Garmin Forerunner 55
- Lange accuduur (2 weken) voor nog meer zorgeloze kilometers
- Goed afleesbaar scherm
Garmin Forerunner 255
- Multiband GPS voor zeer nauwkeurige metingen
- 14 weken accuduur
Garmin Forerunner 265
- Prachtig AMOLED display verhoogt de gebruikservaring
- Trainingsfitheid en (native) Running Dynamics ondersteunen sporters nog beter
Garmin Venu 3
- Groot 1,4 inch display en mooie zilveren rand op Whitestone-uitvoering
- Speaker & microfoon maken Venu 3 heel veelzijdig en smart
Garmin Vivoactive 5
- Met AMOLED display volwaardig smartwatch-uiterlijk
- Nauwkeurige routemetingen
Garmin Fenix 7 Pro
- Een praktische zaklamp op iedere uitvoering
- Multiband GPS voor nauwkeurige routemetingen
Garmin Forerunner 965
- Groot 1,4 inch AMOLED display + premium horlogekast
- Ingebouwde kaarten
Garmin Vivomove Sport
- Unieke hybride wijzerplaat en wijzers verhogen gebruikservaring
- Compact formaat
Garmin Enduro 2
- Zeer lange accuduur (150 uur GPS-modus) maakt dit hét horloge voor duursporters
- Volledige TopoActive kaarten op het horloge
1. Garmin Forerunner 55
Waarom wel kopen?
- Lange accuduur (2 weken) voor nog meer zorgeloze kilometers
- Goed afleesbaar scherm
- PacePro heerlijke functie voor verbeteren tempo
- Workoutsuggesties en body battery maken dit een praktisch trainingshorloge
- Veel watchfaces mogelijk via Garmin Connect IQ-winkel
Waarom niet kopen?
- Geen Koersen (routefunctie)
- Redelijk grote bezel
De Garmin Forerunner 55 kun je een instapper noemen – en het klopt: het is het het voordeligste model in de Forerunner-serie – maar daarmee doe je het model eigenlijk geen recht.
De Forerunner 55 is een veel opzichten namelijk gewoon een volwassen sporthorloge – met daarnaast smart functionaliteit – waar functies opzitten die eerder gereserveerd waren voor de duurdere Forerunners.
Zo heeft deze instap-Forerunner voor eerst PacePro, een erg fijne functie om je tempo te verbeteren. En krijg je ook dagelijkse workoutsuggesties, op basis van je fitheid, kijkend naar onder meer je slaap- en workoutgeschiedenis.
Verder kan je horloge nu – nadat je wat kilometers hebt afgelegd – voorspellen wat je eindtijd zal worden bij een 5K, 10K of halve marathon. Je kunt ook zien hoe deze prognose verandert gedurende je training.
De afleesbaarheid van het scherm is weer verbeterd en de bediening met de 5 knoppen werkt erg intuïtief waardoor je een touchscreen eigenlijk niet mist – en tijdens het sporten meestal ook niet aan te raden is.
Je hebt nu met de Forerunner 55 ook toegang tot de Connect IQ-appwinkel, zodat je bijvoorbeeld uit (heel) veel watchfaces kunt kiezen om jouw Forerunner 55 een wat persoonlijkere touch te geven.
Je horloge houdt natuurlijk je hartslag bij, maar ook je stressniveau. Verder is er een Body Battery-functie die je vertelt in hoeverre je ‘lichaamsbatterij’ is opgeladen.
En over opladen gesproken: dit hoeft met de 55 minder vaak dan voorheen, want de accuduur is verdubbeld. Je kunt twee weken doen met de batterij voordat je je horloge aan de lader moet hangen.
Uiteraard kun je ook weer gebruikmaken van het waardevolle adaptieve trainingsprogramma Garmin Coach, kun je berichten van je smartphone ontvangen (en hier kort op antwoorden), het weer bekijken en nog veel meer. En dat voor (ruim) onder de 200 euro.
Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 55 review
2. Garmin Forerunner 255
Waarom wel kopen?
- Multiband GPS voor zeer nauwkeurige metingen
- 14 weken accuduur
- Echt multisporthorloge vanwege triatlon-profiel
- Racekalender en hierop aangepaste training perfecte ondersteuning
- Fijn groot scherm (46 mm)
Waarom niet kopen?
- Geen touchscreen
- Muziek niet standaard
En toen was er de Garmin Forerunner 255. Het horloge dat de hoger geplaatste – maar oudere – Forerunner 745 in één klap overbodig heeft gemaakt.
Tenzij je echt maps nodig hebt op je horloge, hartslagvermogen om je pols wilt, of per se een (Amoled) touchscreen wilt hebben, is de Forerunner hét ideale horloge. Voor vrijwel iedere sporter.
Zo is de Forerunner 255 nu een multisporthorloge geworden door de toevoeging van de triatlon- en multisport-profielen.
Daarbij worden de routes van alle sporten nauwkeuriger gemeten vanwege de multiband GPS waarbij verschillende frequenties tegelijk kunnen worden aangesproken.
Het is ook een nóg beter trainingshorloge geworden, vanwege de racekalender en slimmere trainingsanalyses en -suggesties.
Verder kun je nu ook betalen via Garmin Pay en heeft de batterij dezelfde boost gekregen als de Forerunner 55 en gaat nu dus twee weken mee.
Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 255 review
3. Garmin Forerunner 265
Waarom wel kopen?
- Prachtig AMOLED display verhoogt de gebruikservaring
- Trainingsfitheid en (native) Running Dynamics ondersteunen sporters nog beter
- Volwaardig multisporthorloge, met nauwkeurige multiband-GPS
Waarom niet kopen?
- Prijs is flink hoger dan die van grotendeels gelijkwaardige Forerunner 255
De Forerunner 200-serie is altijd de perfecte middenklasser van Garmin geweest, met een royaal aanbod aan sportieve, health en smart functies, een prima scherm en batterij en een schappelijke prijs. De Forerunner 265 gooit hier nog een luxe sausje overheen.
Kort door de bocht is de Forerunner 265 ‘gewoon’ een Forerunner 255 met een AMOLED display. Wat op zich al een geweldige combinatie is.
Maar kijk je wat verder, dan zie je nog meer verschillen: zoals de functie Trainingsfitheid, die je op een goed onderbouwde manier advies geeft over het moment waarop je weer kunt gaan trainen.
Ook beschikt de Forerunner 265 over Running Dynamics, die nog meer inzicht geven in je hardloopprestaties en vooral je techniek.
Zo krijg je informatie over je grondcontacttijd, verticale oscillatie (de mate waarin je lichaam op en neer beweegt) en meer.
Verder is de opslagruimte verdubbeld, van 4GB naar 8GB, waardoor je dus meer apps en muziek op kunt slaan. Want o ja, volledige muziekfunctionaliteit is gewoon standaard aanwezig.
Dit komt uiteraard allemaal bovenop de fijne functies en mogelijkheden die de Forerunner 255 ook al had.
Je krijgt bijvoorbeeld vele sportprofielen, waaronder multisport en triatlon, workoutsuggesties, een race widget waarin alle informatie rond je aankomende wedstrijd is verzameld.
Maar ook analysefuncties als Training Status, Load en Effect zijn weer aanwezig, net als Koersen, waarmee je handig routes kunt creëren in de Garmin Connect app en met je horloge kunt volgen aan de hand van turn-by-turn-routeaanwijzingen.
Alleen de accuduur is iets omlaaggegaan en de prijs omhoog. Maar ja, dat is te verwachten met zo’n mooi AMOLED display.
Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 265 review
4. Garmin Venu 3
Waarom wel kopen?
- Groot 1,4 inch display en mooie zilveren rand op Whitestone-uitvoering
- Speaker & microfoon maken Venu 3 heel veelzijdig en smart
- Robuuste slaapmetingen en analyses
Waarom niet kopen?
- Geen Koersen/routecreatie-functie
De beste smartwatch van Garmin – de Venu 2 (Plus) – heeft een opvolger gekregen in de vorm van de Venu 3. En het is alles wat je mag verwachten. Het horloge heeft een mooier/groter display, een speaker en microfoon en de nieuwste functies.
Het display is nu een royale 1,4 inch groot, in hetzelfde formaat behuizing wat betekent dat de bezels ook nog eens kleiner zijn geworden. Dubbel goed nieuws dus.
De zilveren rand op de whitestone-uitvoering geeft het horloge bovendien een mooie, luxe uitstraling.
Net als de Vivoactive 5 kan de Venu 3 je hersteltijd tonen na een workout en zie je het effect van je trainingen.
De slaapondersteuning is ook een stuk robuuster en slimmer geworden. Er is een slaapcoach, de mogelijkheid om dutjes te tracken (en mee te laten tellen voor je Body Battery) en de slaapscore lijkt weer iets nauwkeuriger dan voorheen.
De Venu 3 heeft geen multiband GPS maar wel All Systems GPS, wat al voor behoorlijk nauwkeurige resultaten zorgt op het gebied van routemetingen.
Het viel te verwachten maar is daarmee niet minder welkom, dat de speaker en microfoon van de Venu 2 Plus ook zijn toegevoegd aan de Venu 3.
Dat betekent dat je kunt bellen via je horloge, maar bijvoorbeeld ook stemassistenten kunt inschakelen, waaronder Siri en Google Assistent.
Ook fijn is dat in berichten verstuurde afbeeldingen ook gewoon op het scherm van je horloge getoond kunnen worden. Het maakt de Venu 3 net weer wat veelzijdiger en smarter.
Natuurlijk biedt de Venu 3 ook volledig muziekfunctionaliteit en kun je er mee betalen via Garmin Pay.
Los van de prijs, die redelijk hoog is, is de Venu 3 een onweerstaanbaar aanbod.
Bekijk de uitgebreide Garmin Venu 3 review
5. Garmin Vivoactive 5
Waarom wel kopen?
- Met AMOLED display volwaardig smartwatch-uiterlijk
- Nauwkeurige routemetingen
- Uitgebreide slaapmeting, -coaching en dutjes-tracking
Waarom niet kopen?
- Houdt geen traptreden bij
De Garmin Vivoactive 4 heeft onverwacht een opvolger gekregen na 4 jaar, uiteraard luisterend naar de naam Vivoactive 5. En het is een erg fijne update, met massa’s nieuwe functies en mogelijkheden en… een AMOLED display.
Inderdaad, we hebben het over de ‘nederige’ Vivoactive-serie die het altijd moest doen met een goedkoper (en energiezuiniger) memory-in-pixelscherm terwijl de Venu-serie dezelfde functies bood, maar dan mét een helder, scherp en kleurrijk AMOLED scherm.
Daarmee is de Vivoactive 5 ineens een heel interessant alternatief voor de Venu-reeks geworden.
De Garmin Vivoactive 5 heeft vele waardevolle functies aan boord, zoals een slaapcoach, de mogelijkheid om dutjes te tracken en een ochtendrapport met onder meer je slaapscore, het weer en HRV status.
Maar je kunt ook zien wat je hersteltijd is na een workout en wat de (conditionele) effecten hiervan waren.
Vervolgens kun je je SpO2-meten, een schatting krijgen van je VO2-Max en je Body Battery checken (hoeveel je lichaam is ‘opgeladen’).
De routemeting is zeer nauwkeurig vanwege de All Systems GNSS/GPS-optie en ook de hartslagmetingen zijn weer accurater geworden dan die van de Vivoactive 4.
Verder heeft de Vivoactive 5 standaard volledige muziekfunctionaliteit en kun je contactloos betalen via Garmin Pay.
De enige ‘downgrade’ is dat je geen workoutanimaties kunt kijken of getrotseerde traptreden kunt bijhouden.
Wel weer prettig is dat afbeeldingen die meegestuurd worden via Whatsapp ook gewoon getoond worden op je horloge. Een extra reden om je telefoon in je zak te laten.
De Garmin Vivoactive 5 is een horloge dat weer helemaal meedoet met de concurrentie en vanwege zijn scherpe prijs de Garmin Venu 2s praktisch overbodig maakt.
Bekijk de uitgebreide Garmin Vivoactive 5 review
6. Garmin Instinct 2X
Waarom wel kopen?
- Spectaculaire accuduur
- Geïntegreerde zaklamp
- Multiband GPS zorgt voor zeer accurate routemetingen
- Enorm veel sportieve functies
Waarom niet kopen?
- Scherm en display niet heel scherp of groot
- Geen (volledige) muziekfunctionaliteit
De Garmin Instinct was altijd de light- of budgetversie van de Fenix-reeks en dat geldt nog steeds al moet je ‘budget’ relatief zijn: je betaalt alsnog ruim 400 euro voor deze stoere en robuuste sportwatch.
Het is misschien een cliché maar daar krijg je wel heel veel voor terug.
Niet in de laatste plaats een spectaculaire accuduur, zeker als je kiest voor de Solar-uitvoering (en voldoende zonlicht hebt). In de energiebesparend modus hoef je het horloge dan zelfs helemaal nooit op te laden.
Maar er is meer, zoals functies als PacePro – voor het verbeteren van je tempo – en Trainingsfitheid, waarmee je precies ziet wanneer je weer fit genoeg bent voor je volgende workout.
Opvallend is de aanwezigheid van de aparte, in de kast gebouwde zaklamp. Een toevoeging die zelfs niet op (alle) Garmin Fenix 7-modellen zit.
GPS-metingen zijn superstrak vanwege de multiband-optie en met de dagelijkse workoutsuggesties zit je nooit verlegen om een training.
De Instinct 2X biedt enorm veel sportprofielen om je activiteiten te kunnen opslaan en bijhouden, waaronder zelfs verschillende vechtsporten.
Je trainingen worden uitgebreid geanalyseerd met voor Forerunners en Fenixen vertrouwde functies als Training Status, Load en Effect.
Natuurlijk wordt je slaapkwaliteit ook bijgehouden en kun je je SpO2 (laten) meten, data die ook terugkomt in je dagelijkse ochtendrapport.
Uiteraard ontvang je meldingen van je telefoon (en kun je hier kort op antwoorden) en daarnaast is het ook mogelijk om te betalen via Garmin Pay.
Zijn er dan helemaal geen minpunten?
Tja, dat display is natuurlijk niet enorm scherp of groot, maar het contrastgehalte (vanwege wit op zwart schermen) is wel vaak erg prettig tijdens workouts.
Verder zitten er geen muziekopslag of (offline) muziekdiensten op. En ook geen ingebouwde kaarten (zoals op de Fenix 7). Maar daar is de prijs dan ook naar.
Als het design en scherm je smaak zijn, dan is dit horloge een absolute voltreffer.
Bekijk de uitgebreide Garmin Instinct 2X review
7. Garmin Fenix 7 Pro
Waarom wel kopen?
- Een praktische zaklamp op iedere uitvoering
- Multiband GPS voor nauwkeurige routemetingen
- Ingebouwde maps met veel informatie
Waarom niet kopen?
- Geen AMOLED display
Het beste outdoorhorloge van Garmin is nog een stukje beter geworden met de Garmin Fenix 7 Pro.
De Garmin Fenix 7 is al een geweldig multisporthorloge, met ingebouwde maps, muziek, contactloos betalen, een robuuste, premium horlogekast en meer sport & health functies dan je ooit zult gebruiken.
De Fenix 7 Pro maakt dit horloge nog meer, nou ja, pro.
Hoe dan, precies? Nou, met de ingebouwde zaklamp die nu op elk formaat te vinden is en niet slechts de grootste 7X-variant.
Dit is een verrassend bruikbare toevoeging, die je niet alleen bijschijnt op donkere plekken, maar je ook ondersteunt bij het hardlopen (via de stroboscoopinstelling) en in geval van nood een SOS-signaal kan tonen.
Verder heeft ook het nauwkeurigere multiband GPS zijn weg gevonden naar alle uitvoeringen en niet alleen naar de Solar Sapphire-editie van de Fenix 7 Pro.
Maar er zijn meer verbeteringen doorgevoerd, zoals 30 extra profielen, een beter zichtbaar scherm bij weinig licht, een split screen layout voor maps en data, een betere hartslagsensor en twee nieuwe analysefuncties: Endurance Score en Hill Score.
Dit komt allemaal bovenop de meer dan solide basis die er al was, zoals de stevige, RVS kast, een 10 ATM waterdichtheidsrating (tot 100 meter), veel sportprofielen waaronder triatlon, golf, zeilen en open water zwemmen en een uitmuntende accuduur.
De conclusie kan alleen maar zijn: heb je nog geen Garmin Fenix, dan is dit de beste keus. En ook als je ‘gewoon’ op zoek bent naar de beste outdoor multisport watch.
Bekijk de uitgebreide Garmin Fenix 7 Pro review
8. Garmin Forerunner 965
Waarom wel kopen?
- Groot 1,4 inch AMOLED display + premium horlogekast
- Ingebouwde kaarten
- Hardloopvermogen aan de pols
Waarom niet kopen?
- Geen ingebouwde zaklamp (zoals Fenix 7 Pro)
De Forerunner 965 is het topmodel uit de Forerunner-reeks, met – net zoals bij de Garmin Fenix- en Enduro-reeks – ontzettend veel sportprofielen, functies en analysetools, met daarbovenop nog ingebouwde kaarten om altijd perfect je weg te kunnen vinden.
Feitelijk is de Forerunner 965 een Forerunner 955 met een AMOLED display. Wat betekent dat je niet alleen qua inhoud maar ook qua uiterlijk het beste krijgt.
Dit AMOLED display is ook nog eens groter geworden dan het memory-in-pixel-display van de Forerunner 955: 1,4 vs 1,3 inch.
Bovendien heeft ook de horlogekast een upgrade gekregen. Deze is gemaakt van stijlvol uitziend titanium.
Koppel dit aan de brede verzameling functies, waaronder ClimbPro, voor het in kaart brengen van de heuvels op je route, en PacePro, voor het verbeteren van je tempo.
De Race Widget verzamelt alle belangrijke informatie rond je geplande wedstrijden (zoals de route en het weer op die dag) en houdt met alle fitheids- en workoutsuggesties rekening met deze aankomende evenementen en sportieve doelen.
Erg fijn – voor sporters die alles uit hun trainingen willen halen – is verder dat de Forerunner 965 hardloopvermogen aan de pols biedt. Hiervoor heb je dus geen extra sensoren nodig.
Da accuduur is, zeker met zo’n groot AMOLED display en de vele functies, meer dan acceptabel. In smartwatch-modus zou je er 23 dagen mee kunnen doen, zonder dat je hoeft op te laden.
Kortom, de Garmin Forerunner 965 is alles wat een (stijlbewuste) sporter zoekt in een smartwatch.
Bekijk de uitgebreide Garmin Forerunner 965 review
9. Garmin Vivomove Sport
Waarom wel kopen?
- Unieke hybride wijzerplaat en wijzers verhogen gebruikservaring
- Compact formaat
- Prima accuduur
- Goede verzameling smart & fitness functies
Waarom niet kopen?
- Geen GPS, dus voor (nauwkeurige metingen van) buitensporten minder geschikt
- Display kan scherper
De Garmin Vivomove Sport is een uniek uitziend horloge, dat alleen daarom al op veel enthousiasme en liefde kan rekenen.
Het is namelijk een hybride horloge met zowel een ‘normale’ wijzerplaat met echte wijzers én een digitale laag die allerlei gezondheidsdata laat zien en – bijvoorbeeld – meldingen van je smartphone.
Die fysieke wijzers maken het horloge wel echt bijzonder. Het oogt gewoon als een normaal horloge, maar zodra je op het scherm tikt of veegt om data te laten verschijnen, draaien de wijzers weg om de gegevens te kunnen tonen.
Dat alleen al is een erg leuk effect, waar je (iedereen om je heen) nooit genoeg van krijgt. Maar die fysieke wijzerplaat en wijzers zijn ook simpelweg altijd duidelijk en goed afleesbaar, zonder dat je eerst je pols hoeft te draaien om van gedimd naar maximaal verlicht scherm te gaan.
Hoewel dit model het woord ‘sport’ in de naam heeft, laat het horloge wel iets te wensen over op sportief gebied. Echte analysefuncties zitten er bijvoorbeeld niet op en ook GPS is niet aanwezig.
Je kunt dan wel weer je hartslag en SpO2 meten, je stappen, calorieën en verschillende activiteiten bijhouden en heeft het horloge een Body Battery-functie die feitelijk je conditie of energieniveau gedurende de dag bepaalt.
Dus uiteindelijk is het nog best een compleet sporthorloge.
Verder is het natuurlijk mogelijk om berichten te ontvangen van je smartphone, allerlei wekkers en timers in te stellen en het weer te bekijken. De accuduur is ook meer dan acceptabel met een maximum van zo’n 5 dagen bij gemiddeld gebruik.
Ben je dus op zoek naar een stijlvol en uniek horloge met klassieke look en voldoende sport, health en smart functies, dan moet de Vivomove Sport zeker op je lijstje komen.
10. Garmin Enduro 2
Waarom wel kopen?
- Zeer lange accuduur (150 uur GPS-modus) maakt dit hét horloge voor duursporters
- Volledige TopoActive kaarten op het horloge
- Met geïntegreerde zaklamp
Waarom niet kopen?
- Erg duur
Wil je ‘all the way’ gaan met je Garmin, dan kun je niet om de Enduro 2 heen. Zie het als een Fenix 7 waarmee je nog even extra aan kunt zetten.
Want waar de Epix een prachtig Amoled-scherm toevoegt, maakt de Enduro 2 indruk met extra lange accuduur.
Wat dacht je namelijk van een accuduur van 46 dagen in smartwatchmodus en maar liefst 150 uur in GPS-modus? Erg indrukwekkend inderdaad!
Dat maakt van de Enduro 2 de ideale watch voor duursporters.
Bekijk de uitgebreide Garmin Enduro 2 review
Garmin sporthorloge
Garmin is gespecialiseerd is in GPS-technologie. Het merk richtte zich eerst op navigatiesystemen en GPS-toepassingen voor vliegtuigen, boten en auto’s en stortte zich later op sporthorloges en activity trackers. En met succes.
Garmin is een van de populairste merken onder hardlopers en andere sporters en sporthorloges en trackers van dit merk staan bekend als zeer betrouwbaar en nauwkeurig. Erg belangrijk als je op een hoog niveau wilt presteren of gewoon de beste inzichten wilt hebben om jezelf sportief te kunnen verbeteren.
Beste Garmin horloges en hun belangrijkste verschillen
Serieuze sporters, of fitnessfanaten die meer zoeken dan een activitytracker en, met behulp van GPS, nauwkeurig hun sportieve prestaties in kaart willen brengen, kunnen kiezen uit grofweg 3 modelreeksen.
Er is de meer op lifestyle gerichte Vivoactive-reeks, de no-nonsense Forerunner-serie voor hardlopers en andere serieuze sporters, en de robuuste en premium Fenix-serie, die veel gemeen heeft met de (duurdere) Forerunner-modellen, maar iets meer op outdoorsporters gericht is.
Op basis van deze indeling kun je gelukkig vrij snel een keuze maken. Fijn, kun je weer wat afvinken!
Maar dan? Met het kiezen van een serie ben je er nog niet. Want welk Garmin model past nu uiteindelijk het beste bij je?
Kies jouw beste Garmin horloge
Hopelijk heeft deze pagina je kunnen helpen bij het kiezen van jouw ideale Garmin horloge.
Nog even kort:
De Venu 2 (Plus) is hét model als je naast een compleet sporthorloge ook nog eens goed voor de dag wilt komen in casual situaties. En als je wel fanatiek wilt sporten maar niet de meest diepgaande metingen nodig hebt. (Uitgebreide review)
De Forerunner 55 is een ideaal en verrassend compleet instapmodel voor hardlopers. (Uitgebreide review)
De Forerunner 255 is het perfecte mid range model en is ideaal voor hardlopers én triatleten. En met de multiband GPS zijn de routemetingen ook nog eens zeer nauwkeurig. (Uitgebreide review)
De Forerunner 745 is een oldie maar goodie. Iets minder compleet dan de 255 maar met veel analysefuncties, een routecreatiefunctie op je horloge én hij is voordeliger. (Uitgebreide review)
De Forerunner 955 heeft alles wat je sporthartje begeert, zeker in de Solar-uitvoering. Maps, muziek, een lange accuduur en alle mogelijke sport- en analysefuncties. (Uitgebreide review)
De Fenix 7 biedt alle functies van de 955 maar in een robuustere kast – van roestvrijstaal of titanium – en met krasbestendig saffierglas (in de Sapphire-uitvoering). (Uitgebreide review)
Dan hebben we nog de Epix – eigenlijk een Fenix 7 met Amoled-scherm (uitgebreide review) – en de Enduro 2 voor duursporters, voor alle Fenix-functies mét een extra lange accuduur (uitgebreide review).
Nu weet je genoeg! Dus, wat wordt jouw Garmin horloge?
Op naar je volgende record!
Garmin Forerunner 55
- Lange accuduur (2 weken) voor nog meer zorgeloze kilometers
- Goed afleesbaar scherm
Garmin Forerunner 255
- Multiband GPS voor zeer nauwkeurige metingen
- 14 weken accuduur
Garmin Forerunner 265
- Prachtig AMOLED display verhoogt de gebruikservaring
- Trainingsfitheid en (native) Running Dynamics ondersteunen sporters nog beter
Garmin Venu 3
- Groot 1,4 inch display en mooie zilveren rand op Whitestone-uitvoering
- Speaker & microfoon maken Venu 3 heel veelzijdig en smart
Garmin Vivoactive 5
- Met AMOLED display volwaardig smartwatch-uiterlijk
- Nauwkeurige routemetingen
Garmin Fenix 7 Pro
- Een praktische zaklamp op iedere uitvoering
- Multiband GPS voor nauwkeurige routemetingen
Garmin Forerunner 965
- Groot 1,4 inch AMOLED display + premium horlogekast
- Ingebouwde kaarten
Garmin Vivomove Sport
- Unieke hybride wijzerplaat en wijzers verhogen gebruikservaring
- Compact formaat
Garmin Enduro 2
- Zeer lange accuduur (150 uur GPS-modus) maakt dit hét horloge voor duursporters
- Volledige TopoActive kaarten op het horloge