vrijwel alle functies die hij zich maar kan wensen.

Je moet het alleen doen zonder de ingebouwde kaarten van de Forerunner 965/955 (of van de Fenix- of Enduro-serie) maar verder is er heel weinig op af te dingen op dit horloge.

Met een multisportmodus, vele sportprofielen, analysefuncties als Training Status, Load en Effect, Trainingsfitheid en Running Dynamics kun je optimaal aan je prestaties werken.

Ook kun je routes creëren via de app en deze volgen via turn-by-turn-navigatie.

Uiteraard kun je berichtjes van je smartphone binnen zien komen op je horloge.

Daarnaast is het mogelijk om muziek op te slaan en je favoriete streaming playlists te beluisteren. Betalen met je horloge kan ook, via Garmin Pay.

Last but not least heeft de Forerunner 265 – in tegenstelling tot zijn bijna identieke ‘broer’ de Forerunner 255 – een kleurrijk en scherp AMOLED display, die het horloge in alles een genot maakt om te gebruiken en te dragen.

Garmin Forerunner 265 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 265 review

5. Garmin Fenix 7 Pro

Garmin Fenix 7 Pro Solar

Wil je de beste outdoorervaring met een Garmin smartwatch, zonder dat je (bijna) de 1000 euro aantikt (zoals bij de Garmin Enduro 2)? Dan is er de Garmin Fenix 7 Pro.

Wat dit horloge pro maakt? Om te beginnen een ingebouwde zaklamp in alle uitvoeringen én multiband GPS voor superstrakke routemetingen.

Maar je profiteert met dit model ook van een helderder scherm bij weinig licht, 30 extra sportprofielen en de nieuwe functies Endurance Score en Hill Score, die aangeven hoe goed je presteert op lange afstanden en bij beklimmingen.

Let wel, dit zijn allemaal ‘extra’s’: je krijgt hiernaast ook al het moois dat de normale Fenix 7 te bieden heeft, zoals ingebouwde kaart met volledige routefunctionaliteit, muziekopslag, contactloos betalen en een robuuste en premium roestvrijstalen horlogekast.

Oh en de batterij gaat ook nog eens zeer lang mee vanwege de standaard aanwezige solar-panelen. Geen overbodige luxe voor als je weer eens het avontuur op zoekt.

Garmin Fenix 7 Pro black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Fenix 7 Pro review

6. Garmin Instinct 2X

Garmin Instinct 2X

De Garmin Instinct-serie is altijd het eigenwijze, budgetvriendelijke alternatief geweest voor de Fenix-serie. Met de Instinct 2X geldt dit meer dan ooit. (Al is hij wel weer wat duurder geworden.)

De robuuste Casio G Shock-achtige Instinct 2X biedt zoveel functies en mogelijkheden dat er nog maar weinig redenen zijn om voor de (veel) duurdere Fenix 7 (Pro) te kiezen.

Het scherm van de Instinct 2X is minder flitsend, want het is geen AMOLED en ook geen kleurendisplay, maar het contrast is hoog, dus daardoor prima afleesbaar tijdens het sporten.

Verder heeft de Instinct 2X een geïntegreerde zaklamp die verrassend nuttig is, ook tijdens trainingen (in het donker).

De accuduur is ronduit spectaculair. In de juiste modus (van de Solar-uitvoering) en met voldoende zonlicht hoef je de Instinct 2X  zelfs helemaal nooit op te laden.

Je kunt notificaties van je smartphone ontvangen en contactloos betalen.

Daarnaast heb je veel diepe sport & health functies, met Trainingsfitheid, Training Effect, PacePro en dagelijkse workoutsuggesties die je goed ondersteunen tijdens je training. En routemetingen zijn zeer nauwkeurig vanwege multiband GPS.

Ons advies? Volg je instinct en ga gewoon voor deze 2X.

Garmin Instinct 2X black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Instinct 2X review

7. Garmin Vivomove Sport

Vivomove sport uitgelicht

De Vivomove Sport is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan smarts en sportieve functies… én aan de uitstraling van een klassiek, analoog horloge.

De reden dat dit allebei kan is dat de Vivomove Sport een hybride horloge is: het heeft een ‘normale’ wijzerplaat met echte, fysiek wijzers, maar daaronder bevindt zich een digitale laag met data waar je toegang toe krijgt door op het scherm te tikken of vegen.

Alleen het effect waarbij de wijzers wegdraaien op het moment dat je op het scherm tikt  (zodat er data zichtbaar wordt) is al bijna de aankoop van de Vivomove Sport waard.

Maar het horloge biedt nog meer.

Je kunt berichten van je telefoon erop zien, het weer bekijken, je hartslag, SpO2 en slaapkwaliteit meten, ademhalingsoefeningen doen en via de Body Battery-functie op ieder willekeurig moment zien hoe met je lichamelijke ‘batterij’ is gesteld.

Verder kun je vele activiteiten bijhouden, waarbij het alleen jammer is dat je geen GPS kunt gebruiken voor de meest nauwkeurige routemetingen.

Het is een van de weinige (potentiële) minpunten van deze interessante en stijlvol ogende hybride watch van Garmin.

Garmin Vivomove Sport black friday deals:

8. Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

De Garmin Venu 2, meer dan een smartwatch. Met deze smartwatch is een personal coach overbodig. Dit is jouw personal coach. Naast alle functionaliteiten die je zoekt in een smartwatch, ondersteunt de Garmin Venu 2 je namelijk écht.

Hij vertelt je wanneer je klaar bent voor een intensieve work-out en wanneer je beter even rust kunt pakken. Daarnaast kun je met de Health Snapshot functie een scan maken van jouw gezondheid, waardoor je direct weet hoe je ervoor staat.

Met de Garmin Venu 2 word je nog meer één met je lichaam!

Garmin Venu 2 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Venu 2 review

9. Garmin Forerunner 255

Garmin Forerunner 255 gps horloge

De Forerunner 255 kan flink incasseren. Hij is namelijk afgewerkt met Corning Gorilla Glass 3. Zit jouw polsomvang tussen de 130 en 205 millimeter, dan past de 255 er omheen.

Je leest alles vlot af op een scherm van 1,3 inch. Dit MIP-scherm is ook in zonlicht goed afleesbaar. Duiken kun je tot 5 atmosfeer.

Afhankelijk van de functies die je tegelijk gebruikt, werkt de Forerunner 255 van 16 uur tot maar liefst 14 dagen. Je hartslag, ademhaling en zuurstofgehalte in het bloed zijn doorlopend in beeld. Ook je slaap wordt goed gemonitord.

Bluetooth en ANT+ zijn aan boord. Bovendien kun je sms’jes versturen.

Garmin Forerunner 255 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 255 review

10. Garmin Vivoactive 4S

Garmin Vivoactive 4S

De elegante Vivoactive 4 is speciaal ontwikkeld voor de echte sportfanaat. Met meer dan 20 beschikbare sportapps analyseer je werkelijk alles wat je kunt bedenken. Bovendien houdt je opgeslagen playlist je keihard gemotiveerd voor nog een rondje.

Garmin Vivoactive 4S black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Vivoactive 4S review

11. Garmin Fenix 7

Fenix-7-sporthorloge-hoofdafbeelding

De Fenix 7 van Garmin is echt een topmodel. Je kunt kiezen uit 2 maten met een doorsnede van 42 millimeter of 47 millimeter.

Met dit sporthorloge reis je overal naartoe zonder portemonnee. Je kunt namelijk betalen met Garmin Pay. De weg raak je niet kwijt, want kaarten zet je gewoon op je horloge.

Het aanraakscherm laat je prettig navigeren, maar op de fiets kun je hem ook bedienen met zijn knop. Naar muziek luisteren kan prima. Je kunt de tracks op je horloge opslaan.

Wat je drinkt, hoe je slaapt, het aantal stappen dat je zet, maar ook je stresslevel, worden nauwkeurig bijgehouden.

Garmin Fenix 7 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Fenix 7 review

12. Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955 gps horloge

Swipen door je statistieken? Je doet het op de Forerunner 955. De weg raak je niet kwijt, want de kleurrijke kaarten zijn erg precies. Bovendien beschik je over multiband GPS.

De Forerunner 955 ziet er prachtig uit met zijn ronde wijzerplaat. Corning Gorilla Glass DX zorgt voor een krasvrij MIP-scherm van 1,3 inch.

In het meest gunstige geval houdt de accu het 15 dagen lang vol. Je hartslag, ademhaling, fitnessleeftijd, zuurstof in het bloed, stress en slaap worden nauwkeurig gemeten.

Met Bluetooth, ANT+ en Wi-Fi ben je snel verbonden. Je kunt muziek afspelen, Garmin Pay gebruiken en het horloge aan je Android en iPhone koppelen.

Garmin Forerunner 955 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 955 review

13. Garmin Forerunner 55

Forerunner 55 sporthorloge

Wie Garmin Forerunner 55 zegt, zegt prijs-kwaliteitverhouding. De Forerunner 55 heeft namelijk een aantrekkelijk prijskaartje. Dat prijskaartje is nog een stukje aantrekkelijker nu.

Voor die prijs krijg je een bijzonder stijlvolle smartwatch, bomvol met fijne features. Je meet eenvoudig alles dat je moet meten, inclusief het aantal traptreden dat je hebt gelopen.

Dat laatste klinkt heel gewoon, maar lang niet alle smartwatches zijn goed in staat om trappen te meten. Toch zonde als die beweging niet wordt meegenomen. Daar heb je met de Forerunner 55 dus geen last van.

Wil je jouw set nog completer maken? Vul dan je set aan met een bijpassende hartslagmeter!

Garmin Forerunner 55 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 55 review

14. Garmin Forerunner 245

Garmin Forerunner 245

Met de Garmin Forerunner 245 haal je een stijlvolle alleskunner in huis. Hij meet continu je hartslag en analyseert al je activiteiten.

Bovendien struin je met het ingebouwde GPS-systeem zonder problemen de hele wereld af. Ook van inkomende berichten en telefoontjes houdt dit device je op de hoogte!

Garmin Forerunner 245 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 245 review

15. Garmin Forerunner 45

Garrmin Forerunner 45 Review

Wil je vooral op de hoogte blijven van je dagelijkse activiteit en tijdens het sporten met name de basisfuncties, zoals afstand, snelheid en locatie meten? Dan is de Garmin Forerunner 45 de watch voor jou. Hij is licht, klein en wordt geprezen om zijn veelzijdigheid. 

Garmin Forerunner 45 black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 45 review

16. Garmin Lily

Garmin Lily Review

Shine bright like a Garmin Lily! Want shinen, dat doet deze smartwatch die te krijgen is in het goud, roségoud en het paars. Dat stijlvolle uiterlijk doen je bijna vergeten dat het een smartwatch is, die voorzien is van de nodige technische snufjes.

Je houdt met de Garmin Lily gemakkelijk je activiteiten en je stressniveau bij. Alle informatie die je bijhoudt, vind je overzichtelijk terug in de app op je smartphone.

Bij het slapen hoef je de Garmin Lily overigens niet af te doen, want ook je slaap wordt gemeten!

Garmin Lily black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Garmin Lily review

Garmin is al jaren marktleider op het gebied van sporthorloges en navigatiesystemen. Met een watch van dit merk kun je letterlijk en figuurlijk thuiskomen.

Op Black Friday betaal je slechts een schijntje voor een Garmin smartwatch.

Houd deze site dus in de gaten en wie weet maak jij met Sinterklaas of kerst jezelf of iemand anders blij met 1 van deze smartwatchtoppers!

Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5

31 euro korting

Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 smartwatch

41 euro korting

Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 265

Forerunner 265 featured

20 euro korting

Garmin Fenix 7 Pro

Garmin Fenix 7 Pro Solar

100 euro korting

Garmin Instinct 2X

Garmin Instinct 2X

Garmin Vivomove Sport

Vivomove sport uitgelicht

34 euro korting

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

90.99 euro korting

Garmin Forerunner 255

Garmin Forerunner 255 gps horloge

31 euro korting

Garmin Vivoactive 4S

Garmin Vivoactive 4S

111 euro korting

Garmin Fenix 7

Fenix-7-sporthorloge-hoofdafbeelding

100 euro korting

Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955 gps horloge

100 euro korting

Garmin Forerunner 55

Forerunner 55 sporthorloge

30 euro korting

Garmin Forerunner 245

Garmin Forerunner 245

20 euro korting

Garmin Forerunner 45

Garrmin Forerunner 45 Review

30 euro korting

Garmin Lily

Garmin Lily Review

50 euro korting